Şimdi Ara

İPHONE 3G VE 3GS İÇİN3.0 JAİLBREAK,UNLOCK ve MOBİLEİNSTALL(REDSNOW YÖNERGESİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
48.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • destekli bir yalan uydurursan acarlar galiba
  • Beyler Amerikadan sifir 3GS getirdim.JB filan herseyi tamam ama tek sorun batarya.Tanitildigi gibi 300 saat olayi imkansiz.Benim batarya 2 gun gidio.3.0 versiyonu yuklu.Bole problemi olup da asabilen oldu mu?
  • 2 gun kavrami benim icin bir mucize. 2 hafta once aldim 3gs i. 1.5 gunu gecmedi. 2 gun gitmesi cok normal senin.
  • üstat ben biraz yeniyim iphone konusunda kusura bakmazsan sevinirim ben şimdi bir adet yut dışı iphone 3gs aldım unlock jb versiyon herbişi lazım sanırım benim sormak istedğim yaptığın açıklamada hangi sırayı takip etmelyim yani önce versiyon-jb-unlock gibi çok teşekkür ederim...
  • direk jailbreak ve unlock yap. sakın restore edeyim,versiyon yukselteyim diye ugrasma. telefonu kullanamazsin yoksa
  • bide malum telefon kayıtlı değil bu unlock yaparsam telefonun kitlenme sorunu olurmu yoksa mecburen yurtdışın bir abi mi bulmamız lazım :D
  • zaten mecbur pasaport kaydi yaptirman
    gerek. unlock yapmakla bunun alakasi yok.
  • Arkadaşlar bende 3G var, 3.0 ı kurdum jailbreak yapmaya çalıştığımda her defasında "waiting for reboot" yazısında kalıyor ve devam etmiyor bir türlü kaç kere denedim 3.0 ı tekrar kurdum denedim ama iphone bir türlü jailbreak olmadı,ne yapmam gerekiyor acaba????
  • arkadaslar yeni iphone 3g aldim yurtdisindan yarin gelecek.
    1-ilk işlem olarak itunes uzerinden aktivasyon yapmam gerekirmi?
    2-versiyon 3.0 dan daha asagi bi versiyonsa nasil jailbreak yapabilirim?3.0 a itunes uzeridenmi yukseltmek gerekir?
  • arkadaşlar yardım
    telefonumu yurd dışından aldım 3gs ama bu 3.1 yukleyınce simlock oldu dediğiniz gibi yaptım ama birinci aşamada yuklemeyı yapınca telefon kendılığinden açılmıyor ben açıncada tekrar itunes ekranı gelıyor ne yapmalıyım
  • yapacak bisey kalmamis gecmis olsun. uzun bir sure telefon ozelliginden faydalanamayacaksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: core2ibo
    arkadaslar yeni iphone 3g aldim yurtdisindan yarin gelecek.
    1-ilk işlem olarak itunes uzerinden aktivasyon yapmam gerekirmi?
    2-versiyon 3.0 dan daha asagi bi versiyonsa nasil jailbreak yapabilirim?3.0 a itunes uzeridenmi yukseltmek gerekir?

tabiki itunesle aktivasyon yapilacak. fakat itunesin eski versiyonlari lazim size. muhtemelen 7.7 falandir. su ani cin 3.0 yukleyemezsiniz itunes size direk 3.1 yukletiyor. hemde unlock olma ihtimalini neredeyse sifirliyor. kesin olmamakla birlikte sizin versiyonunuz 2.1. 2.1 icin jailbreak yontemini internetten arastirin. 3.1 versiyonun custom firmware i cikana kadar siz unlock yapamazsiniz. su an icin itunes ile kesinlikle restore yapmayi denemeyin. bir turbosim alip hattinizin calismasini saglayin. yada sadece jailbreak yapip 3.1 versiyonun custom dosyasi cikana kadar beklemede kalin

• elimde şu anda firmware 2.1 olan bi iphone 3g var... ilk mesajda anlatılan jailbreak yöntemini uygulasam bi problem olur mu? yoksa firmware versionun 3.0 olması mı lazım? Eğer 3.0 olması lazmsa itunesden güncelleme yapmaya kalksam 3.1 yüklicek, itunes dışında 3.0a yükseltebilir mym?
  • şu an bence bekle.3.1 custom firmware çıkınca onu yüklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

şu an bence bekle.3.1 custom firmware çıkınca onu yüklersin

hmm.. anladım ama bu cuma uzun yola gidicem ve bi gps'e ihtiyacım var... GPS için jbli 3.0 a ihtiyacım var :D Acaba bilinen bir çözüm yolu yok mu 2.1 e 3.0lı jb yapmak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahoo -- 15 Eylül 2009; 23:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

abd den gelecek bir telefon icin 1500 lira cok fazla. zaten burda uzerine kar koyup o paraya satiyolar dogubankta. o cihaz turkiyeye girisinden itibaren garanti kapsamindan cikiyor. ne yapsan ne etsen garantisi burda gecmez.

yurtdışında faturalı, adına alınmış telefon için Türkiye'de 1 yıllık uluslararası garanti geçmez mi ?
  • hayir gecmiyor iste. gecseydi yurtdisindan gelen telefonla turkcellden alinan telefonun fiyati ayni olurdu. aradaki fark garanti iste
  • sayın ilkker, bu işlemler 2g için de geçerli mi acaba? yoksa farklı bir işlem mi uyguluyoruz 2g için?
  • şimdi burdaki 3gs için başlığı altındaki işlemi yaparsam hem jb hem unlockmu oluyor cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: excoder

sayın ilkker, bu işlemler 2g için de geçerli mi acaba? yoksa farklı bir işlem mi uyguluyoruz 2g için?

2g için olanı başka başlıkta anlattım hocam.1-2 sayfa geride olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.