Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.apple turk.net/jailbreak-and-unlock/18431-unlock-tarihi-kesinlesti.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewger

unlock tarihi kesinleşti gibi link;
    http://www.apple turk.net/jailbreak-and-unlock/18431-unlock-tarihi-kesinlesti.html

kaynak olarak verilen site twitter spam cılarından. zaten verilen linkte de tahmin yürütmüşler.

genel yürütülen tahmin şu:

25'i thanksgiving, 26'sı black friday ve sonra araya haftasonu giriyor.

ya en geç 24'ünde çıkaracaklar ki daha sonraya sarkmasın;

ya da 29 veya 30'unda çıkaracaklar.

3g ve 3gs için belki de aynı gün bile çıkabilir deniyor ama i4 için zaman alabilirmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

quote:

Orijinalden alıntı: cbuddy
    YENİ telefonum BUGÜN geldi. HTC DESIRE Z...

http://www.htc.com/uk/product/desirez/overview.html

iphone alacaklar, niyeti olanlar....Bunuhangi telefon ile karşılaştırabilirsiniz ki?? UNLOCK yok, jailbreak yok, al telefonu kullan..Hemde ne telefon. Burası yeri olmadığı için telefonu anlatmıyorum ama..artık bıkmıştım. Desire HD 'yi de kardeşim benden aldı.Z....şimdilik bence gelmiş geçmiş en iyi telefon ve iphone adını bile unutturacak bir alet...Iphone daha bunun yanına bile yaklaşamaz...Bilgilerinize..UNLOCK çıksa da iphone4 32yi satsam artık..Çekmecemde durdukça ve çekmecemi açtıkça sinirim bozluyor bu APTAL aleti görünce de...

Kardes senin burda isin ne? Bas git ya. Bizene senin diger telefonundan. Artistlik yapmanin bi anlami yok. Herkes gergin burda zaten sana patlamayalim. Ben de bir unlock bekleyucisiyim diyorsan o zaman adam gibi bekle. Burdaki herkes gibi. Yok iphone telefon degil yok alinmaz yok satacam. Ne yaparsan yap bize ne. Ama burda sacma sapan seyler yazip insanlarin ashabini bozamazsin. Burasi iphone basligi.

nazik mesajiniz icin tesekkur ederim. Ayrica bende maalesef iphone4 icin unlock bekliyorum. Hem de hediye diye gelen bir telefon icin..Neyse Nazik uslubun icin tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

4.1 UNLOCK SIM YAPTIRDIM

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben siteyi ve mağdur arkadaşları nette takılırken tesadüfen farkettim. Gerçekten trajıkomik bir durum. Burada sizlere umut tacirliği yapmayacağım, gerçekten yaşadığım bir durumu yazıyorum. Neyse lafı uzatmadan sadede geleyim. Ben geçen hafta 4.1 yüklü AT&T iphone aldım. (Bu arada Dallasta yaşıyorum,Türkiyede değil) Telefonu aldığım kişi işyerinden bir arkadaşımın abisi. Kendi mağazası var ve bu tarz işlerle uğraşıyor. Arkadaşıma 650 (600+state tax) dolar verdim ertesi gün kapalı kutuda 4.1 yüklü at&t telefonumu getirdi. Arkadaşım kafamda soru işareti kalmasın diye sıfır paketinde jelatininde getirmiş, geri verdim unblock sim ve jailbreak yaptır öyle getir diye. Çıkışta birlikte gideriz dedi. Neyse mesaiden sonra gittik abisi bilgisayara bağladı, birşeyler yaptı yükledi etti, Şu anda version 4.1(8B117) modem firmware 02.10.04 olan telefonumu sorunsuz bir şekilde Tmobile sim kartımla kullanıyorum. Az evvel bu muhabbet üstüne arkadaşın abisini aradım, 4.1 unlock olabiliyor mu dedim? evet ben 35 dolara yapıyorum, etrafında ihtiyacı olanlar varsa yolla bana dedi. hatta 4.1 diyorum, 4.01 falan değil,emin misin dedim. güldü, senin telefonun gibi 4.1 dedi. Uzun lafın kısası arkadaşlar, bu iş amerikada yapılabiliyor, o yüzden içinizi ferah tutun yakında türkiyede de başlar sanırım. Konu hakkında teknik veya detaylı bir bilgim yok, ama müsait olduğum bir zaman arkadaşın abisine uğrar birşeyler öğrenmeye çalışırım. Öğrenirsem de burada sizlerle paylaşırım... Herkesin bayramı kutlu olsun...

Unlock'u yapan elemanın mail adresi veya telefon numarasını verseniz çok makbule geçer.. Burda deşifre etmek istemezsiniz belki bana pm atabilirsiniz

• arkadaşlar ben şahsen telegraph gazetesindeki 24 ünde çıkacak söylemine inandım ve kendimi ona göre ayarladım. aradaki dedikodulara da hiç kulak vermiyorum, kafam bir nebze olsun rahatladı, size de öyle yapmanızı tavsiye ederim. her gün buraya girip alakasız haberleri okuyup bayram bayram ağzınızın tadını kaçırdığınıza değmez. telefonlarınızı unutun 24üne kadar. hem zaten 24 kasım tarihi hem gm2 nin üstünde baya bir süre geçecek olmasından dolayı hem de dediğinizi gibi ertesinde thanksgiving olmasından dolayı makul bir tarih gibi görünüyor. daha erken çıkarsa ne ala mutluluktan uçarız ama daha geç çıkmasını aklıma bile getirmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

quote:

iphone alacaklar, niyeti olanlar....Bunuhangi telefon ile karşılaştırabilirsiniz ki?? UNLOCK yok, jailbreak yok, al telefonu kullan..Hemde ne telefon. Burası yeri olmadığı için telefonu anlatmıyorum ama..artık bıkmıştım. Desire HD 'yi de kardeşim benden aldı.Z....şimdilik bence gelmiş geçmiş en iyi telefon ve iphone adını bile unutturacak bir alet...Iphone daha bunun yanına bile yaklaşamaz...Bilgilerinize..UNLOCK çıksa da iphone4 32yi satsam artık..Çekmecemde durdukça ve çekmecemi açtıkça sinirim bozluyor bu APTAL aleti görünce de...

sizi gerçekten anlamıyorum yani son 2 mesajınıza bakıyorum da art niyet var gibi geliyor.öncelikle ben de ip4 kullanıyorum ve unlock bekliyorum.eğer ki telefonu yurtdısından daha uyguna alayım derseniz bunu bekleyeceksiniz gidip turkcell'den veya vodafonendan alın o zaman sıkıntı çekmeyin?
    .ben telefonu aldıgımdan beri hayran oldum galaxy s i inceleme şansım olmuştu yanına bile yaklasamaz bence iphone'un bu tabi benim kriterlerime gore herkesin baskısı farklı olabilir.ha ben bu telefona 1600-1700 vermezdim o yüzden yurtdısından aldım e o zaman bir zahmet bekliyim unlock'u.
    size tavsiyem en kısa zamanda satın iphone 4 unlock olmasa bile gayet ii fiyatlara satabilirsiniz merak etmeyin.

merak ettim goruntu olarak peki olabilir ama OS olarak galaxy S in ozelliklerine bakabildinizmi acaba? Iphone yaninda sadece oyuncakmolarak nitelendirilebilir. Tamam artik yazmiyacagim. Ben bilgisayarciyim. Guvenlik sistemleri konusunda da yazilim uzmaniyim. 20 sene oldu. Iphone a benim baktigim acidan bakabilsen bir daha kullanamazsin bile. ayrica standart telefonlarda olan ozellikler neden iphone4 de yok bir dusun bakalim.Son yazim. bir daha yazmiyacagim. Ama iphone Ios ile android karsilastiracaksan... neticede hayran kaldigin telefonun cekirdegi ile android os in cekirdegi ayni yanlis androidde kisitlama olmadigi ve open source oldugu icin herseyi ozgurce yapabilme imkanin var hatta...apple storea bile girebilir alisveris yapabilirsin bu kadarini soyleyeyim.SON Sozum bir daha boyle bir konuda konusmayacagim..Seviye cok dusuyor (sana degil sozum)
    Hepinize iyi bayramlar...umarim unlock cikar da hepimiz rahat ederiz bu arada UNLOCK ile ilgili bilgi:(iphone 4 icin)

http://www.limera1n.cc/2010/11/unlock-iphone-4-41-021004-ultrasn0w.html

3gs icin 26 kasim deniyor.
    Hepinizin sevdikleri ile saglikli mutlu bir bayram gecirmesini dilerim

• quote:

Ben bilgisayarciyim. Guvenlik sistemleri konusunda da yazilim uzmaniyim. 20 sene oldu. Iphone a benim baktigim acidan bakabilsen bir daha kullanamazsin bile.

Hocam bizi elin adamına neden mahkum ediyorsun, unlocked ediversene şu telefonu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsayhan

quote:

Ben bilgisayarciyim. Guvenlik sistemleri konusunda da yazilim uzmaniyim. 20 sene oldu. Iphone a benim baktigim acidan bakabilsen bir daha kullanamazsin bile.

Hocam bizi elin adamına neden mahkum ediyorsun, unlocked ediversene şu telefonu:D

aslinda imei ye gore yapabilirim. bugun biraz ugrastim. ama cok da basit degil maalesef cunku unlock olsa da 2-3 saat sonra apple tarafindan sifirlaniyor. yani benim unlock ile wifi ve 3g baglantisiz oluyor simdilik. ama ben cozunceye kadar zaten adamlar cikarir. benim ise is gunlerinde vakit olayim cok sorunlu. unlockdan cok daha ciddi sorunlar ile ugrasiyoruz. vakit lazim unlock icin. neticede adamlarin butun onemli dosyalari crypted ve ciddi sifrelenmis. once dosyalari acmak lazim. o da kolay degil. Ben hala bu hackerlarin arkasinda apple veya apple den gelen bir takim yazilimlarin oldugundan supheleniyorum. ya da bu hackerlar ciddi manada sansli ya da dahi. yani appledan bir takim bilgiler gelmeden unlock cok zor....bana verin istedigim bilgileri 2-3 gun icinde kesin kirarim zor degil ama dosyalara ulasmak ve onlari acmak problem.Neyse kafanizi sisirmek istemiyorum ve burada yazi da yazmayacagim artik. seviye meseleleri. hepimiz burada bir grubuz baslik belli.ama sohbet de ediyoruz. ama seviyesiz bazi arkadaslarin yazilari beni biraz uzdu. unlock ciktiginda zaten bana mesaj gelecek rss olarak hemde. o yuzden burada aman unlock ciksin diye bekleyecek degilim.burada belki biraz bilgi alirim,biraz sohbet ederiz, birlikte iphone dan nefret edriz diye girdim.ayrica ben cok da yeni uye degilim. neyse herkese iyi bayramlar..

• quote:

quote:

quote:

sizi gerçekten anlamıyorum yani son 2 mesajınıza bakıyorum da art niyet var gibi geliyor.öncelikle ben de ip4 kullanıyorum ve unlock bekliyorum.eğer ki telefonu yurtdısından daha uyguna alayım derseniz bunu bekleyeceksiniz gidip turkcell'den veya vodafonendan alın o zaman sıkıntı çekmeyin?
    .ben telefonu aldıgımdan beri hayran oldum galaxy s i inceleme şansım olmuştu yanına bile yaklasamaz bence iphone'un bu tabi benim kriterlerime gore herkesin baskısı farklı olabilir.ha ben bu telefona 1600-1700 vermezdim o yüzden yurtdısından aldım e o zaman bir zahmet bekliyim unlock'u.
    size tavsiyem en kısa zamanda satın iphone 4 unlock olmasa bile gayet ii fiyatlara satabilirsiniz merak etmeyin.

merak ettim goruntu olarak peki olabilir ama OS olarak galaxy S in ozelliklerine bakabildinizmi acaba? Iphone yaninda sadece oyuncakmolarak nitelendirilebilir. Tamam artik yazmiyacagim. Ben bilgisayarciyim. Guvenlik sistemleri konusunda da yazilim uzmaniyim. 20 sene oldu. Iphone a benim baktigim acidan bakabilsen bir daha kullanamazsin bile. ayrica standart telefonlarda olan ozellikler neden iphone4 de yok bir dusun bakalim.Son yazim. bir daha yazmiyacagim. Ama iphone Ios ile android karsilastiracaksan... neticede hayran kaldigin telefonun cekirdegi ile android os in cekirdegi ayni yanlis androidde kisitlama olmadigi ve open source oldugu icin herseyi ozgurce yapabilme imkanin var hatta...apple storea bile girebilir alisveris yapabilirsin bu kadarini soyleyeyim.SON Sozum bir daha boyle bir konuda konusmayacagim..Seviye cok dusuyor (sana degil sozum)
    Hepinize iyi bayramlar...umarim unlock cikar da hepimiz rahat ederiz bu arada UNLOCK ile ilgili bilgi:(iphone 4 icin)

kardeş geç os çekirdeğini falan... iphoneyi iphone yapan oyun ve uygulama kalitesidir... başka hiçbir açıdan diğer telefonlardan üstün değil. ne donanım ne estetik ne işletim sistemi...sadece kaliteli uygulama program oyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

quote:

quote:

kardeş geç os çekirdeğini falan... iphoneyi iphone yapan oyun ve uygulama kalitesidir... başka hiçbir açıdan diğer telefonlardan üstün değil. ne donanım ne estetik ne işletim sistemi...sadece kaliteli uygulama program oyun...

İphone 4 un basta ekrani olmak uzere, sarj suresi ve calistirdigi os de diger telefonlardan iyidir. Kilitli bir iphone4 sahibi olarak apple a uyuz oluyorum ancak su anda bu dpida ekrani olan, bu smoothlukta web sayfasi, gps ekrani vs acan ve daha onemlisi bunlari makul bir miktar sarj suresi sunarak yapan alet yok. Htc kullanan yazilim uzmani arkadasa sorarim desire hd ile 2 gun sarja takmadigi olabilmis mi hic ? 24 saati gecip de pili sarj gerektirmeyen htc yok daha. ( kapaliyken veya kullanilmazsa gecer, onu saymiyorum tabi ki). Basligi uzun suredir takip eden ve off-topic olan konulara kizan biri olarak bir kirlilik de ben yarattigim icin herkesten ozur dilerim ancsk bu kadar tek tarafli bir bakis acisiyla yazilmis yaziya sessiz kalamazdim. Unutulmasin ki mobil cihazlarin ilk kistasi tasinabilir oluslaridir. Bu da boyut ve sarj suresiyle ilgilidir.

• iphone donanım olarak samsungun ve htc nin gerisinde motorola veya nokia ile kıyaslanabilir. kamera işlemci ram vs vs.. ekran ise göreceli bir durum. küçücük ekranda yüksek çözünürlüğün bir getirisi olamaz. 10 cm yakından bakamıyacağın için telefona.
    burada kontrast ve ekran boyutu daha önemli. neyse bunlar artık kabul edilmiş şeyler. ancak şu varki istediği kadar donanımlı olsun donanım yazılım olduğu sürece kendini gösterebilir. burada da iphone arayı kapatıyor. kimine göre öne geçiyor kimine göre geride kalıyor. bu kısmıda göreceli, zevk işi...
  • arkadaşlar hangi cihaz iyi hangisi kötü hangisinin ekranı iyi bilmem ne bunları boşverin. 3 donuz 9 dionuz topluyonuz 39 dionuz. unlockdan söz edin bilgi getirin her kes burda unlock ile ilgili haber bekliyo kimse hangi cihaz iyi sohbetlerini istemiyo ve sıkıntılı insanlar topluluğu var burdaa :) lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveSound

arkadaşlar hangi cihaz iyi hangisi kötü hangisinin ekranı iyi bilmem ne bunları boşverin. 3 donuz 9 dionuz topluyonuz 39 dionuz. unlockdan söz edin bilgi getirin her kes burda unlock ile ilgili haber bekliyo kimse hangi cihaz iyi sohbetlerini istemiyo ve sıkıntılı insanlar topluluğu var burdaa :) lütfen

boşuna bekliyoz gibime geliyodu kasım ayı başlarında aynende öle oldu bayram çıktı gidiyor yılsonuda yaklaştı bu iş yalan olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carretera

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

quote:

quote:

İphone 4 un basta ekrani olmak uzere, sarj suresi ve calistirdigi os de diger telefonlardan iyidir. Kilitli bir iphone4 sahibi olarak apple a uyuz oluyorum ancak su anda bu dpida ekrani olan, bu smoothlukta web sayfasi, gps ekrani vs acan ve daha onemlisi bunlari makul bir miktar sarj suresi sunarak yapan alet yok. Htc kullanan yazilim uzmani arkadasa sorarim desire hd ile 2 gun sarja takmadigi olabilmis mi hic ? 24 saati gecip de pili sarj gerektirmeyen htc yok daha. ( kapaliyken veya kullanilmazsa gecer, onu saymiyorum tabi ki). Basligi uzun suredir takip eden ve off-topic olan konulara kizan biri olarak bir kirlilik de ben yarattigim icin herkesten ozur dilerim ancsk bu kadar tek tarafli bir bakis acisiyla yazilmis yaziya sessiz kalamazdim. Unutulmasin ki mobil cihazlarin ilk kistasi tasinabilir oluslaridir. Bu da boyut ve sarj suresiyle ilgilidir.

Soru Geldiği için yazıyorum: Kusura bakmayın;
    Benim HTC'de (desire HD'de ve yen gelen Z'de de daha fazla) iphone4'de de (arkadaşımdan 3 günlük alıp kullandım ve geri verdim) pil süresi olarak pek bir fark yok. O bahsettiğin eski HTC'delerde (nexusone, eski desire gibi) Ama yeni HTC'de nerede ise iphone kadar pil süresi var.Ayrıca ben her zaman YEDEK bir PİL de taşırım.(Iphone'da pil değiştirebiliyormusun? kendin? yolda iken mesela?? )
    Ayrıca Ekran olarak o kadar yüksek çözünürlük KOMİK oluyor o ufacık ekranda anlayamazsın bile.Önemli olan ekranın parlaklığı ve tepki süresidir ki bu konuda Amoled ekran ile ancak iphone'u kıyaslayabilirsin..Bu da iphone'da da HTC'de nerede ise aynı görüntüyü alırsın demek.Aradaki farkı anlayamazsın yan yana bile koysan anlayamazsın. Iphone burada RETINA display, yüksek çözünürlük derken çok büyük bir kurnazlık yapıyor ve sen baktığında fark olmayacağını kendileri de gayet iyi biliyorlardır.
    İşlemci olarak donanım olarak ise iphone ile htc (bahsettiğim modeller ile) yan yana bile konamaz. Ayrıca Kaliteli proram ve oyunları da HTC'den android'li bir htc'den Apple store'dan indirebilir hatta çalıştırabilirsin.Peki Iphone'da sen neler yapamazsın biliyormusun? Desing dersen anlarım O zevk meselesi, ama iphone'nun işlemci hızı neticede DÜŞÜK. bunu yazılım ile kapatmaya çalışıyor ve kapatıyorda ama şu var: Sen benim HTC'yi kullandığım gibi iphone'u kullanmaya kalksan iphone iflas eder.İşlemci hızı düşük olduğu için multitasking bir yerden sonra sapıtır.Makina donmaya başlar.Aynı işlemleri hatta fazlasını HTC'de yapıyorum makina bana mısın bile demiyor.Bu sadece 100kg'lık yük kaldırabilen birine 300kilo kaldır demek gibi birşey.Kaldıramaz. Ama sizlerin kullandığı gibi kullanılır ise iphone değil herhangi bir düşük hızlı işlemcili OS'de bile farkı anlamayazsınız. Apple bunu çok da iyi yapıyor. Milleti aptal yerine koymayı çok iyi başarıyor. Demek istediğim Iphone sadece bir pazarlama mucizesi. Design olarak kimi beğeniyor kimi beğenmiyor ki o da zevk meselesi.Ama donanımsal olarak, IOS işletim sistemi olarak çok zayıf ve yavaş. Ekran konusuna hiç girmeyecğim o da ayrı bir kandırmaca çünkü. Yazılım ise incelediğim kadarı ile bir sürü açıkları olan, devamlı Apple server'e bilgi gönderen, linux'un rezil edilmiş hali. Linux'u linux olarak bıraksalarmış cihaz çok daha performanslı çalışırmış. DÜşünsenize HSPDA bağlantı hızı bildiğim ve gördüğüm kadarı ile yok. Yani 3g++ . Yani bir de internet hızı da YAVAŞ. Zaten iphone4'de (3gs'yi bilmioyrum bakmadım) 3G de aslında sorunlu ama ancak bunu exchange server filan kullanırsanız farkederseniz.Dediğim gibi iphone normal bir vatandaşın alo demesi için, oyun oynaması için yeterli.Ama iş gerçek manada yapması için gerekli olan işleri yapmaya gelince işletim sistemi ve hafıza kullanımına gelince..iphone çok zayıf kalıyor hatta işe yaramaz hale geliyor..bunu her zaman heryerde ispat edebilirim.Hatta O SMOOTH denilen safari bile skyfire browser'dan daha kötü ve yavaş. JAVA yok...ki bence çok büyük bir eksiklik.Yokları saymayacağım yer yetmez kafanızı da daha çok şişirmek istemiyorum.Bunu da sadece SORARIM O ARKADAŞA dendiği için yazdım. Iphone düşmanı filan değilim ama milleti göre göre kandıran ve bunu pazarlama ile bilmeyen insanlara satan firmalara karşı alerjim var. Mesela Microsoft'da aynı işi yapıyor.Maalesef bizler bilinçlenmedikçe, araştırmadıkça, bilgi sahibi olmadıkça, apple gibi firmalar daha çoook iş yapar. Sen hiç HTC firmasının Apple kadar reklam yaptığını gördün mü? Adamlar sessiz sakin, kimseye bulaşamadan, saldırmadan ciddi satış yapıyorlar. Bir de Apple'ın HTC gibi özellikleri olan bir telefon çıkarttığını düşün bak o zaman ne olur??????
    Dediğim gibi bana direk soru gelmedikçe veya unlock ile ilgili elime bir bilgi geçmedikçe yazı yazmayacağım burada.Ama inanın iphone denilen cihaza verilen paraya yazık...o cihazın gördüğüm kadarı ile ederi o rakkamlar değil.

UNLOCK ile ilgili olarak okuduğum ve anladığım kadarı ile iphone4'ler için ancak ARALIK'ın ilk haftası (eğer 24.11'de 4.2 'yi zahmet edip çıkartırsa Apple) Unlock çıkacakmış. Yani umarım yeni yıla UNLOCK edilmiş Iphone'larınız ile girersiniz.
    Tekrar iyi bayramlar...

• arkadaşlar... bende uzun süredir forumun bu başlığını takip eden ve iphone uma unlock bekleyenlerdenim. umarım bu bekleyiş yakın zamanda son bulur... bi sorum olacaktı. benim tel sim kilidi olduktan sonra ipod olarak kullanmak için simsiz açtırdım... ama wifi bulma özelliği zayıfladı... hatta modemin yanına getirince bile zor buluyor. bunun nedeni nedir sizce... yardım lütfen... aynı yerden dün arkadaşın normal iphonunu denedik deli gibi wifisi çekiyor. ama benimki bulamıyor bile...
  • arkadaşlar dünyanın sayılı dergilerinden biriside T3'dür.Bi zahmet oraya bakarsanız anlarsınız yıllarca kimin birinci olduğunu. Kıyaslama da eksi ve artılar üzerinedir ve herzaman iphone artıları yüksek gelerek birinci olmuştur...
    hani eski çağ ve yeni çağ vardır ya
    telefon denince de
    iphone'dan önce iphone'dan sonra...

sabredip beklemeye devam ediyoruz problem yok...
  • bana cevap lütfen... deli oluyorum bu wifi ye...
  • wifi sorunun için telefonu sıfırla ve yeniden yazılım kur dene yine olmaz ise donanımsal sorun .

yukarıda bir htc ile ilgili bir kaç bir şey söylenmiş.

htc hd2 leo kullanıyordum. uygulama vs çok kötü idi hiç bu şekilde iphone store vs gibi sürekli yararlanamadım. ekranı büyük diye beni cezbetti fakat işetim sistemi vs memnun kalmadım. pil süresi bir günde bitiyordu beklemede 3. gün kesinlkle bir şarj istiyordu.

ben nokia kullancıısı olarak nokianın tüm en iyi modellerini almış kullanmış biri olarak iphone 3g dende geçmiştim fakat eksik özellikler için garipsedim fakat şimdi yine iphone 4 aldım bu model içime sindi. kasa olarak birazdaha oval olsa idi daha iyi olcaktı.

bu konu başlığı yeri değildi fakat su anda hepimizin takip ettiği tek başlık bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 18 Kasım 2010; 10:18:03 >
  • sıfırla derken....tüm ayarları sıfırlıyayım ondan sonra kurmada bi sorun çıkmaz dimi... kitlenme falan oluyor deniliyor.. kurma işlemini nasıl yapabilirim...baya acemiyim bu konularda da... aşama aşama yardımcı olabilecek birileri varmı?
  • ya hangi telefonun iyi olduğu konusunda net bir cevap olsaydı bugün herkes gider ondan alırdı zaten. Her telefonunun kullanıcılara hitab eden başka bir yönü var. Bu ne kadar anlamsız bir tartışmadır. Şu iphone çıktı çıkalı her tür forumda zaman zaman yaşanan kült bir tartışma oldu yani bu iş. Yani iphone mu diğer telefonları döver, diğer telefonlar mı iphonu!! tartışması. Adamlar ne telefon yapmış be..

Neyse izninizle bir sorum olacak. Başarılı bir jailbreak işleminden sonra telefon fıstık gibi oldu. Unlock beklemek dışında rantabl bir ipod olarak kullanabiliyorum. Gayet memnunum :) Ancak arada bir ekranda "etkinleştirme bekleniyor bu biraz zaman alabilir" şeklinde bir uyarı çıkıyor. Yani cydia ile ilgili olmalı jailbreakten sonra çıkmaya başladı. altında sadece kapat diye bir seçenek çıkıyor. Kapata da bastım, basmadan bekledim de değişen bir şey yok. Bu uyarı neden çıkar, çıkmaması için ne yapmak lazım bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krycc -- 18 Kasım 2010; 10:51:30 >

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.