Şimdi Ara

İphone 3G ''GERİ YÜKLEME GEREKİYOR'' Sorununa Çözüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili İphone 3G kullanıcıları;Ummadığımız zamanlarda yaşayabileceğimiz,fakat üstesinden kolaylıkla gelebileceğimiz bir sorun ve çözümünden bahsedeceğim sizlere...
    Gün içerisinde cihazınızı güle-oynaya kullandınız,oyunlar yüklediniz-çeşitli updateler yaptınız.Akşam yatağınıza girerken cihazınızı kapattınız ve yattınız.
    Sabah uyandığınızda cihazınıza uzandınız ve açmaya çalıştınız ve ''AMAN ALLAHIM ODA NESİİİ''?
    Cihazınız apple logosunda takılmış kalmış,birkaç defa açıp kapatmak için çeşitli müdahalelerde bulunuyorsunuz ama nafile..
    Cihazınız belirli bir süre sonra kendiliğinden açılıyor,fakat siz yeni bir şok yaşıyorsunuz..
    ''AMAN ALLAHIM ARAMA YAPAMIYORSUNUZ-CİHAZ KULLANILAMAZ HALDE'' ve ekranınızda küçük bir uyarı;
    ''İPHONE GERİ YÜKLEME GEREKİYOR''!!!

İşte bu noktadan itibaren hiç telaşlanmadan,takip edeceğiniz yönergeyi sunuyorum sizlere..
    Bu sayede yaklaşık 15dk içerisinde cihazınız kullanılabilir hale gelecek...

1.Cihazınızı hangi operatörden aldıysanız o operatöre ait hattı cihazınıza takınız.
    2.Bilgisayarınıza İtunes 9.0 sürümünü kurunuz.
    3. İphone 3G için orjinal 3.1 yada 3.0.1 (her ikisi de aynıdır.) firmware download ediniz.
    NOT: Cihazınızdaki firmware versiyonu önemli değildir.3.1-3.0-2.2-2.2.1 olabilir.!
    4.Cihazınızı DFU mode'a alınız.
    5. Son olarak İtunes aracılığıyla (Shift+Restore eşliğinde) cihazınızı orjinal 3.0.1 veya 3.1 firmware restore ediniz.

HEPİNİZE İPHONE'LU GÜNLER .....

• kardeş ben deniyorum ama yükleme yapamıyorum 3.1 fln yükleyemiyoru ztn kendisi internetten 4.1 fln indirip kurmaya çalıyor ama olmuo bi yaardımcı olabilir misin acaba

Orijinalden alıntı: bodur

Sevgili İphone 3G kullanıcıları;Ummadığımız zamanlarda yaşayabileceğimiz,fakat üstesinden kolaylıkla gelebileceğimiz bir sorun ve çözümünden bahsedeceğim sizlere...
    Gün içerisinde cihazınızı güle-oynaya kullandınız,oyunlar yüklediniz-çeşitli updateler yaptınız.Akşam yatağınıza girerken cihazınızı kapattınız ve yattınız.
    Sabah uyandığınızda cihazınıza uzandınız ve açmaya çalıştınız ve ''AMAN ALLAHIM ODA NESİİİ''?
    Cihazınız apple logosunda takılmış kalmış,birkaç defa açıp kapatmak için çeşitli müdahalelerde bulunuyorsunuz ama nafile..
    Cihazınız belirli bir süre sonra kendiliğinden açılıyor,fakat siz yeni bir şok yaşıyorsunuz..
    ''AMAN ALLAHIM ARAMA YAPAMIYORSUNUZ-CİHAZ KULLANILAMAZ HALDE'' ve ekranınızda küçük bir uyarı;
    ''İPHONE GERİ YÜKLEME GEREKİYOR''!!!

İşte bu noktadan itibaren hiç telaşlanmadan,takip edeceğiniz yönergeyi sunuyorum sizlere..
    Bu sayede yaklaşık 15dk içerisinde cihazınız kullanılabilir hale gelecek...

1.Cihazınızı hangi operatörden aldıysanız o operatöre ait hattı cihazınıza takınız.
    2.Bilgisayarınıza İtunes 9.0 sürümünü kurunuz.
    3. İphone 3G için orjinal 3.1 yada 3.0.1 (her ikisi de aynıdır.) firmware download ediniz.
    NOT: Cihazınızdaki firmware versiyonu önemli değildir.3.1-3.0-2.2-2.2.1 olabilir.!
    4.Cihazınızı DFU mode'a alınız.
    5. Son olarak İtunes aracılığıyla (Shift+Restore eşliğinde) cihazınızı orjinal 3.0.1 veya 3.1 firmware restore ediniz.

HEPİNİZE İPHONE'LU GÜNLER .....

o eskidendi

Cihaz Yurtdışı ... Cihazda shsh kaydı yok . Dediğin bütün işlemleri yaptılar. Bir Baktın İtunes : Yok arkadaş 3,1,3 4,0,1 3,1,x felan yüklemiyorum. İstyorsan 4.1 yükleyeceğim . İşine gelirse derse ne yapacaksın?

HEPİNİZE İPOD TOUCH' LU GÜNLER... Dersin artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 22 Eylül 2010; 12:32:15 >

• Malesef telefona ilişkin hatalar aynı anlattığın gibi olmasına rağmen, göztermiş olduğun çözüm yolu işe yaramıyor. Telefonu 3 aydır kullanamıyorum ve kendimi kırmamak için zor tutuyorum. Bir daha iphoneu bırak apple logosu olan ürünlerden uzağım. REZİLLİK başka birşey değil

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.