Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunun çıkacağı yok.
    switcheasy nude bile almıştım, ekran koruyucu, kapak koruyucu, herşeyi hazırladık, çekmecede neyden koruyacaksak...?
    maliyet çıktı 1050 ye :)
    kendisini kırmaya kıyamadım, kutusunun üstünde zıpladım :)
    kasımda da çıkmazsa direkt cihazın üstünde zıplayacam, satarsam ancak kurturulurum artık.
  • Valla ben unlock beklemekten bıktım telefon kuzu gibi kutusunda her sabah uyanığımda dev team'ın sitesindeyim.Artık bıktım çıksın şu unlock valla amuda kalkıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Larry nekadara satiyorsun.

YOK BOYLE SEY derken sistemciyim,programciyim,donanimciyim etik guvenlik uzmaniyim.

Bu arada sinirlenmeye gonul koymaya gerek yok konusuyoruz .unlock bekliyoruz fakat ben gayet sakinim apple 4.2 yayinladiginda gelecek unlock bu hep boyle idi boylede olacak.

Bir haftamiz kaldi zaten unlockcular yakinda diyerek lanselere basladilar

ICINIZ RAHAT OLSUN iphone 4 icin unlock cikmama ve olamaz asil 4 icin cikmasi gerekiyor yeni telefon satilmali eldeki stoklarin erimesi gerekiyor.

Arkadaşım, SİSTEM yazılımcısı yanımda 9, Donanım mühendisi 6 arkadaş, Network uzmanı 8 arkadaş, SAP ve CISCO uzmanı ise 3, Bilgi giriş için ise 17 ve hepside bilgisayar mühendisi arkadaş çalışıyor ve ben onların Müdürüyüm dersem, yaşım 47 dersem, ve büyük ihtimal sen daha bilgisayar görmemişken ben program yazıyordum dersem herhalde senin ETİK HACKER'lık olayı ile seviye olarak farklı bir yere taşınırız. Ayrıca 2 ayrı çok saygın ünversitenin bilgisayar mühendisliği bölümünden (biri Amerika diğeri ise Türkiey'de) çok iyi dereceler ile mezun olup, üstüne de İngiltere'de master yaptım dersem sanırım benim hakkımda biraz daha bilgi sahibi olursun. Bir LAF ederken lütfen YOK BÖYLE birşey derken, (ki hayatımda böyle bir laf kullanmadım çünkü el elden üstündür ve her zaman öğrenecek birşeyler vardır mantığındayımdır) lütfen, rica ediyorum, karşındakini önce bir tanı, bir sor bakalım??? nasıl ve ne şekilde yapmış diye, Öğren, sonra OLMAZ dersin. Ama artık dediğim gibi buradaki seviyeden de, iphone muhabetinden de sıkıldım. Bir daha buraya-bu foruma ve özellikle bu başlığa girmeyeceğim. Yazık üzüldüğüm konu, başlık ne olursa olsun, bizler asla karşılıklı konuşmayı öğrenemedik. Karşılıklı saygıyı öğrenemedik.Sohbet amaçlı dahi bri takım yazılara verilen cevapların üslubu beni çok üzdü. Hakikaten yazık ve inanın insan kendi hatasını görmedikçe ve kabullenmedikçe bu tip usluplar asla bitmez.

Hepinizden, bu konuları açtığım, ve yazdıklarım için özür dileyerek, bu forumubu başlığı tamamen terk ediyorum.Sizlere iyi şanslar. İyi Unlocklar...Umarım herkesin dileği yerine geilir ve unlock olayı çözülürde millet rahat eder.

Tekrar, hepinize iyi bayramlar, iyi unlocklar.

• oh coksukur...
  • .ya arkadaşlar ya kesin sesinizi sadece unlockla alakalı konuşalım yada sn moderatorler konuyu kilitlesin her kafadan htc samsung vs vs sesleri çıkıp durmasın sıkıldık yaa yeter bu siteyi çok seviyoruz ama kim nereye ne yazacağını bilmiyor lütfen forumu kirletmeyin!
  • cbuddy ve diğerleri allah aşkına gelmeyin ben 98 yılından beri bilgisayar mühendisiyimde noldu? boş boş saçmalamayı bırak gelme yalvarıyoruz GEL MEEEEEE
  • Cika cika 4.2.1 GM surumu cikti buyrun burdan yakın. Yani kisacasi 26 kasim cuma soylentilerinun dogruluk payi var gibi
  • bu ne ya şaka mı ... hay appleninnn...
  • sonunda dayanamadım beklemeye ve factory unlock bir telefon aldım. Kanada dan getirdi arkadaş. Şimdi elimde kullanabildiğim bir ip4 var.. Ama kullanamadığım ve unlock beklediğim bir ip4 üm daha var.. Satıyorum onu. Kurtulurum inşallah.. Darısı size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbuddy

Ben bilgisayarciyim. Guvenlik sistemleri konusunda da yazilim uzmaniyim. 20 sene oldu. Iphone a benim baktigim acidan bakabilsen bir daha kullanamazsin bile.

Teknoloji acısından bakınca öyle olabilir usta, fakat bu aleti sırf görüntüsü için bile alıp tek app yüklemeden kullananlar tanıyorum. Özetle bu cihaza tek bir acıdan bakarak değerlendirme yapmak yanlış olur. Benim açımdan bu alet bir fenomen dir, çalıştığım şirkette bile 100 kişiden en az 30 unda aynı telefon kullanıyorsa bunun belli sebepleri vardır. Konunun dışına çıktığım için özür. nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Ben bilgisayarciyim. Guvenlik sistemleri konusunda da yazilim uzmaniyim. 20 sene oldu. Iphone a benim baktigim acidan bakabilsen bir daha kullanamazsin bile.

Teknoloji acısından bakınca öyle olabilir usta, fakat bu aleti sırf görüntüsü için bile alıp tek app yüklemeden kullananlar tanıyorum. Özetle bu cihaza tek bir acıdan bakarak değerlendirme yapmak yanlış olur. Benim açımdan bu alet bir fenomen dir, çalıştığım şirkette bile 100 kişiden en az 30 unda aynı telefon kullanıyorsa bunun belli sebepleri vardır. Konunun dışına çıktığım için özür. nokta.

kısaca özentilik diyoruz buna gıroyum emme para bende misali

• arkadaşlar sinirlenmeye gerek yok artık 24 ü oldugu kesinleşti sanırım.aralık basında telefonlarımıza kavusmus olucaz o zamana kadar ipod touch :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

kısaca özentilik diyoruz buna gıroyum emme para bende misali

Özentilik değil bu, bu apple ürünlerinin tasarımına erişebilen bir marka daha yok demek oluyor.
    Özentilik bütün cep tel firmalarının iphon benzeri modeller çıkarma çabasıdır dostum haydi yaylan

• way be ne konumda insanlar varmış bu forumda...

cmylmz'nin bir cümlesi vardı.Kral liyır da burdan yiyor lan artislik yapmayın...
  • arkadaşlar iphone da tüm ayarları sıfırladım... simi tanımıyordu yine tanımadı. itunesı açıyorum restore yap diyor yapıorum... yine başa dönüyor. limera1n programından telefonu tanıttım... ama telefon itunesa bağla işareti gösteriyor. en azından ipod olarak kullanabilmem için bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor? lütfen yardım....
  • 4.2.1 GM bizim için kötü haber. En az 1 hafta daha beklicez final sürüm için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kby

4.2.1 GM bizim için kötü haber. En az 1 hafta daha beklicez final sürüm için.

Kötü haber sayılmaz. Zaten 4.2.1 GM çıkmadan normal sürümün gelmeyeceği kesindi. Hiç olmazsa bu geldi de en fazla 1 hafta içerisinde yeni sürümün çıkacağını anlamış olduk.

Ek olarak 1 hafta bekleyeceğiz diye bir kaidede yok. 4.2 GM 12 Kasım'da yayınlanmıştı ve 4 gün sonra normal sürüm çıkacaktı. 7 gün sonra değil yani.

En iyi ihtimalle pazartesi yeni sürüm çıkacaktır.
  • arkadaşlar iphone da tüm ayarları sıfırladım... simi tanımıyordu yine tanımadı. itunesı açıyorum restore yap diyor yapıorum... yine başa dönüyor. limera1n programından telefonu tanıttım... ama telefon itunesa bağla işareti gösteriyor. en azından ipod olarak kullanabilmem için bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor? lütfen yardım....
  • 4.2.1 Gm gelmeden final sürümün gelmeyeceğine dair bir kesinlik var mıydı ki? Ben şahsen final sürüm bekliyorum ne zamandır =)

En iyi ihtimali söylemişiniz, ben de en kötü ihtimali söyleyim bari, 4.2 final sürüm en geç 30'unda çıkacak =)

Bu arada 3g ve 3gs'ler için unlockun hemen hemen 1-2 gün içinde geleceğini biliyoruz da 4 sahipleri bi müddet daha "çile bülbülüm" mü diyecek acaba? 2 ay oldu ben daha unlock diye geziniyorum yahu. BB plaka gördüğüm zaman aklım baseband'a kayıyor, alıyor beni bi düşünce.. 3 telefonla geziyorum, şiddete meyyalim vallahi dertten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

quote:

Orijinalden alıntı: cemcapar
    Arkadaşlar bilindiği üzere apple Aralık sonu Ocak başı gibi iphone 4'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tahminlerime göre Apple yetkililleride bizler gibi unlocakun kırıldığını fakat 4.2 sürümünün piyasaya çıktıktan sonra unlock'un yayınlanacağından haberdarlar ve kanımca Aralık sonu Ocak başı çıkacak olan beyaz iphonelarda 4.2 sürümünü uygulayacaklar ve böylecede iphone 4 4.1 sürümüne sahip olanların telefondan soğuyup beyaz iphone 'a yönelmelerini isteyecekler. Tabiki unlocklu yüksek fiyatlı şeklinde satılanlarına.

Yani biz nasıl unlock'u bekliyorsak, apple'da 4.2 yi çıkartmamayı yada olabildiğince geç çıkartmayı bekliyor.Çünkü oda biliyor ki 4.2 piyasaya çıktığı an 4.1 unlock edilmiş olacak. hal böyle oluncada 4.2 telefonlar ellerinde kalıcak çünkü daha hala 4.1 telefonları kullanamayan milyolarca insan var.

Böyle bir kötü haberi sizlere vermek istemezdim ama bence Apple uyanıklık yapıp Aralık sonu yada Ocak başını bekleyecektir.

Niye biryerlerinizden element uydurup boyle asli astari olmayan mesajlar yaziyorsunyz ki? Anlayamiyorum gercekten.
    Amacin medir kardes? Nerden boyle bir mesaj yaziyorsun ki.
    Ayrica cok sacma bir mesaj.

ya hocam kusura bakma gerçektende çok özür dilerim senden şahsım adına her gece çıktı çıkacak diyetek milleti kandırıyorsunuz ondan sonrada böyle birşey yazılınca zorunuza gidiyor kusura bakma gerçektende çok pardon yaa, aralık ayında iphone 4 ünü kırıp kullanmaya başladığın zaman görüşürüz seninle tamam ben buralarda olucam yine ;)

bide tek akıllı sensin ya apple mal milyarlık telefon çıkartıyor piyasaya milyonlarca ama senin kadar akıllı değiller eşşeklerini sağlam kazığa bağlamıyorlar haklısın.

NOT: bu arada ben bilmemneremden element uydurmadım sadece bir varsayımdı benimkisi eğer birazcık dikkatli okuduysan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcapar -- 19 Kasım 2010; 1:12:21 >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.