Şimdi Ara

iPhone 360 security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün telefonuma gereksiz veriyi temizlediğini iddaa eden 360 security uygulamasını indirdim indirmez olaydım. Film rulosundaki bütün fotoğraflarımın yerini karıştırdı ve düzeltemiyorum geçen sene çekilen fotoğrafları dün çekilen fotoğraflardan sonra gözüküyor ancak tarihine baktığımda geçen seneyi gösteriyor. Fotoğraflarım felaket halde ve aradığımı bulamıyorum. Uygulamayı sildim ve telefona yedekleme yapıp geri yükleme yaptım ancak düzelmedi. iphoneda başına böyle bi durum gelen var mı? Varsa çözüm için herhangi birşey yaptı mı? iclouda yükleme yapamıyorum internetim yüzünden lütfen çözüm önerisi olan birisi yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pc de masaüstünde boş bir klasör oluştur. İtools ile tüm fotolarını bu klasöre at ve yedekle. Klasörün içine gir ve boş bir alanda sağ tık yap tarihe göre sırala de otomatik olarak oluşturulma tarihine göre sıralanır. Telefondaki tüm fotoları sil. Sonra Bu klasördeki tüm fotoları seç ve tekrar film rulosuna at bakalım düzelecek mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler fakat sanırım itools jailbreakle oluyor. Yanlış mı biliyorum? Eğer öyleyse jailbreaksiz kullanıyorum telefonu jb olmadan yapamaz mıyım :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girtem -- 17 Aralık 2015; 17:07:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır jailbreake gerek yok itools ile pcye fotoğraf aktarımı yapmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.