Bildirim
iPhone 3 kamera acilmiyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sevgitorep
Arkadaslar kamera açılmıyor ilk gelen lens şeklindeki seyde takılı kalıyor. Dün bı ara açıldı çıkıp bı daha girince yine kapandı. Uygulamalardan olabileceğini söylediler, sildim bazı uygulamaları ama açılmadı kamerm
Benim 3gs teyken 4.1 sürümünde kamera açılmıyordu 6.0 a güncelledim düzeldi ama sizin böyle bir imkanınız yok
Dolayısıyla itunes üzerinden restore edin. Yazılımsal ise düzelir. Donanımsal ise düzelmez
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler ama restore ilede düzelmiyor. Donanimsalsa eğer, niye ara sıra açılıyor ki? Evet güncelleme şansım yok, yarama tuz bastınız :-/ ^^
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap verip bilgilendirebilecek yok mü??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Cevap için teşekkürler ama restore ilede düzelmiyor. Donanimsalsa eğer, niye ara sıra açılıyor ki? Evet güncelleme şansım yok, yarama tuz bastınız :-/ ^^
restore edip güncelleyebilseniz aslında iyi olur
ayrıca donanımsal olma ihtimalide mevcut örnek: temassızlık -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
quote:
restore edip güncelleyebilseniz aslında iyi olur
ayrıca donanımsal olma ihtimalide mevcut örnek: temassızlık
Temassizligi nasıl giderebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- iphone eldiven modu
- swap cihaz nedir
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X