Şimdi Ara

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
56.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki, 2.1 quickpwn silmek için ne yapmalıyız?
  • arkadaşım öncellikle detaylı ve açıklayıcı anlatım için ellerine sağlık...

telefonumu turkcell'den aldım ve 2.1 sürümlü ve jb'li, telefonda epeycene resim ve oyun, prog vs. yüklü, 2.2'ye geçince bu dediklerim silinecek mi?
  • ACİLLLLLL YARDIMMMMMMM: arkadaşlar ben anlatılan işlemleri yaptım.. quickpwn işlemleri başarıyla sona erdi. fakat telefonu usb den çıkarmadım. bir takım yüklemeler yaptı. apple logosu ekranda ve telefon öylece bekliyor. arada bir titreşim veriyor sanki açılmaya çalışıyorda açılmıyor gibime geldi. 10 dakikadır böyle. usbden çıkarayımmı ????
  • ya 5. adımda menü tuşuna 30 sn basıorm hiç bişi olmuor 1 dk 2dk byounca basılı tutuorum hala 6. adıma geçmior neden acaba iphone 3g kullanıorm turkcellden aldım
  • evet bende yaptım. iboot yaptıgım ıcın bendede anans var yaklaık yarım saatır ama deısen bırsey yok? bu normalmdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the dark knight

Peki, 2.1 quickpwn silmek için ne yapmalıyız?

Hocam nasıl yani anlamadım? Bilgisayardan kaldırmak için normal sileceksin klasörü..

quote:

Orjinalden alıntı: Ladrub

evet bende yaptım. iboot yaptıgım ıcın bendede anans var yaklaık yarım saatır ama deısen bırsey yok? bu normalmdir?

O kadar uzun olması normal değil arkadaşım.Tekrar işlemleri yapmayı deneyin.Olmazsa restore yapın.
  • valla 45 dk oldu. telefon tıtrıor. kapanıp acılıor ama hala acılan bırsey yok. siyah ekran ve bir anans amblemi var? bunun bekleme suresı nekadar ki normalde? birde nerde hata yaptık acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

arkadaşım öncellikle detaylı ve açıklayıcı anlatım için ellerine sağlık...

telefonumu turkcell'den aldım ve 2.1 sürümlü ve jb'li, telefonda epeycene resim ve oyun, prog vs. yüklü, 2.2'ye geçince bu dediklerim silinecek mi?

Evet silinecek.Restore yaptıktan sonra tekrar yüklemeniz gerekir.Eğer update yaparsanız silinmiyor sanırım.Fakat uygulamaların çalışacağına garanti veremem,kendim denemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: basicool

ya 5. adımda menü tuşuna 30 sn basıorm hiç bişi olmuor 1 dk 2dk byounca basılı tutuorum hala 6. adıma geçmior neden acaba iphone 3g kullanıorm turkcellden aldım

Tekrar işlemleri yapın.Tuşlara zamanında basmaya dikkat edin..

quote:

Orjinalden alıntı: umtgnc

ACİLLLLLL YARDIMMMMMMM: arkadaşlar ben anlatılan işlemleri yaptım.. quickpwn işlemleri başarıyla sona erdi. fakat telefonu usb den çıkarmadım. bir takım yüklemeler yaptı. apple logosu ekranda ve telefon öylece bekliyor. arada bir titreşim veriyor sanki açılmaya çalışıyorda açılmıyor gibime geldi. 10 dakikadır böyle. usbden çıkarayımmı ????

Dfu moduna alıp restore yapmayı deneyin.

• Bu kadar kolay olabileceğini sanmıyordum. Teşekkürler, elinize sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: the dark knight

Peki, 2.1 quickpwn silmek için ne yapmalıyız?

Hocam nasıl yani anlamadım? Bilgisayardan kaldırmak için normal sileceksin klasörü..

Abi benimkinde şöyle bir şey var. Benim itunes'dan 2.2'yi yüklemek istediğimde en son kısımda çok bekliyor ve network'e ulaşılamıyor gibi bir yazı çıkarak, sıfır yüklenmiş bir şekilde update tamamlanıyor. Yani yükliyemiyorum. Acaba bunun sebebi ne olabilir? Quickpwn'ı silmek enasıl olur derken iphone'dan silmek açısından kastetmiştim.
  • Arkadaşım öncellikle detaylı ve açıklayıcı anlatım için ellerine sağlık...

Telefonumu turkcell'den aldım (3g) ve 2.2 sürümlü ve jb'li, telefonda epeycene resim ve oyun, prog vs. yüklü sorum ise şurda itunes'e bağladığım zaman yeterli yerin yani hafızada boş alanın olduğunu görüyorum fakat yok diye ısrarla uyarı veriyor.
    Bu sebepten dolayı film atamıyorum !
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

Arkadaşım öncellikle detaylı ve açıklayıcı anlatım için ellerine sağlık...

Telefonumu turkcell'den aldım (3g) ve 2.2 sürümlü ve jb'li, telefonda epeycene resim ve oyun, prog vs. yüklü sorum ise şurda itunes'e bağladığım zaman yeterli yerin yani hafızada boş alanın olduğunu görüyorum fakat yok diye ısrarla uyarı veriyor.
    Bu sebepten dolayı film atamıyorum !

Eğer update yapmadan önce cihazınınzda uygulamalar yüklüyse ve siz iTunes'den Update tuşuyla sürüm günceleyip jb yaptıysanız. Şuan cihazınızda 2 tane Applications.87Y3hM gibi dosya vardır. Bunlardan bir tanesi yeni diğeri eski. Eğer oluştuysa eski olanı silebilirsiniz.

• 1.1.4 den 2.2 ye gecek icin gerekli olan dosyalarin we programlarin listesini alabilirmiyim mumkunse?
  • bende 1.1.4 sürümünü once update sonra jail yapdım
    hersey yolunda oldu
    ama simdi kamerayı acdıgımda siyah ekran cıkıyor
    once bölge belirle gibi bisey istedi ama simdi onuda sormuyor direk siyah ekran karsımda??
    sizce napmalıyım

bu arada telefon 2g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 30 Kasım 2008; 18:32:11 >
  • slm arkadaslar bende turkcell 2.2 lı tlfonumu bunlara gore jb yapmaya calıstım her ıslem oluyor fakat telefonda elma logosu sırasında kalıyor ltf yardım 3 4 kez denememe ragmen jb olduyor we acılmıor
  • Arkadaşlar,
    İphone 2.1 yaparken bootloader 39 ve bootloader 46 dosyalarını indirmiştim. Halen bir klasörde saklıyorum. 2.2 yaparkende aynı dosyalar mı kullanılıyor yoksa dosya içerikleri değişik mi? Verilen linklerden yenisini indiremiyorum da? Cevap verirseniz sevinirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

bende 1.1.4 sürümünü once update sonra jail yapdım
    hersey yolunda oldu
    once bölge belirle gibi bisey istedi ama simdi onuda sormuyor direk siyah ekran karsımda??
    sizce napmalıyım

bu arada telefon 2g

Eğer camerayı açtınızda usb kablosuyla bilgisayara bağlıysa siyah ekran çıkar.

quote:

Orjinalden alıntı: demonic_driver

slm arkadaslar bende turkcell 2.2 lı tlfonumu bunlara gore jb yapmaya calıstım her ıslem oluyor fakat telefonda elma logosu sırasında kalıyor ltf yardım 3 4 kez denememe ragmen jb olduyor we acılmıor

Arkadaşım eğer xp ile yapıyorsanız sorun yaratabilir. Adım 5 en önemli nokta ve yapılan hatalar genelde ordan kaynaklanmakta.

• Arkadaşlar ben aleti turkcellden aldım şuan kullanıyorum, jailbreak yapmak istememdeki tek amaç installer ve cydia programlarının yuklenmesı 2,1

yapmayı denedım fakat no service yazısı cıktı oyuzden tekrar gerı aldım onu nasıl çözebilirim. Birde installer ve cydia yi jailbreak yapmadan yuklemenın

bı yolu varmı varsa hiç yapmıyayım şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmic1111

Arkadaşlar ben aleti turkcellden aldım şuan kullanıyorum, jailbreak yapmak istememdeki tek amaç installer ve cydia programlarının yuklenmesı 2,1

yapmayı denedım fakat no service yazısı cıktı oyuzden tekrar gerı aldım onu nasıl çözebilirim. Birde installer ve cydia yi jailbreak yapmadan yuklemenın

bı yolu varmı varsa hiç yapmıyayım şimdiden teşekkürler.

installer ve cydia için jailbreak'ten başka bir yol yok maalesef...
  • Orjinalden alıntı: eagle

Orjinalden alıntı: mrvolkan

bende 1.1.4 sürümünü once update sonra jail yapdım
    hersey yolunda oldu
    sizce napmalıyım

bu arada telefon 2g

Eğer camerayı açtınızda usb kablosuyla bilgisayara bağlıysa siyah ekran çıkar.

usb ile baglı dolasmıyoryum dısarıda kardes
    baglı yada bagsız hala kamera aynı
    yyokmu baska fikri olan??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.