E

Yüzbaşı
08 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar,

uydunet bağlatalı yaklaşık 2 hafta oldu. Son 1 hafta garip bir şekilde akşam 8den gece 2ye kadar 25mbit olan hızım 2mbit'lere düşüyordu. Kablolu kablosuz farketmiyor hız düşük görünüyordu, zaten kullanımda da hız düşüklüğü belli. Her neyse, durumu teknik ekibe ilettim 5 saatlik test yapmamız gerekiyor vs.. dediler.

Evim dubleks alt kata ve üst kata tek kablo ile kablo tv geliyor. üst katta sadece modem var ve modem ile duvardaki hat arasında uydunetin taktığı sinyal kuvvetlendirici splitter cihaz var. alt katta ise kablo arada herhangi bir splitter olmadan teledünya hd kutuya bağlı.

sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşünüp teledünya cihazın fişini çektim, hız doğrudan 25mbit'lere fırladı, açınca yine 2mbit'e düştü. 8den gece 2ye kadar düşmesinin sebebi de, abim akşam işten gelip o saat aralıklarında tv izliyor.

sorunu bulmuş bulunmaktayım. peki bunu nasıl çözeceğim? üst katta bulunan modem önündeki splitterdan bir tane de alt katta hd kutu ile kablo arasına mı takmalıyım? yoksa üst kattan aşağıya splitterin tv kısmından kablo mu çekmem gerekiyor? açıkçası duvar vs.. delmek istemiyorum, tesisat içerisinden de geçmez kablo.

eğer ek bir splitter ile halledebiliyor isek nereden temin edebilirim bu splitteri? normal uydu marketlerde satılanlar iş görür mü?
arkadaşlar 1 ay önce aldığımız gonzalesi, eşimin hamileliğini öğrenmemiz sebebi ve tiksinmeye başlaması sebebi ile ücretsiz olarak kafesi ile birlikte vermek istiyorum.

isteyen arkadaşlar PM atabilir.
Arkadaşlar merhaba,

11 Ekim'de düğünüm var ve ben hala beyaz eşya araştırması yapıyorum. Kafamda belirlediğim modeller şunlar:

çamaşır makinası: Bosch WAQ24481TR
buzdolabı: Bosch KGN57AB24N
bulaşık makinası: Bosch SMS58N46TR
ankastre set: Bosch HBN 331S2 T Fırın - Bosch POP 616B10 E Ocak - Bosch DWW 06W460 Davlumbaz

anladığım kadarıyla çamaşır, bulaşık makinası ve buzdolabı TR üretim. DE üretim ile aralarında çok kalite farkı var mıdır?
bir de bu ürünleri kullanan veya haklarında bilgisi olan arkadaşlar tavsiye ederler mi?

herkese iyi forumlar
Merhaba arkadaşlar, çok uzun süredir **** ye girmiyordum. Artık eskisi gibi buradayim Neyse,...

Sizlere yeni açılan bir siteyi tanıtmak istiyorum:http://wob.io

Adamlar, fizy ile last.fm arasında bir sistem oturtumş ve görsel olarak vs. çok kaliteli bir hale getirmiş. Anladığım kadarıyla sistem şöyle çalışıyor:

Favori şarkıcınızı yazıyorsunuz ve enter a basıyorsunuz. Daha sonra sistem tüm interneti tarıyarak size hızlıca bir radyo hazırlıyor. Bu sayede sevdiğiniz şarkıcı dışında yeni şarkıcılar keşfedebiliyor, şarkılarını anında dinleyebiliyorsunuz.

Beni en çok şaşırtan nokta ise, yabancı bir sitenin Türklere önem vermesi ve türkçe dil desteği koyması. Gerçekten beni çok mutlu etti

Birde son olarak, sistem tüm sanatçıları tanıyor. Halil Sezai yazdığımda bile bana çok iyi bir radyo hazırladı.

Tavsiye ediyorum!

http://wob.io

Hattaaaaa :

http://wob.io/#!/halil+sezai

İyi müzik dinlemeler
arkadaşlar

Bakırköy belediyesinde 1 yıllık işlettiğim yerde ruhsat problemi yaşıyorum.

Türkiyede bu işi çözebilcek tanıdığı olanlar varsa bu iş için 30 milyar bütçe ayırdım.

bu iş için benimle iletişime geçebilcek varsa

dasarrow@hotmail.com

mail adresim budur.

yardımcı olabilceklere şimdiden teşekkürler
rastgeleizle.com yeni bir internet televizyonu da diyebiliriz.

sistem anladığım kadarıyla internet üzerinden otomatik video beslemelerini toplayıp kullanıcılarına bir televizyonmuşcasına izletiyor.

ayrıca reklamsız ve hızlı olmasıda büyük artıları arasında.

ilk bakışta bana akıllı.tv yi andırsada, içerik olarak çok daha eğlenceli videolar barındırıyor ve bu formatı internete taşıyor.
siteye buradan ulaşılabiliyor:www.rastgeleizle.com

Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Sitenin ziyaretçi sayısı çok az ve bunu nasıl arttırabilirim. Bununla ilgilide tavsiyeleriniz/önerileriniz/kıyaklarınız olursa gerçekten efsane olur.

Teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar,

2006 model 1.4 motor benzinli opel astrayı satmaya karar verdim. Yerine 1.6 dizel motor bir araç almak istiyorum. Pek fazla bir bütçem de yok. En fazla 32000 TL bütçem var. Sıfır dizeller aşırı pahalı. Focus HB ve C4 arasında kaldım. Aslında focus biraz daha ağır basıyor ama c4 e göre sanırım daha fazla yakıt harcıyor. Focus kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi konusunda bilgi paylaşabilirse sevinirim. Ayrıca aracın ses izolasyonu, yol tutuşu vs.. gibi bilgileri de paylaşmanızı bekliyorum

C4 çok ekonomik yakıt yönünden. Aslında ilk C4 almayı düşünüyordum ama bagajı 320LT. 5 kişilik bir aile olduğumuz için yetmeyecektir, tatile vs. giderken (şu anki astra classicin bagajı 370 lt ve ufak gelmekte).

Dediğim gibi focusta beni durduran tek şey yakıt tüketimi.

Yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanıyorum. fatura dönemi içinde çok fazla konuşma, mesajlaşma ve internet kullanımı yapmamama rağmen her ay 70-110 lira arası fatura geliyor. iyice şüphelenmeye başladım turkcell düdüklüyor mu diye..
daha çok turkcellileri arıyorum. kamu çalışanı olmadığımız için geçemiyoruz o tarifeye. 335-40 lira civarı benzer bir tarife varmıdır acaba?
arkadaşlar, elimde başlıkta da yazdığım gibi linksys wag54gp2 modem ve airties ap301 access point cihazlarım var. modem benim odada access point ise üst katta. daha önceden airties rt205 modem ile access point arasında iletişim kurmada ve interneti üst kata iletmede herhangi bir sorun yoktu (tekrarlayıcı modunda).üst kattakiler sorunsuz interneti kullanabiliyordu.
dün akşam yeni modemimi (wag54gp2) kurmayı denedim, internete girmede sorun yok. fakat ne yaptım ne ettimse airties access pointi internete çıkaramadım. access point modemin sinyalini yakalıyor, izin veriyorum bağlan diye oraya kadar sorun yok..fakat modemde allow all dememe rağmen hala bağlantı kuramadım.
airties rt 205 modemde çevredeki access pointleri bulup bağlanmasına izin ver diyebiliyorduk. bu işlemi wag54gp2 de nasıl yapacağız?
bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. boşa almış olmayalım modemi.
Vodafone, aralarında Türkiye'nin de
bulunduğu 10 ülkede iPhone satmak üzere Apple ile anlaşma imzaladığını
bugün açıkladı.

Vodafone'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye, Avustralya, Çek
Cumhuriyeti, Güney Afrika, Hindistan, İtalya, Mısır, Portekiz, Yeni
Zelanda ve Yunanistan'daki Vodafone müşterileri, Vodafone hattı ile
kullanmak üzere önümüzdeki aylarda iPhone satın alabilecekler.

Kaynak:
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=72363&cat=210&dt=2008/05/06
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 476
İkinci El Bölümü Mesajları: 188
Konularının görüntülenme sayısı: 38.443 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.