Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende 4.1 surum ve 02.10.14 basebandli iphone 4 var.telefondan anlayan bi arkadas bana bu telefonu simli kullanamayacagimi ve 1 sene falan beklemem gerektgini soyledi.ben bu basligi hergun takip ediyorum ve durumu biliyorum ama bu arkadasin soyledigi beni supheye dusurdu ve korkmaya basladim.bana kesin bi bilgi verirseniz cok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

quote:

Orijinalden alıntı: jubujup

http://www.limera1n.cc/2010/11/ios-42-likely-to-be-released-today.html

http://twitter.com/#!/9to5mac/status/5277706212089856

Ben tam çeviremedim ne demiş

Bugün(dün) 4.2nin çıkacağına dair his varmış içinde...

diğer twitlerinde de haksız çıkmadığını 4.2.1 GM çıktığını, en geç bir haftaya 4.2 official çıkar demiş.

• limera1n fake de 9to5mac fake değil

9to5mac apple ile ilgili haberleri önceden haber veren sitelerden biri

twitter'da "niye bugün ios4.2 günü gibiymiş gibi geliyor? saat öğleden sonra 1 (bize göre akşam 8)"

yazmışlar
  • Yarın 8de çıkıcak demiş yani ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Yarın 8de çıkıcak demiş yani ha

Hayır. Bu akşam 8de yayınlanan sürümden önce yapılmış bir yorum. Final versiyonu 1 haftaya çıkar diyorlar.
  • Ümitlendim bi an.

O zaman ayın 24'ünde ya da 26'sında çıkması kesinleşti diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneci35

arkadaşlar iphone da tüm ayarları sıfırladım... simi tanımıyordu yine tanımadı. itunesı açıyorum restore yap diyor yapıorum... yine başa dönüyor. limera1n programından telefonu tanıttım... ama telefon itunesa bağla işareti gösteriyor. en azından ipod olarak kullanabilmem için bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor? lütfen yardım....

simi tanımaması amerikadan alınma sadece att şirketi ile çalışan sim kilitli telefona sahip olmandan kaynaklanıyor. Unlock yapacaksın daha program yok bizde beklioruz unlock için .

jailbreak olayını tam yapamamışsın .link verdim burada resimli gösteriyor.

http://www.mmcn.org/iphone/greenpois0n-ios-41-jailbreak-yayinlandi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 19 Kasım 2010; 8:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcapar
    quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

quote:

Arkadaşlar bilindiği üzere apple Aralık sonu Ocak başı gibi iphone 4'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tahminlerime göre Apple yetkililleride bizler gibi unlocakun kırıldığını fakat 4.2 sürümünün piyasaya çıktıktan sonra unlock'un yayınlanacağından haberdarlar ve kanımca Aralık sonu Ocak başı çıkacak olan beyaz iphonelarda 4.2 sürümünü uygulayacaklar ve böylecede iphone 4 4.1 sürümüne sahip olanların telefondan soğuyup beyaz iphone 'a yönelmelerini isteyecekler. Tabiki unlocklu yüksek fiyatlı şeklinde satılanlarına.

Yani biz nasıl unlock'u bekliyorsak, apple'da 4.2 yi çıkartmamayı yada olabildiğince geç çıkartmayı bekliyor.Çünkü oda biliyor ki 4.2 piyasaya çıktığı an 4.1 unlock edilmiş olacak. hal böyle oluncada 4.2 telefonlar ellerinde kalıcak çünkü daha hala 4.1 telefonları kullanamayan milyolarca insan var.

Böyle bir kötü haberi sizlere vermek istemezdim ama bence Apple uyanıklık yapıp Aralık sonu yada Ocak başını bekleyecektir.

Niye biryerlerinizden element uydurup boyle asli astari olmayan mesajlar yaziyorsunyz ki? Anlayamiyorum gercekten.
    Amacin medir kardes? Nerden boyle bir mesaj yaziyorsun ki.
    Ayrica cok sacma bir mesaj.

ya hocam kusura bakma gerçektende çok özür dilerim senden şahsım adına her gece çıktı çıkacak diyetek milleti kandırıyorsunuz ondan sonrada böyle birşey yazılınca zorunuza gidiyor kusura bakma gerçektende çok pardon yaa, aralık ayında iphone 4 ünü kırıp kullanmaya başladığın zaman görüşürüz seninle tamam ben buralarda olucam yine ;)

bide tek akıllı sensin ya apple mal milyarlık telefon çıkartıyor piyasaya milyonlarca ama senin kadar akıllı değiller eşşeklerini sağlam kazığa bağlamıyorlar haklısın.

NOT: bu arada ben bilmemneremden element uydurmadım sadece bir varsayımdı benimkisi eğer birazcık dikkatli okuduysan.

Ben burda bir kere olsun cikti cikacak yarin cikacak gibi seyler yazmadim. Senin gibi tipler geliyor iste kafafan sallama hicbir dayanagi olmayan fake siteye dahi dayanmayan bilgiler veriyor. Yok aralik sonu yok ocak basi, yok bilmem ney...sonra da Yok efendim varsayim yaptim. Varsayimini kendine sakla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bilindiği üzere apple Aralık sonu Ocak başı gibi iphone 4'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tahminlerime göre Apple yetkililleride bizler gibi unlocakun kırıldığını fakat 4.2 sürümünün piyasaya çıktıktan sonra unlock'un yayınlanacağından haberdarlar ve kanımca Aralık sonu Ocak başı çıkacak olan beyaz iphonelarda 4.2 sürümünü uygulayacaklar ve böylecede iphone 4 4.1 sürümüne sahip olanların telefondan soğuyup beyaz iphone 'a yönelmelerini isteyecekler. Tabiki unlocklu yüksek fiyatlı şeklinde satılanlarına.

Yani biz nasıl unlock'u bekliyorsak, apple'da 4.2 yi çıkartmamayı yada olabildiğince geç çıkartmayı bekliyor.Çünkü oda biliyor ki 4.2 piyasaya çıktığı an 4.1 unlock edilmiş olacak. hal böyle oluncada 4.2 telefonlar ellerinde kalıcak çünkü daha hala 4.1 telefonları kullanamayan milyolarca insan var.

Böyle bir kötü haberi sizlere vermek istemezdim ama bence Apple uyanıklık yapıp Aralık sonu yada Ocak başını bekleyecektir.

Niye biryerlerinizden element uydurup boyle asli astari olmayan mesajlar yaziyorsunyz ki? Anlayamiyorum gercekten.
    Amacin medir kardes? Nerden boyle bir mesaj yaziyorsun ki.
    Ayrica cok sacma bir mesaj.

ya hocam kusura bakma gerçektende çok özür dilerim senden şahsım adına her gece çıktı çıkacak diyetek milleti kandırıyorsunuz ondan sonrada böyle birşey yazılınca zorunuza gidiyor kusura bakma gerçektende çok pardon yaa, aralık ayında iphone 4 ünü kırıp kullanmaya başladığın zaman görüşürüz seninle tamam ben buralarda olucam yine ;)

bide tek akıllı sensin ya apple mal milyarlık telefon çıkartıyor piyasaya milyonlarca ama senin kadar akıllı değiller eşşeklerini sağlam kazığa bağlamıyorlar haklısın.

NOT: bu arada ben bilmemneremden element uydurmadım sadece bir varsayımdı benimkisi eğer birazcık dikkatli okuduysan.

Ben burda bir kere olsun cikti cikacak yarin cikacak gibi seyler yazmadim. Senin gibi tipler geliyor iste kafafan sallama hicbir dayanagi olmayan fake siteye dahi dayanmayan bilgiler veriyor. Yok aralik sonu yok ocak basi, yok bilmem ney...sonra da Yok efendim varsayim yaptim. Varsayimini kendine sakla.

+1

• tek gercek var o da kasimda cikacagi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinho123

tek gercek var o da kasimda cikacagi :)

nerden bu kadar emınsın

oldu ya apple ansızın bır acıklama yaptı ve 4.2.1 surumde de buyuk bır guvenlık acıgı cıktıgını bu sebeple
    beklenen surumun soz verdıklerı gıbı kasımda cıkmıyacagını bunun ıcın tum kullanıcılardan ozur dıledıgını belırten bır yazı ıle sıtede duyursa
    ansızın kım ne yapabılıcek hıc kımse hıc bırsey dua edelım ınsallah en kısa surede cıksında su i pod ları i phone a cevırebıllelım

ya bende ne şom ağızlıyım he olurmu olur sımdı bırılerı kızmaz umarım şaka yapıyorum heaa

:))))))))))))))))))))))))))))))
  • arkadaşlar bugün restore yapsam telefonuma yine 4.1 yüklenir dimi. yani telefonumu sıfırlamak istiyorum. ilk alındığı gün gibi.. sıkıntı olmaz dimi.. unlock bekliyoruz az bişe kaldı çıkmasına, şimdi restore yapıp 2 ay daha beklemeyelim..
  • çık çıkmalı çıkacak çıkmak zorunda....:D delirecez yaa...
  • bende iphone 3g ye restore yaptım... umarım yanlış bişi yapmamışımdır... bi sorun olur mu?
  • kardeş pm attım. pm den devam edelim burayı kirletmeyelim boşuna.. ok.
    quote:

Orijinalden alıntı: iphoneci35

bende iphone 3g ye restore yaptım... umarım yanlış bişi yapmamışımdır... bi sorun olur mu?
  • arkadaşlar ya ipoddaki müziklere albüm adi falan veren bi program vardi neydi o ?
  • 26 kasimda amerikaya gidiyorum ve gittgimde ilk isim iphone almak olacak peki 4.2 cikarsa ve ben 4.2 surumlu olan cihazi alirsam 4.1 deki gibi aylarca beklermiyim
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.