Bildirim
İPHONE 3G İMEİ SORUNLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
upp -
3g de mümkün değil diye biliyorum pasaport bulmaya çalış başka çaren yok -
3G de malesef mümkün değil sadece 2G cihazlarda mümkün/dü. -
evet ziphone imei degiştirme 2** ve üstü versiyonlarda çalışmıyor bende 2g varken yapmıştım 3dk sürmemişti -
Arkadaşlar benim şöyle bir sorum olucak yeni konu açmak istemedim imei ile ilgili
2.el iphone alıcam garantili ama faturası yok nasıl anlaya bilirim garantili olup olmadığını, nekadar garantisinin kaldığını yardımcı olursanız sevinirim
genpa, kvk olabilir sorgulaya bileceğim bir site veya telefon var mı ? -
hocam kutuda yazan imei ile teldeki imei yi karşılaştır eger dogru ise genpa yı ara büyük ihtimalle genpadır garantili ise garanti nin ne kadar kaldıgını imeisini verip ögrenebiliyorsun.genpa nosu;0 212 359 0 359 -
çok teşekkürler...
bir sorum daha var faturanın olmamasının bana herhangi bir zararı varmı yani garantisini tescilliyecek bir belge yok bir zararı olur mu ? -
Vermez arkadaşım Genpa'da imei numarası kayıtlı olduğu için cihaz arızalandığında tamir ederler. Ama arkadaşın dediği gibi sorgulat önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10URGFB -- 31 Ağustos 2009; 10:18:35 > -
fatura konusunda da sadece para iadesi alamazsın ama garantiden %100 yararlanırsın -
bu arada garanti tescilin orjinal imei dir servis işlemleri için faturaya gerek yok -
[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN
http://forum.donanimhaber.com/m_26418489/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X