Şimdi Ara

i8910 Omnia HD vs N97 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık karar anı geldi benim icin ikisinden birini alacagım fakat cok kararsız kaldım ..Soru belli zaten , cevap veren kisi sebebini de yazarsa cok sevinirim . Simdiden tesekkurler ..

Orijinalden alıntı: Layblood

N97

i8910.. Özellikleri daha iyi. Aynı işletim sistemini kullanıyorlar.

Ama illa QWERTY klavye şart diyorsan N97.

Nokia takıntın varsa da BAZILARI GİBİ tabi ki N97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 6 Ağustos 2009; 14:28:40 >

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

n97 AL bence samsunga pek güvenilmio walla. hatta yurtdışından getirt. yarı yarıya ucuz.

Nesine güvenilmiyor ?

n97 AL bence samsunga pek güvenilmio walla. hatta yurtdışından getirt. yarı yarıya ucuz.

Bana sorarsan da Nokia'lara güvenilmiyor Bu kişiden kişiye değişir. Nokia'da kullandım çok, Samsung'da, SE'de, Siemensde, HTC'de...

Nokia güvenilirlikten uzak bir marka benim için.

Samsung'a güvenilmiyor derken neye dayanarak söylediğini belirtir misin?

Donanımsal olarak müthiş telefonlar üretiyorlar bu ara.. Yazılım da çok güvendiğiniz Nokia'ya ait olan Symbian OS v9.4 5th Edition. Eksik olan nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?
    15 yıl önce açıldı
    Nokia N82 mi 5800 Xpress Music mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa da Samsung'un Omnia HD'si daha iyi özelliklere sahip. Ekranın dokunma hassasiyeti, kamerası ve pil ömrü daha iyi. Fakat N97'nin avantajı ise klavyesi olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 14 Ağustos 2009; 14:49:18 >
  • haklısın bence de samsung kulandım bi aralar beni telefondan soğuttu samsung bir telefon markası değil nokia ve se kaliteli telefonlar yapar samsung onlara bakar yakında satio piyasa geliyor foto da videoda herşeyde daha iyi olacak n97 mi satio mu diye düşünüyorum ben şuan bide yurt dışında yarı yarıya daha ucuz demişsin ya ben ingilterede 1200 tl diye duydum piyasada 1500 sen kaça buldun

quote:

@shamanmuratcan
    Dikkat: eğer nokia ve se bu yanlışlarını yapmaya devam ederse önümüzdeki 2-3 sene içerisinde samsung dünya pazarının %30 dan fazlasını kapmış olacaktır..(şuan %20 samsung -%39 nokia)
    Takip etmeye devam edin..

Teknik sorunlar ve ciddi eksikleri var N97 nin...
    Satio ise 12mp ve yüksek kalite vaat etmesine karşın ulaşmaktan bi haber,resistive ekranı ve kaba görüntüsüyle,hafızasının olmamasıyla,daha düşük kalite video çekimi ve 3,5mm girişinin eksikleriyle sonyninde bu cihazı i8910 kadar başarılı olmayacaktır,olamayacaktır

bakınız ve bulunuz i8910 eksik yönleri neler ? Samsungun ürettiği telefonlara yanlış gözle bakmadan önce bir araştırın derim...

• bu benim fikrim arkadaşım samsung bilindiği üzere telefon markası değil ve özentisiz olarak yaptığı tüm telefonlar birbirine benziyor nokia ise daha kaliteli alt yapısı olan telefonlar üretiyor se de öyle telefon markası samsung cihazları beni memnun etmiyor bi ara aptal kızaklı telefonlar yapıyolardı kızağı sağlam olmayan telefonlar üretiyolardı şimdi ise dokunmatik telefona merak saldılar samsung bu gidişte artmaz düşer resistive ekrana gelince i8910 da resistive ekran lg arena ve iphone değil lg nin markasını beğenmiyorum iphone da kullandım ama görüntülü konuşma gibi büyük bi eksisi var
    yani asla bi samsung iphone ya da aynı fiyattaki bi nokiayı geçemez

quote:

Orijinalden alıntı: Seopast

i8910 Her açıdan N97 ezer (işlemci olsun,stabilite olsun,kamera olsun,videosu olsun,gps-wifi çekimi olsun)

@shamanmuratcan
    Dikkat: eğer nokia ve se bu yanlışlarını yapmaya devam ederse önümüzdeki 2-3 sene içerisinde samsung dünya pazarının %30 dan fazlasını kapmış olacaktır..(şuan %20 samsung -%39 nokia)
    Takip etmeye devam edin..

Teknik sorunlar ve ciddi eksikleri var N97 nin...
    Satio ise 12mp ve yüksek kalite vaat etmesine karşın ulaşmaktan bi haber,resistive ekranı ve kaba görüntüsüyle,hafızasının olmamasıyla,daha düşük kalite video çekimi ve 3,5mm girişinin eksikleriyle sonyninde bu cihazı i8910 kadar başarılı olmayacaktır,olamayacaktır

bakınız ve bulunuz i8910 eksik yönleri neler ? Samsungun ürettiği telefonlara yanlış gözle bakmadan önce bir araştırın derim...

• Yorumunuza saygım var ancak kısıtlı bilginiz ile yanlış yönlendirme yapıyorsunuz..
    i8910 Kapasitif ekrandır ve iphone ile aynı tepki sürelerine sahiptir

Anladığım kadarıyla sizin eskiden kötü samsung tecrübeleriniz olmuş yorumunuz bu yüzden ama i8910,jet,omnia 2 gibi cihazları eğer incelerseniz ne kadar yüksek kalitede malzeme kullanıldığını anlarsınız..(her açıdan yüksek kalite,hem dış hem içerisindeki teknik parçalar)
    Saygılar

Soru mu ya tabiki Omnia HD. Sebebini tek tek saymaya gerek var mı? Sadece kapasitif ekran olması bile yeterli sebep bence...
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni
  • Omnia HD.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • hemen almak istiyorsan fiyat önemsiz ise n97 derim ben. söylenenlerin aksine daha stabil daha az yazılımsal problemleri var. donanım olarak kaliteli. kızak mekanizması sesi bile çok etkileyici geliyor.
    Bir süre bekleyerek alacaksan Omnia HD derim. çünkü yazılımsal bazı eksiklikler ve firmware güncellemeleri şart şu an için cihaza.

Onun dışında tercihini iyi belirle; Omnia multimedia telefonudur, yazılım desteği n97 kadar olmayacaktır. N97 daha çok bussiness class telefondur. daha fazla yazılım ve klavyesi avantajları.

Ancak görsel olarak ikiside birbirinden şık aletler diyebilirim. n97 biraz daha atraksiyonlu ve beyaz rengi ile daha dikkat çekici.

Kısaca video izlemek, resim ve video çekmek işlerini omnia hd'den iyi başarabilecek telefon çok az şu günlerde. (Yanlız dediğim gibi firmware güncellemesi şart) Donanımsal olarak üstün samsung nokia'ya karşı. Gps'i çok hızlı, işlemcisi daha hızlı v.b. Fakat nokia ana ekrandaki canlı (saniyelik güncellemeler yapabilen) eklentileri ve microsoft ile yaptığı anlaşma yüzünden daha fazla üretim (productivty) odaklı bir cihaz. Mail trafiği içinde webden bir sayfayı açıp bunların hiç birini kapamadan hemen bir telefon görüşmesi yapabilir arka planda müzik dinlemeye devam edebilirsin. Bunların hepsini kesinlikle takılmadan çok hızlı bir şekilde yapabiliyor nokia. Tabii samsung'dada yapılabiliyor bu söylediklerim fakat gerek klavyesi gerek kısayol tuşları ile nokia bu işlerde çok daha iyi....

• quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

hemen almak istiyorsan fiyat önemsiz ise n97 derim ben. söylenenlerin aksine daha stabil daha az yazılımsal problemleri var. donanım olarak kaliteli. kızak mekanizması sesi bile çok etkileyici geliyor.
    Bir süre bekleyerek alacaksan Omnia HD derim. çünkü yazılımsal bazı eksiklikler ve firmware güncellemeleri şart şu an için cihaza.

Onun dışında tercihini iyi belirle; Omnia multimedia telefonudur, yazılım desteği n97 kadar olmayacaktır. N97 daha çok bussiness class telefondur. daha fazla yazılım ve klavyesi avantajları.

Ancak görsel olarak ikiside birbirinden şık aletler diyebilirim. n97 biraz daha atraksiyonlu ve beyaz rengi ile daha dikkat çekici.

Kısaca video izlemek, resim ve video çekmek işlerini omnia hd'den iyi başarabilecek telefon çok az şu günlerde. (Yanlız dediğim gibi firmware güncellemesi şart) Donanımsal olarak üstün samsung nokia'ya karşı. Gps'i çok hızlı, işlemcisi daha hızlı v.b. Fakat nokia ana ekrandaki canlı (saniyelik güncellemeler yapabilen) eklentileri ve microsoft ile yaptığı anlaşma yüzünden daha fazla üretim (productivty) odaklı bir cihaz. Mail trafiği içinde webden bir sayfayı açıp bunların hiç birini kapamadan hemen bir telefon görüşmesi yapabilir arka planda müzik dinlemeye devam edebilirsin. Bunların hepsini kesinlikle takılmadan çok hızlı bir şekilde yapabiliyor nokia. Tabii samsung'dada yapılabiliyor bu söylediklerim fakat gerek klavyesi gerek kısayol tuşları ile nokia bu işlerde çok daha iyi....

Niye beklesinki i8910 Omnia HD satışta

N97 tam bir hayal kırıklığı Nokia gerçekten zor durumda kalacak bu gidişatla

• i8910 hd n97 den çok daha iyi bir seçim

şu an omnia hd kullanıyorum. korkularımı sildi attı bu telefon, ha tabi eksiklikleri var mı? var ama giderilebilir düzeyde.

eskiden samsungun bir çok modelini de kullandım ve genelde pişmanlık yaşadım. cidden kullanışlılık açısından pek stabil teller değildi.

ama samsung son 1-2 yılda büyük bir sıçrama yaptı..ee tabi büyümesi ve paralar kazanması gerekiyor. yoksa bu pazarda ya yaşarsın ya ölürsün başka seçenek yok.

kısaca şunu diyeyim alacağınız telefonda neler istiyorsanız neleri tercih edecekseniz inceleyip karar vermek en doğrusu.

N97 ve omnia hd kendi adıma kıyaslayacak?? olursam omnia hd derim. ama gene kişinin zevk ve tercihine kalır son söz.

ekran, kamera, video, donanım olarak omnia hd bariz önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 16 Ağustos 2009; 0:38:21 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.