Merhabalar... Cok uzun ugraslardan sonra maalesef PC deki video lari itunes ile Iphone 3G ye atamadim. Videolari total video converter dahil bir cok program ile Iphone a uygun hale getiriyorum. Itunes ta Library de movies in icine atip sync diyorum. Muzikler programlar her sey sync oluyor fakat Video lar Ipod bolumundeki videos un icinde cikmiyor. Bom bos.... Cok zorladi. Yardim edenlere simdiden tesekkurler..
bendede aynı sorun var . US store dan indirdiğim videoları bile sync ettiğimde atmıyor. Devices/Videos sync de işaretlifakat sync dediğimde atmıyor. Diğer herşeyi atıyorum video library de göründüğü halde atmıyor
video/movies/sync movies i işaretledikten sonra altta çıkan sync etmek istediğiniz videoları işaretleyip sync a basarsanız göndermesi lazım. Sadece sync movies i işaretlemeniz yetmiyor,alttan iphone a göndermek istediğiniz videoları da seçmeniz lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: ugokce
video/movies/sync movies i işaretledikten sonra altta çıkan sync etmek istediğiniz videoları işaretleyip sync a basarsanız göndermesi lazım. Sadece sync movies i işaretlemeniz yetmiyor,alttan iphone a göndermek istediğiniz videoları da seçmeniz lazım.
evet arkadaşın dediği gibi videonun içine atmak yetmiyor diğer taraftanda işaretleyip öyle sync yapın
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
Orjinalden alıntı: ugokce
evet arkadaşın dediği gibi videonun içine atmak yetmiyor diğer taraftanda işaretleyip öyle sync yapın
ya çok pardon ben o movies aşağıda olduğu için görmemişim meğer sayfa daha aşağı iniyormuş teşekkürler .
Bu arada size bir tavsiyem var. files diye bir program var. hiç itunes la uğraşmayın. istediğiniz video formatında içine atıyorsunuz ve seyrediyorsunuz. Bu ihacks.ru sitesinde bulabilirsiniz. ayrıca sadece video değil word excel ppt txt falan filan bi sürü belgenizi de saklayabilirsiniz. Vesselam
quote:
Orjinalden alıntı: zanbay
Bu arada size bir tavsiyem var. files diye bir program var. hiç itunes la uğraşmayın. istediğiniz video formatında içine atıyorsunuz ve seyrediyorsunuz. Bu ihacks.ru sitesinde bulabilirsiniz. ayrıca sadece video değil word excel ppt txt falan filan bi sürü belgenizi de saklayabilirsiniz. Vesselam
dostum o dediğin jb li iphoneler için olmasın
Eh biz tabi herkesi kendimiz gibi biliyoruz. Tabii JB iphone lar için yada iTunes den Files programını satın alanlar için...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
dostum o dediğin jb li iphoneler için olmasın
Eh biz tabi herkesi kendimiz gibi biliyoruz. Tabii JB iphone lar için yada iTunes den Files programını satın alanlar için...
biraz daha bekleyip yakında aranıza katılabilirim şu ahhh garanti sorunu olmasa hemen sizlerden olucamda 1. nesilde ne süperdi ölee garanti derdimiz yoktu
Evet ekram maximize olmadigi icin bende goremiyordum. altta kalmis.. Uzun zamandir bu kadar sacma bir sey icin zorlanmamistim. Tekrar tesekkurler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme