Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
61.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam o dedıgınızı yaptım fakat rehberım gerı gelmedı onemlı degıl aslında ama oncekı rehberım duzenlıydı artık bır daha duzenlerım napalım
  • bende hiçirşey geri gelmiyor ne yapcam ya no sim card oldu
  • bırde bır sıkıntım daha var ,alarm ı kuruyorum ama sabah calmıyor anlamadım bazen calıyor bazen calmıyor . sımdı pzartesı salı persembe gunlerı 8:00 e ayarladım , carsamba ve cuma 7:00 ye ayarlı ama calmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_mert

bırde bır sıkıntım daha var ,alarm ı kuruyorum ama sabah calmıyor anlamadım bazen calıyor bazen calmıyor . sımdı pzartesı salı persembe gunlerı 8:00 e ayarladım , carsamba ve cuma 7:00 ye ayarlı ama calmıyor ?

telefonunun sesinin ve titreşiminin açık olduğuna emin misin ?
    yani hem yandaki tuştan, hem de yazılımsal olarak sesin açık olduğundan ?
    çalan günlerle çalmayan günlerin melodisi aynı mı ?
    o melodi ayar menüsünde çalıyor mu ?
    alarmda gün ayarlamak yerine sadece saat ayarlamayı dene
    alarm adlarında türkçe karakter kullanma
    uykun ağır olabilir mi ?

• yandakı tustan kapalı unutmusum ondan mı yoksa alarm seslerı aynı ,alarm adında turkce karakter kullanmadım degıstırmedım bıle adı alarm yazıo (2.sındede aynı bırını alarm1 yapayım mı karısıklık olmasın dıye ? )
  • quote:

yandakı tustan kapalı unutmusum ondan mı yoksa alarm seslerı aynı ,alarm adında turkce karakter kullanmadım degıstırmedım bıle adı alarm yazıo (2.sındede aynı bırını alarm1 yapayım mı karısıklık olmasın dıye ? )

dene bi, ama kesin ses tuşundandır
  • bugun denıyecegım ayarları yaptım bakalım
  • Bugün denedim ama çalmadı ses engelleyiici birsey yoktu . 2 alarm kurduğum için mı çalmadı acaba ? Çarşamba ve Cuma ayrı alarm kurdum diğer günler için de ayrı kurdum ondan mı acaba ?
  • quote:

Bugün denedim ama çalmadı ses engelleyiici birsey yoktu . 2 alarm kurduğum için mı çalmadı acaba ? Çarşamba ve Cuma ayrı alarm kurdum diğer günler için de ayrı kurdum ondan mı acaba ?

valla bilmiyorum bende hiç şaşmıyor. telefonu kapamıyosun di mi ?
  • Hocam telefonu kapıyorum tabiki .önceki telefonum kapalı ve sessizce iken bile çalıyordu
  • eheh iphone kapalıyken alarm çalmıor
  • quote:

Hocam telefonu kapıyorum tabiki .önceki telefonum kapalı ve sessizce iken bile çalıyordu

ahahah 3210lar bile çalıyo ama iphone kapalıyken alarmı çalmaz en iyisi geceden şarja takıp uçak moduna almak, kapalı gibi oluyo
  • arkadaşlar iphone um itunes ile senkronize olmuyor sorun ne olabilir ??
    itunes da yüklü gözüken programlar da , mp3 lerde iphone a gitmemiş :(
    çözümü nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt

arkadaşlar iphone um itunes ile senkronize olmuyor sorun ne olabilir ??
    itunes da yüklü gözüken programlar da , mp3 lerde iphone a gitmemiş :(
    çözümü nedir ??

itunesta senkronize et dedikten sonra telefona dokunmuyosun di mi ? tuş kilidini açarsan senkronizasyon biter
  • hocam yanlız cok ılgınctır ; telefonda tek saat ayarlı ıken (tum gunler secılmıs) ve telefon kapalıyken sabah alarm calmıstı .garip
    pekı telefonu ılk aldıgımda oradakı adam ıtunes ayarını yapayım dıye orda acmıstı hem telefonu kontrol etmıstık hemde ayarlarını yappmıstı.ıtunes la ılgılı hangı tur ayarlar yaptı onu anlamadım ? bırde telefon da sılıkon kılıf kullanıyorum telefonla oyun cok oynayınca telefon ısınıyor sılıkon kabtan mı yoksa normaldede cok oyun oynayınca ısınıyor mu ? bırde bugun real alısverıs merkezının elektronık kısmında araba sarj cıhazı gordum .onlar bı sorun cıkartır mı almayı dusunuyorum tavsıye edermısınız ? kabloları orjınal degıl ama arabada sarj etmekte benım ısıme yarar dıye dusundum.son olarak muzık atarken mp3 lerı bılgısayardan surukleyıpte atabılecegım yer yok mu hep ıtunes tan mı atmam gereklı ? oncekı w810i telefonumun hafıza kartını cıkartır bılgısayara takar ordan şak dıye atardım mp3 lerı .bundada boyle bırsey var mı yada yapabılır mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 2 Haziran 2010; 0:12:07 >

• -telefon üzerinden itunes hesabı alıp sonra bunu itunesa tanıtmış olabilir aklıma başka bişi gelmedi
    -telefon normalde de ısınıyo evet
    -araba şarj cihazları gpsin pil harcama hızına yetişemiyor, yani şarjda olmasına rağmen yine de şarjı gidiyor(ben ebayden aldım normal her yerde satılan araba şarj aletlerinden) sorun çıkmıyo ama dediğim gibi pek de işe yaramıyo
    -evet itunestan aktarman gerekli, bildiğim başka bir yöntem yok

şöyle yöntemler varmış
    http://www.makeuseof.com/tag/6-ways-to-sync-music-to-your-iphone-without-itunes/
  • gps kullanmak ıcın degıl daha cok yolculuklarda muzık dınlemek ıcın cok muzık dınleyen bırıyım bunun ıcın almayı planlıyordum ıse yarar mı ? verdıgınız lınke bakayım tesekkurler
  • quote:

gps kullanmak ıcın degıl daha cok yolculuklarda muzık dınlemek ıcın cok muzık dınleyen bırıyım bunun ıcın almayı planlıyordum ıse yarar mı ? verdıgınız lınke bakayım tesekkurler

zaten fiyatı çok ucuz denemekten zarar gelmez

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250566556468

3 dolar burada, kargosu ücretsiz. türkiyede 15-20 tl civarı
  • evet dogru dıyorsunuz hocam real'de baktıgım 15 tl idi.bır bakayım ebay a tesekkurler .bu arada benım appstore da sag ust kosesınde 4 rakamı yazıo kırmızı cember ıcınde.appstore a gırınce guncelleme yapıo bu guncellemelerı ıptal edebılır mıyım yada o 4 rakamını ordan nasıl kaldırırım ? programları guncellemek dogru mu ?
  • Arkadaşlar benim telefon 3G S ve 37 hafta üretim. Blackra1n JailBreak'li ve 3.1.2 versiyon. istanbul vodafone bayii'den aldım.
    Sayfa başındaki yöntemi aynen deneyebilirsem sonuç başarılı olur mu? çünkü telefonumun sıfırlanacağından yada problem çıkacağından tedirgin oluyorum..
    yorumlarınızı esirgemeyin. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.