Şimdi Ara

IPHONE 2G - ÇILDIRTAN YOUTUBE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2g yurtdışı iphone numu 3.0 dan 3.1.3 e redsnow 0.9.4 ile altuu arkadaşımızın topiğindeki şekilde başarılı bir şekilde yükselttim, en başta bir sorun görünmüyordu.
    ilginç bir şekilde youtube jailbreak işleminden sonra 1 defaya mahsus çalışıyor sonra çıktığınızda
    "can not connect youtube" mesajı alıyorum. Sorunu 3.1.3 den kaynaklınor sandım "push fix" yükledim cydia dan ama farkeden bir şey olmadı. Daha sonra 3.1.2 yükledim redsnow ile yine aynı, bu sabah 3.0 a geri dondum yine aynı sorun devam ediyor, yani ilk defasında youtube açılıyor daha sonra bir daha bağlanamıyor.
    kafayı yemek üzereyim acaba kullandığım itunes 8.2.0.23 ondan dolayı mı olmuyor acaba?
    9.0.3 ile yapsam rednow youtube sorunu çözülür mü?
    Hiç bir şekilde blackra1n, balcksnow vs hiç bir şekilde kullanmadım.
    ne olur aynı sorun başına gelen çözümü bilen veya bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
    teşekkür ederim.

• Sorun sende olduğunu sanmıyorum bende giremiyorum youtube ye 3gundür jb kullanmadığım halde.
  • eywah turkiye de youtube artık ceplerde de açılmıcak mı?
  • ewet arkadaşlar.oyle bir soylenti var.
    ben dns yi 4.2.2.2 yaptim.youtube a girebiliyorum.
  • 208.67.222.222 yaparsanız daha hızlı bağlanırsınız.
  • Youtube iphone da yasaklandi
  • Üç-dört gündür böyle bir dedikodu dolanıyor ama ben çatır çatır 3g ile giriyorum hala.Bence geçici bir problem var.Merak etmeyin 3-5 güne kadar aşılır bir şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dns ayarları telin neresinden değiştirilebiliniyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

dns ayarları telin neresinden değiştirilebiliniyo?

Ayarlar > Wi-Fi > Wireless adının yanında ki ok işaretine tıkla, aşağıda DNS'i göreceksin.

Google DNS önerebilirim.
    8.8.8.8 veya 8.8.4.4
  • Turkcell, Telekomunikasyon İletişim Kurumu'nun kendilerine yaptığı başvuruyu takiben iPhone kullanıcılarının Youtube erişimini engellediğini söyledi. WiFi'da custom dns kullanılabilir ama 3G/EDGE üzerinden bağlanırken henüz kalıcı dns ayarlaması yapmanın kolay bir yolu yok.
  • En sonunda buraya videosunu koyacağım turkcell 3g ile hala giriyorum youtube'a ben yasaklandığını sanmıyorum.
  • valla bende turkcell in küçük paket inden iphone aldım daha bir ay olmadı. youtube a wireless ten giriyor dns yi ayarladığım için ama 3g den girmiyor maleseff :(
  • şirkette 6-7 arkdaşta var çoğu 3g ve 3gs hiçbirisi giremiyor youtube 3g üzerinden wifi de sorun yok
  • dns ayarlarını 4.2.2.1 yapın youtubeden izlemeye baslayabilirsinz
  • arkadslar iphonenun wifi aayarlarndan dns ayarını 4.2.2.1 yaparsanız rahat izlersiniz
  • Arkadaslar wifi ayarlarindan mevcut baglantinizin yanindaki oka basin . Asagidan kategoriyi statik yapin. Yoneltici 4.2.2.2 dnsyi 4.2.2.3 yapin. Tutulani yenile deyin. 5 dkligina wifi gidecek sonra gelince sorun halloluyor. Bende oldu. Insallah sizdede olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.