Şimdi Ara

İPHONE 3G VE 3GS İÇİN3.0 JAİLBREAK,UNLOCK ve MOBİLEİNSTALL(REDSNOW YÖNERGESİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
261
Cevap
1
Favori
48.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle redsnow 7.2 yi buradan http://rapid-share.com/files/255454174/redsn0w-win_0.7.2.rar yada burdan redsnow 0.8 ihttp://rapid-share.com/files/258039743/redsn0w-win_0.8.zip (aradaki - işaretini kaldırın) indiriyoruz.sonra bilgisayarımızdan orjinal 3.0 firmware dosyasını buluyoruz. denetim masası/klasör seçenekleri/görünüm den gizli klasörleri görünür yapıyoruz.sonra bu yolu takip ediyoruz C:\Documents and Settings\xxxxxxxxx\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates buradan 3.0 firmware dosyasını kopyalayıp masaüstüne yapıştırıyoruz.bulamayanlar için orjinal 3.0 dosyası 2g için buradan
    3g için buradan masaüstüne indirin.
    şimdi işleme başlıyoruz.önce redsnow programını çalıştırıyoruz.karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak browseye tıklayıp masaüstüne aldığımız 3.0 firmware dosyasını seçiyoruz.

İPHONE 3G VE 3GS İÇİN3.0 JAİLBREAK,UNLOCK ve  MOBİLEİNSTALL(REDSNOW YÖNERGESİ)

karşımıza çıkan bu ekran bize doğru bir firmware seçtiğimiz gösteriyor.next deyip devam ediyoruz.

burada cydia ve icy isimli programlardan hangilerini kurmak istediğimiz soruyor.sadece cydiayı seçiyoruz ve next diyoruz.icy i de seçerseniz cydia düzgün çalışmaz yeniden jailbreak yapmak zorunda kalırsınız.Bundan sonraki aşama çok önemli bi sonraki resme bakın ona göre next diyin

burada 3 saniye power tuşuna (iphone u kapatıp açtığımız tepedeki tuş) basılı tutuyoruz.

parmağımızı power tuşundan bırakmıyoruz burada 10 saniye power ve home(ortadaki tuş) basılı tutuyoruz

burada parmağımızı power tuşundan çekip 30 saniye kadar home tuşuna basılı tutuyoruz.

bundan sonrasını bilgisayar kensisi halledecek.karşımıza finish yazan bir ekran çıkınca finish diyoruz.sonra iphone umuzun ekranında harddsik işareti sonra
    bu işaret çıkcak ve en sonunda telefonumuz açılacak.telefonumuz açılana kadar usb den ayırmayın.

MOBİLE İNSTALL

evet arkadaslar simdi yeni programimiz ise mobile instalation patch version 3.0 icin.

eskiden wlan baglan cydia sonra source ekle ve appsyc 3.0 kuruyorduk ve sonra kapa ac sonra free uygulama yukle birsuru zaman kaybi.

iste artik zaman kaybina son verelim dedik appleturk farki ile sizlere usb versionu programladik.

NOT:
    Cihaz mecbur Jailbreak li olmalidir.
    Programi actiktan sonra install Patch tiklamaniz yeterlidir.

Kurulum bittikten sonra Cihaziniz yeniden baslayacaktir.
    cihaziniz tekrar acildiktan sonra free bir uygulama kurmaniza gerek yoktur yani eskisi gibi degil cok kisinin itunes hesabi olmadigi icin kolaylik yapip direk crackli uygulamalari kurabilirsiniz.

NOT:İşlem bittikten sonra cihaz kendiğinden kapanıp açılmazsa,telefonu siz kapatıp açın farkeden bişey yok

.Net FrameWork en az 2.0 version gereklidir.

Ekran Görüntüsü:

http://rapid-share.com/files/255459966/Usb_Patch_for_Os_3.0.exe aradaki - işaretini kaldırmayı unutmayın.

3G 3.0 UNLOCK (SADECE TELEFONUNU YURTDIŞINDAN ALANLAR VE VODAFONE KİLİDİ OLANLAR YAPSIN )

Evet arkadaslar cogunuz cydiada indirememis ve sorun yasamissinizdir. artik yok source ekle yok wifi baglan yok cydiayi bekle. hepsi zaman kaybi.

burdan indirinhttp://rapid-share.com/files/255462093/3G_unlock.exe aradaki - işaretini kaldırın.

Islem:
    iPhone 3g version 3.0 usb ye baglayin
    Programi acin ve unlock basin. islem sadece 1 saniye surmektedir.

islem bittikten sonra uyari alacaksiniz herhangi bir klavye tusuna basarak kapatin.

Son islem ise telefonu yeniden baslatmaniz. hepsi bukadar kolay gelsin.

NOT:Telefonunuz mutlaka jailbreak yapılmış olmalı

PROGRAM GORUNTULERI:

3GS JAİLBREAK VE UNLOCK

Adım 1
    http://www.purplera1n.com sitesini açın ve altta bulunan Windows logosuna tıklayın.

Adım 2
    Sorulduğunda yüklemeyi kabul edin.

Adım 3
    purplera1n.exe dosyasına çift tıklayın ve programı açın.

Adım 4
    make it ra1n yazan büyük butona tıklayın.

Adım 5
    Telefonunuz Recovery Moda girecektir ve recovery logonuz GeoHot logosu ile değişecektir.

purplera1n çalışmaya başlayacak ve telefonunuz kapanıp açılacaktır.

Adım 6
    Telefonunuz yeniden açıldığında SpringBoardda bir logo göreceksiniz adı Freeze olacaktır.Tıklayın ve devam edin.

Adım 7
    Freeze açıldığında Install Cydia butonuna tıklayın.

Adım 8
    Cydia yüklenmesi tamamlanadığında telefonunuzu mutlaka kapatıp açmanız gerekir.

Adım 9
    iPhone kapanıp tekrar açıldığında Cydiayı çalıştırabilirsiniz. Bütün gerekli update işlemlerini cydiadan yapın. Bunda sonra yapmanız gereken tek şey Cydiadan Manage kısmından repo666.ultrasn0w.com source adresini ekleyip ultrasn0w ile unlock yapmaktır.

NOT*: Freeze ikonunu silmek için cydiadan CyDelete programını yükleyin ve silin.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar ben bunu yaparken downlading jb yazıyor iphoneda ve readsnow çalışmayı durdurdu iletisi alıyorum

ne yapmam lazım...
  • arkadaşım gösterdiğin yörüngeler dahilinde jb yaptım

ne kadar teşekkür etsem az
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

arkadaşım gösterdiğin yörüngeler dahilinde jb yaptım

ne kadar teşekkür etsem az

saygılar bizden
  • Süpersin...
    Dh ye böyle adamlar lazım işte :D
  • ikker sayende bende JBledim ıphone u (bu konudan değil) abi valla süper adamsın
  • değişik programlarımızı bulabilirsiniz istediğiniz taktirde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 jailbreak için yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • waiting reboot yazıyor ama hiç dolmuyor kaldı öyle
  • ya işlemlerde hata yaptın yada bilgisayarında virüs var.geçenlerde iki bilgisayarda yapamadık üçüncü de oldu hepsi.
  • vista 64 bit sp2 den denedim olmadı biraz önce xp sp3 den yaptım oldu
  • jailbrek ve unlock işlemi için telefonun vodafone turkcell yada yurtdışı olması fark ediyor mu?
  • arakadaşım çok teşekkür ederim.yaptım oldu.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakkaron -- 18 Temmuz 2009; 3:04:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snomask

jailbrek ve unlock işlemi için telefonun vodafone turkcell yada yurtdışı olması fark ediyor mu?

turkcelden aldığın cihaz zaten simkilitsizona unlock yapmanagerek yok.vodafoneda müşteri hizmetleri ile görüşünce açılıyomu.yani bu unlock işlemi sadece yurtdışı için geçerli.jailbreak hepsinde aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihatdursun

önceden bu işlemle 3g s kırmıstım fakat su anda olmuyor ndense... waiting for reboot da kaldı 10 dkkdır bekliyorum .ne yapmalı???

bir kaç kez denemelisin.vista problem yapabiliyo bazen.bazende bir virüs uyguşamayı engelleyebiliyo.
  • bende cydia ve icy nin altında unlock seçeneği de gelio ne yapmam lazım?
  • Merhabalar, bu 1. jenerasyon (2G) iPhone'lar için, değil mi? Bir de bu işlemin riskleri nelerdir? Teşekkürler.
  • bu son metod 3gs ile umarim sorunsuz sekilde calisir, ona gore ablama verecegim telefonu turkiyede kullansin diye, ancak telefonu break ettikten sonra turkcell karti mi takacagiz nasil olacak eger icinde at&t yuklu ise?
  • Firmware zip dosyası olarak iniyor.ipsw degil.ne yaptıysam olmadı.

yardım
  • yeni aldigim iphone 3g swisscom sim card la calisiyor bununla 3.0 yukseltsem ve unlok yapsam acaba her sim card la calisir mi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.