iphone 2g almak için geçmi arkadaşlar,çıkmış ve çıkacak oyunları oynayabilcem mi ?Apple ne zamana kadar desteklemeye devam edecek cihazı yoksa 3 g mi alayım?3gye ihtiyacım yok.
Aralarında 2-3 özellikten fazla fark yok, fiyat farkı 300-400 arası değişiyor...Değermi dersen bence o farka değmez, 2G genel anlamda iyi ama oynayamadığı veya kastığı bazı oyunlar mevcut, ama büyük çoğunluğunu oynuyor
paran varsa 2g alınırmı 3g al niye kasıcan kendini ben 3gs almadıgıma pişmanım
2g sahibiyim ama hala telefonu değiştirmeyi düşünmüyorum. ama tabi bunun nedenlerinden birsi zaten arabamda navigasyon cihazının olması ve 3g internet kullanımına da çok ihtiyacım olmaması. iphone üzerinden kullandığım applicationlar için 2g yetiyor. (çok geen birisi olsam sırf 3g internet tethering için iphone 3g alırım ama)
cihazın yazılımsal desteği daha uzun süre devem edecek mi?4g çıktığında da
Iphone 4.0'ın 2G'ye yüklenemeyeceği söyleniyor. Ama bu dedikodu tabii.
vodafone bayine uğradım 99ytl 24 ay 300dk her yöne konuşma 250 mesaj, iphone 3g 8gbyt ve 1gbyte internet veriyor.300dk konuşma 30tl+1gbyt net 35tl+250mesajda bilmiyom 10tl olsa telefon bana ayda25 taksitle toplam 100ytl peşinatla 700e geliyor.alınır mı sizce ?
dün 2g 8gbyte aldım yarın elimde olcak.430 al aldım.
bende 2. el iphone 2g 16 gb aldım. Sadece arka kapağı çok çizik onu değiştirmem gerekiyor. Gayet güzel bi telefon 3g internet zaten kullanmıyorum. boşuna para vermeye gerek yok deyip 2g aldım.Memnunum
ha ipod almışsın ha 2g ne fark var
kararını verip almışsın.hayırlı olsun.ancak bu sene itibari ile 2g den destegini çekti apple.seneyede 3g den çeker destegini.
kararını verip almışsın.hayırlı olsun.ancak bu sene itibari ile 2g den destegini çekti apple.seneyede 3g den çeker destegini.
evet kotu oldu bu ...
quote:
Orijinalden alıntı: AC@DC
dün 2g 8gbyte aldım yarın elimde olcak.430 al aldım.
Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan.Bende 2 ay önce 450 tl ye gıcır gıcır (nazar değmesin)iphone 2g 8gb aldım.Aslında 3g alacaktım çünkü 2g yi bilmiyordum görmemiştim taaki kiracım borcuna karşılık teklif edene kadar.görünce çin malı zannettim. neyse teli aldım ama o kadar temizki sanki hiç kullanılmamış gibi tabi böyle oluncada kaptım aleti çokta memnunum maşallah.Bu arada kuzenimede 3g iphone aldık.inanın onun kullandıgı programların oyunların hepsini rahatlıkla 2g dede kullanabiliyorsunuz.Hatta kuzenim gıcık oldu bu ne ya 3g ye dünya para verdik adam benimle aynı şartlarda iphone kullanıyo dedi Muhakkakki 3g nin 2g den üstünlükleri var ama beni o kadar baglamıyor.Apple ın 2g den destegini çektigi söyleniyor çeksin abi 3.1.3 versiyon beni uzun süre götürür o zamana kadarda Allah kerim ip 4 e geçeriz bizde.yıllarca nokia kullanıcısı olarak ipod touchla tanışıp iphone a geçişimden sonra inanın nokia artık bana fasa fiso geliyo.psp satan arkadaşıma iphone un birkaç kaliteli oyununu gösterdim şaşırıp kaldı ve oyunlarını çok başarılı buldu.Şu an oda 2g arıyor...Neyse arkadaşlar çok uzattım herkeze hayırlı iphone lar dilerim.....
yıllardır 2g kullanıyorum ... şlimdi 4 e geçip emektarı eşime hediye edeceğim.. bu arada 2g den hiçbir memnuniyetsizliğim yok...taş gibi telefon
Hayirli olsun, gule gule eskitin.
Hayirli olsun ama en aZindan 3g alsaydiniz keske
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme