Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

rica etsem kanada'dan gelen 4.1 sürüm iphone 4'e en kısa yoldan jailbreak yapabileceğim bir link gönderir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_43655037/tm.htm

çok teşekkür ederim fakat jailbreak başarılı mesajı gelmesine rağmen telefonda limera1n ikonu belirmedi. dolayısıyla jailbrek yapamadım sanırım.
    bir de unlock var. jailbreak olmadan unock olmaz deniyor. ancak telefon tüm hatlarla çalışıyor. buna göre bu tele jailbreak yapılmışmı demektir?

• hocam cihaz yurtiçi cihazmı ? birde jeilbreakda cydia gelir cihaza bakınız.
  • Arkadaşlar ben riske girmiyeyim diye bugüne kadar JailBreak yapmadım fakat yapsam sorun olur mu? Siz yaptınız mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

quote:

rica etsem kanada'dan gelen 4.1 sürüm iphone 4'e en kısa yoldan jailbreak yapabileceğim bir link gönderir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_43655037/tm.htm

çok teşekkür ederim fakat jailbreak başarılı mesajı gelmesine rağmen telefonda limera1n ikonu belirmedi. dolayısıyla jailbrek yapamadım sanırım.
    bir de unlock var. jailbreak olmadan unock olmaz deniyor. ancak telefon tüm hatlarla çalışıyor. buna göre bu tele jailbreak yapılmışmı demektir?

itunes açıkken jailbreak yap, bir de hangi programı kullanıyorsan sağ tıkla, oradan run as administrator'u seç. greenpois0n'la bende de ikon çıkmıyordu, limera1n ile yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenwand -- 17 Kasım 2010; 0:03:05 >

• benim cihazda 4.1 jeilbreaklı fakat unlock :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

4.1 UNLOCK SIM YAPTIRDIM

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben siteyi ve mağdur arkadaşları nette takılırken tesadüfen farkettim. Gerçekten trajıkomik bir durum. Burada sizlere umut tacirliği yapmayacağım, gerçekten yaşadığım bir durumu yazıyorum. Neyse lafı uzatmadan sadede geleyim. Ben geçen hafta 4.1 yüklü AT&T iphone aldım. (Bu arada Dallasta yaşıyorum,Türkiyede değil) Telefonu aldığım kişi işyerinden bir arkadaşımın abisi. Kendi mağazası var ve bu tarz işlerle uğraşıyor. Arkadaşıma 650 (600+state tax) dolar verdim ertesi gün kapalı kutuda 4.1 yüklü at&t telefonumu getirdi. Arkadaşım kafamda soru işareti kalmasın diye sıfır paketinde jelatininde getirmiş, geri verdim unblock sim ve jailbreak yaptır öyle getir diye. Çıkışta birlikte gideriz dedi. Neyse mesaiden sonra gittik abisi bilgisayara bağladı, birşeyler yaptı yükledi etti, Şu anda version 4.1(8B117) modem firmware 02.10.04 olan telefonumu sorunsuz bir şekilde Tmobile sim kartımla kullanıyorum. Az evvel bu muhabbet üstüne arkadaşın abisini aradım, 4.1 unlock olabiliyor mu dedim? evet ben 35 dolara yapıyorum, etrafında ihtiyacı olanlar varsa yolla bana dedi. hatta 4.1 diyorum, 4.01 falan değil,emin misin dedim. güldü, senin telefonun gibi 4.1 dedi. Uzun lafın kısası arkadaşlar, bu iş amerikada yapılabiliyor, o yüzden içinizi ferah tutun yakında türkiyede de başlar sanırım. Konu hakkında teknik veya detaylı bir bilgim yok, ama müsait olduğum bir zaman arkadaşın abisine uğrar birşeyler öğrenmeye çalışırım. Öğrenirsem de burada sizlerle paylaşırım... Herkesin bayramı kutlu olsun...

Bilgi için teşekkürler. Seninde bayramın kutlu olsun.

Bu arada lütfen saçma sapan mesaj atmayın bilgisi olan yeni bir bilgisi olanlar mesaj yazsın burası sohbet odası gibi oldu.

Güzel bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

• 35 dolara yapıolarsa cok güzel.
  • uote:

Orijinalden alıntı: poisonoftarantula

quote:

Orijinalden alıntı: kavran34

arkadaşlar ne kadar çok mağdur var değil mi :( arkadaşlık ortamı oluşturdu appele bize burada... Şeytan dürtmesi sonucu bende 4.1 5.14.01 e yükselttim :( ve şuanda i phone jailbreak uzmanı oldum desem yeridir ama ben biraz daha şanslıyım galiba... 4.2 çıkıncada yenileri yerimizi alır bu gidişle..

Kasım sonuna kadar kesin çıkacak olması sevindirci......

4.1 versionu 5.14.01 mi? Benim iphone da 4.1 ama baseband 02.10.04 bu nasıl oluyor ?

5.14.01 iphone 3gs icin baseband sürümü 01.10.04 iphone 4 için baseband sürümü

benim 3gs en son güncellemede 5.14.01 oldu
  • 35 dolar feda olsun ama nerde :)

kasım ayı beni kastı :(
  • bekliyos işte hacı abii takip edeces :)
  • merhaba arkadaşlar,ufak bi sorum olacaktı,bende unlock bekleyenlerdenim,cihazım 22ekim amerikadan alınma yani versiyon 4.1 ve baseband 02.10.04. pasaport kaydı yapılmış değil henüz.yapmam gereken işlemlerin sırası önemli mi ? şu anda cihazım için jb var bunu yapsam sıkıntı olur mu ? ilginize tşkler iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildizn
    merhaba arkadaşlar,ufak bi sorum olacaktı,bende unlock bekleyenlerdenim,cihazım 22ekim amerikadan alınma yani versiyon 4.1 ve baseband 02.10.04. pasaport kaydı yapılmış değil henüz.yapmam gereken işlemlerin sırası önemli mi ? şu anda cihazım için jb var bunu yapsam sıkıntı olur mu ? ilginize tşkler iyi bayramlar.

İşlem sırası önemli değil ancak eğer unlock yapacaksanız daha öncesinde jailbreak yapmanız gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kby

quote:

Orijinalden alıntı: yildizn
    merhaba arkadaşlar,ufak bi sorum olacaktı,bende unlock bekleyenlerdenim,cihazım 22ekim amerikadan alınma yani versiyon 4.1 ve baseband 02.10.04. pasaport kaydı yapılmış değil henüz.yapmam gereken işlemlerin sırası önemli mi ? şu anda cihazım için jb var bunu yapsam sıkıntı olur mu ? ilginize tşkler iyi bayramlar.

İşlem sırası önemli değil ancak eğer unlock yapacaksanız daha öncesinde jailbreak yapmanız gerekmektedir.

tabi birde unlock bekleyeceksin. Sende aramıza katılmışsın demektir. Semin versiyonunda 02.10.04 henüz beklemede unlock işlemi için :)
  • Arkadaslar ben amerikadan gelme bir iphone4 buldum ama sim kilit sorunu oldugunu soyledi satici ve henuz Turkiye'de cikmadigini soyledi. Kendisi o kadar da bu isleri bilen birisi degil. Eger baseband 02.10.04 ise alip jb + unlock yapabilecegim sanirim? Eger ki 5.10.01/02 ise unlock icin 4.2nin cikmasini beklemem gerekecek?

Sizce eger unlock icin beklemem gerekse bile 1000tl'lik ip4'u almalimiyim... Suanda 3g kullanmaktayim ve gecis icin sabirsizca beklemekteyim. Bir tanede ip4 1.5 aylik 2.el yurtdisi sim free buldum ama fiyat olarak 1100 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Arkadaslar ben amerikadan gelme bir iphone4 buldum ama sim kilit sorunu oldugunu soyledi satici ve henuz Turkiye'de cikmadigini soyledi. Kendisi o kadar da bu isleri bilen birisi degil. Eger baseband 02.10.04 ise alip jb + unlock yapabilecegim sanirim? Eger ki 5.10.01/02 ise unlock icin 4.2nin cikmasini beklemem gerekecek?

Sizce eger unlock icin beklemem gerekse bile 1000tl'lik ip4'u almalimiyim... Suanda 3g kullanmaktayim ve gecis icin sabirsizca beklemekteyim. Bir tanede ip4 1.5 aylik 2.el yurtdisi sim free buldum ama fiyat olarak 1100 tl...

Malesef ki 02.10.04 baseband henüz unlock olmuyor. Biraz fazla verip unlock açık telefon almanı tavsiye ederim. Bizim yaşadığımız stres ve sıkıntıları yaşamazsın hiç olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Arkadaslar ben amerikadan gelme bir iphone4 buldum ama sim kilit sorunu oldugunu soyledi satici ve henuz Turkiye'de cikmadigini soyledi. Kendisi o kadar da bu isleri bilen birisi degil. Eger baseband 02.10.04 ise alip jb + unlock yapabilecegim sanirim? Eger ki 5.10.01/02 ise unlock icin 4.2nin cikmasini beklemem gerekecek?

Bence iphone HİÇ ALMA derim. Git yerine Samsung Galaxy S (telpa garantili) ya da grey ithalat HTC Desire HD al derim. Hem paran cebinde kalır hemde iphone 'daki o saçma sapan (itunes -unlock- jailbreak gibi) sıkıntışarı yaşamazsın. Ben HTC Desire HD aldım. bende Amerika'dan kardeşimin getirdiği 32Gb Iphone4 var.Çekmecede kutusunda duruyor. unlock olsun ilk işim satmak olacak.Hayatımda bu kadar rezil bir telefon görmedim. Unlock bekleye bekleye bir hal oldum. Tam rezalet. Iphone4 kullanan arkadaşlarım var. Benim HTC'yi görünce resmen iphone aldıklarına pişman oldular. Umarım sende PAZARLAMA MUCİZESİ Bence beş para etmeyen iphone sevdasından vazgeçersin bizlerin durumuna düşmezsin.

• YENİ telefonum BUGÜN geldi. HTC DESIRE Z...

http://www.htc.com/uk/product/desirez/overview.html

iphone alacaklar, niyeti olanlar....Bunuhangi telefon ile karşılaştırabilirsiniz ki?? UNLOCK yok, jailbreak yok, al telefonu kullan..Hemde ne telefon. Burası yeri olmadığı için telefonu anlatmıyorum ama..artık bıkmıştım. Desire HD 'yi de kardeşim benden aldı.Z....şimdilik bence gelmiş geçmiş en iyi telefon ve iphone adını bile unutturacak bir alet...Iphone daha bunun yanına bile yaklaşamaz...Bilgilerinize..UNLOCK çıksa da iphone4 32yi satsam artık..Çekmecemde durdukça ve çekmecemi açtıkça sinirim bozluyor bu APTAL aleti görünce de...

• quote:

Orijinalden alıntı: cbuddy

YENİ telefonum BUGÜN geldi. HTC DESIRE Z...

http://www.htc.com/uk/product/desirez/overview.html

iphone alacaklar, niyeti olanlar....Bunuhangi telefon ile karşılaştırabilirsiniz ki?? UNLOCK yok, jailbreak yok, al telefonu kullan..Hemde ne telefon. Burası yeri olmadığı için telefonu anlatmıyorum ama..artık bıkmıştım. Desire HD 'yi de kardeşim benden aldı.Z....şimdilik bence gelmiş geçmiş en iyi telefon ve iphone adını bile unutturacak bir alet...Iphone daha bunun yanına bile yaklaşamaz...Bilgilerinize..UNLOCK çıksa da iphone4 32yi satsam artık..Çekmecemde durdukça ve çekmecemi açtıkça sinirim bozluyor bu APTAL aleti görünce de...

sizi gerçekten anlamıyorum yani son 2 mesajınıza bakıyorum da art niyet var gibi geliyor.öncelikle ben de ip4 kullanıyorum ve unlock bekliyorum.eğer ki telefonu yurtdısından daha uyguna alayım derseniz bunu bekleyeceksiniz gidip turkcell'den veya vodafonendan alın o zaman sıkıntı çekmeyin?
    .ben telefonu aldıgımdan beri hayran oldum galaxy s i inceleme şansım olmuştu yanına bile yaklasamaz bence iphone'un bu tabi benim kriterlerime gore herkesin baskısı farklı olabilir.ha ben bu telefona 1600-1700 vermezdim o yüzden yurtdısından aldım e o zaman bir zahmet bekliyim unlock'u.
    size tavsiyem en kısa zamanda satın iphone 4 unlock olmasa bile gayet ii fiyatlara satabilirsiniz merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

4.1 UNLOCK SIM YAPTIRDIM

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben siteyi ve mağdur arkadaşları nette takılırken tesadüfen farkettim. Gerçekten trajıkomik bir durum. Burada sizlere umut tacirliği yapmayacağım, gerçekten yaşadığım bir durumu yazıyorum. Neyse lafı uzatmadan sadede geleyim. Ben geçen hafta 4.1 yüklü AT&T iphone aldım. (Bu arada Dallasta yaşıyorum,Türkiyede değil) Telefonu aldığım kişi işyerinden bir arkadaşımın abisi. Kendi mağazası var ve bu tarz işlerle uğraşıyor. Arkadaşıma 650 (600+state tax) dolar verdim ertesi gün kapalı kutuda 4.1 yüklü at&t telefonumu getirdi. Arkadaşım kafamda soru işareti kalmasın diye sıfır paketinde jelatininde getirmiş, geri verdim unblock sim ve jailbreak yaptır öyle getir diye. Çıkışta birlikte gideriz dedi. Neyse mesaiden sonra gittik abisi bilgisayara bağladı, birşeyler yaptı yükledi etti, Şu anda version 4.1(8B117) modem firmware 02.10.04 olan telefonumu sorunsuz bir şekilde Tmobile sim kartımla kullanıyorum. Az evvel bu muhabbet üstüne arkadaşın abisini aradım, 4.1 unlock olabiliyor mu dedim? evet ben 35 dolara yapıyorum, etrafında ihtiyacı olanlar varsa yolla bana dedi. hatta 4.1 diyorum, 4.01 falan değil,emin misin dedim. güldü, senin telefonun gibi 4.1 dedi. Uzun lafın kısası arkadaşlar, bu iş amerikada yapılabiliyor, o yüzden içinizi ferah tutun yakında türkiyede de başlar sanırım. Konu hakkında teknik veya detaylı bir bilgim yok, ama müsait olduğum bir zaman arkadaşın abisine uğrar birşeyler öğrenmeye çalışırım. Öğrenirsem de burada sizlerle paylaşırım... Herkesin bayramı kutlu olsun...

Bunu fotoğraflayıp paylaşabilir misin bizimle?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.