Şimdi Ara

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
56.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlar,bende iphone3g turkcell var.2.01 jb li.
    itunes ın son sürümünü de indirdim zaten,update edeyim mi diye soruyor,ok. diyorum 264mb lık dosyayı indiriyor ama indirdikten sonra öyle bekliyor ve operation timed out,check the connection and network hatası veriyor? restore et dediğimde de aynısı oluyor?? xp kullanıyorum bu arada...
    bu sorunla karşılaşan ya da çözümünü bilen var mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 2 Aralık 2008; 23:42:49 >
  • Arkadaşlar jailbreak yaptikdan sonra İphone-un telefon özelliyi kayb oluyor. Neden acaba? Bir yardım ederseniz sevinir
    2 kere yapdım jailbreak. 2sinde de aynı sorunla karşılaşdım. Telefon bölüme giriyorum, tuşlara basamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanki55

mrb arkdslar konu gercekten mukemmel..emegı gecen herkesı bolbol teskrler... yanlız benımde bi sorunum var elimde iphone 2g var ve ben bunu restore ettım sızın anllatıgınız resımlerden faydalanarak adım adım gıttım fakat bı kısmında hata verıyor...resmını koydugum kısımda sebebını anlayamadıgım bı hata verıyorrrr......aciill yardım edersenıs cok sevınırım

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli]

bende de aynı sorun var.. 1.14 den 2.2. ye çıkıyım dedim pişman oldum yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: beyhes

quote:

Orjinalden alıntı: eagle

quote:

Merhabalar,

Ben az önce 3g orginal iphone numu 2,1 den 2,2 ye yükselttim ve daha sonrada problemsiz bir şekilde jailbreak yaptım. Ancak şöle bir durum oluştu eski sürümümde (2,1) den indirdiğim catagorise
    programı içinde klasörler oluşturup tüm program ve oyunlarımı orda depolamıştım. Şuan itunesda onların kapladığı yeri görebiliyorum ancak onlara nerden ulaşacağımı bilmiyorum. Çünkü updateden sonra catagorise cydia nın programı oldugundan otomatik olarak kalktı masa üstünden..ama kapladığı megabayt duruyor:S ne yapacağımı şaşırdım sayın arkadaşlar...

Denediklerim : Cydia dan tekrar catagorise i yükledim.. catagories yerinde yeller esio.. :) sanki hiç yüklememişim gibi ikonu bile yok masaüstünde..
    Açıklama : Catagorise içindeki program ve oyunlarımın neredeyse tamamını applestore dan indirmiştim. yani silinmemesi gerekenlerdi.
    İtunes application dan tekrardan sync yaptım programları.. ama sync çok kısa sürüyor çünkü zaten hepsi içinde var görünüyor... ama gelgörki bulamıyorum iphonun içinde onların ikonlarını...
    bi çare ?

ncelikle bilmelisinki iTunes'den 2.2'yi upgrade yapıldığında aletindeki hiçbir dosyayı kaldırmaz. Ama kırılmış uygulamaları upgrade'den sonra göremezsin. Nedenide Applications klasörünün isminin değişmiş olmasından
    Öncelikle upgrade ve jailbreak işlemini yukarıda anlatıldığı gibi uygula.

Daha sonra Cydia'dan OpenSSH ve BossPref'i kur.
    FileZilla ile iPhone'a bağlan.
    Ana dizindeki Applications klasörüne tıkla ve karşına sadece iPhone uygulamalarının geldiğini göreceksin.
    Ordan bir üst dizine geç ve 2 tane Applications.87Y3hM gibisinden dosya göreceksin.
    Bunlardan bir tanesi upgrade'den sonra gelen dosya diğeri upgrade'den önce gelen dosya.
    Eski dosyanın içindeki kırılmış uygulama/oyunların hepsini tek tek seç ve yeni olan dosyaya sürükle. (Yukarıdaki pencereye)
    Eski olan Applications.87Y3hM (örnek olarak veriyorum) olan dosyayı silebilirsin. (İşe yaramıyacağından boşuna yer kaplamasın)
    Şimdi BossPref'den Fast Respring tuşuna bas ve bütün uygulamaların/oyunların gelecek ve sorunsuz çalışacaktır.
    KAYNAK Alıntıdır

Çok umutlanmıştım ama ne yazıkki dediğin gibi iki tane applications.87xxx vs gibi bir dosya bulamadım...

Arkadaslar sonuc olarak bu islem ise yaramiyor mu yani?

• quote:

Orjinalden alıntı: bahcidrom

quote:

mrb arkdslar konu gercekten mukemmel..emegı gecen herkesı bolbol teskrler... yanlız benımde bi sorunum var elimde iphone 2g var ve ben bunu restore ettım sızın anllatıgınız resımlerden faydalanarak adım adım gıttım fakat bı kısmında hata verıyor...resmını koydugum kısımda sebebını anlayamadıgım bı hata verıyorrrr......aciill yardım edersenıs cok sevınırım

Dostum tuşlara zamanında bastığına emin misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eagle

quote:

Merhabalar,

Ben az önce 3g orginal iphone numu 2,1 den 2,2 ye yükselttim ve daha sonrada problemsiz bir şekilde jailbreak yaptım. Ancak şöle bir durum oluştu eski sürümümde (2,1) den indirdiğim catagorise
    programı içinde klasörler oluşturup tüm program ve oyunlarımı orda depolamıştım. Şuan itunesda onların kapladığı yeri görebiliyorum ancak onlara nerden ulaşacağımı bilmiyorum. Çünkü updateden sonra catagorise cydia nın programı oldugundan otomatik olarak kalktı masa üstünden..ama kapladığı megabayt duruyor:S ne yapacağımı şaşırdım sayın arkadaşlar...

Denediklerim : Cydia dan tekrar catagorise i yükledim.. catagories yerinde yeller esio.. :) sanki hiç yüklememişim gibi ikonu bile yok masaüstünde..
    Açıklama : Catagorise içindeki program ve oyunlarımın neredeyse tamamını applestore dan indirmiştim. yani silinmemesi gerekenlerdi.
    İtunes application dan tekrardan sync yaptım programları.. ama sync çok kısa sürüyor çünkü zaten hepsi içinde var görünüyor... ama gelgörki bulamıyorum iphonun içinde onların ikonlarını...
    bi çare ?

ncelikle bilmelisinki iTunes'den 2.2'yi upgrade yapıldığında aletindeki hiçbir dosyayı kaldırmaz. Ama kırılmış uygulamaları upgrade'den sonra göremezsin. Nedenide Applications klasörünün isminin değişmiş olmasından
    Öncelikle upgrade ve jailbreak işlemini yukarıda anlatıldığı gibi uygula.

Daha sonra Cydia'dan OpenSSH ve BossPref'i kur.
    FileZilla ile iPhone'a bağlan.
    Ana dizindeki Applications klasörüne tıkla ve karşına sadece iPhone uygulamalarının geldiğini göreceksin.
    Ordan bir üst dizine geç ve 2 tane Applications.87Y3hM gibisinden dosya göreceksin.
    Bunlardan bir tanesi upgrade'den sonra gelen dosya diğeri upgrade'den önce gelen dosya.
    Eski dosyanın içindeki kırılmış uygulama/oyunların hepsini tek tek seç ve yeni olan dosyaya sürükle. (Yukarıdaki pencereye)
    Eski olan Applications.87Y3hM (örnek olarak veriyorum) olan dosyayı silebilirsin. (İşe yaramıyacağından boşuna yer kaplamasın)
    Şimdi BossPref'den Fast Respring tuşuna bas ve bütün uygulamaların/oyunların gelecek ve sorunsuz çalışacaktır.
    KAYNAK Alıntıdır

Çok umutlanmıştım ama ne yazıkki dediğin gibi iki tane applications.87xxx vs gibi bir dosya bulamadım...

Arkadaslar sonuc olarak bu islem ise yaramiyor mu yani?

Arkadaşım eğer Restore ile değilde Update tuşuyla güncelleme yaparsan %100 işe yarıyor. 5 tane iPhone güncelledim ve hepsinde işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 3 Aralık 2008; 23:10:18 >

• Bİ ZİPRİ VARI NE OLDU?
  • Yönerge için teşekkürler.Telefonumu sorunsuz bir şekilde jailbreak yaptım.Yalnız masaüstündeki bir kaç dosyam azaldı.Bunları herhangi bir şekilde bulma şansım var mıdır?Bir de wireless bağlantım olmadığı için bilgisayardan iPhone'umu(3G) yönetebileceğim bir program aramaktayım.Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
  •  iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli]

Benim iphone 2.2 olmasına ragmen bu ekranda kaldı ılerlemıyor nası yapıcam bu jaılbreak ıslemını çok karışık dediklerinizi yaptım ama bu ekranı gecemedım

Çok Acil yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatch1903 -- 5 Aralık 2008; 1:35:22 >
  • Merhaba,
    Turkcell' den alınma 3G 8GB iphone sahibiyim. Daha önce jb olayını duymuş ama denememiştim. Bu kadar detaylı açıklamadan sonra deneyip yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadan direk kurdu. Bu güzel çalışma ve anlatımınız için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
  • emeğin için çok teşekürler j.r.duke çok güzel bi anlatım olmuş.ancak ben bu jb konusunda bilgisizim jb yi yaptım menüye cydia ve installer simgeleri geldi.sanırım bunlardan bişeyler yüklememk gerekiyo kırılmış okey oyununu atmaya çalıştım ipa uzantılı ancak ""the application "okey" was not installed on the iphone "administrator's iphone" because it could not be verified"" uyarısını verdi tecrübeli arkadaşlardan ricam jb yaptıktan sonra neler yapmamız gerektiğini neleri yüklememizi yazarsanız çok sevinirim app store daki kırılmış olan programları yüklüyemiyorum çünkü şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahcidrom

quote:

arkdslar bu sorunu ben yasamıstım fakat sadece tuslara zamanında basma ile alakalı..... 3. satırda yazan yere geldıgınde ıkı tusada aynı anda basılı tutun 4.satıra gecınce ust tustan basmayıı kaldırın sadece ortadakı tusa basın ve bolece işleminiz devam edecekkk;)

• quote:

Orjinalden alıntı: snatch1903

Benim iphone 2.2 olmasına ragmen bu ekranda kaldı ılerlemıyor nası yapıcam bu jaılbreak ıslemını çok karışık dediklerinizi yaptım ama bu ekranı gecemedım

Çok Acil yardımlarınızı bekliyorum

browse yazan kısma tıkla ve bilgisayarında bulunan iPhone1,1_2.2_5G77_Restore dosyasını sec o kendı tanıyacaktır daha sora sırayla devam edersın işleminee.....
  • Benim alet de elma'da takili kaldi islemleri dogru ve zamaninda yapmama ragmen, 5 dakika once de kuzenimin iPhone'a JB yaptik.

Simdi DFU mode a alip restore yapmanin zamani geldi sanirim..
  • arkadaşlar bununla diğeri arasında çok mu hız farkı var çünkü bu daha kapsamlı gibi cydia, installer felan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 6 Aralık 2008; 19:42:26 >
  • Digeri ne oluyor? Benim bildigim bir adet Jailbreak yontemi var
  • ya forumda bir tane daha var ya... en kısa en pratik... cahilim arkadaşlar... ama 2 tane konu var ondan eminim...

edit: şimdi anladım boşverin beni saymayın :D...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 7 Aralık 2008; 0:31:26 >
  • çok teşekkürler j.r.duke
    ben de bu rehber sayesinde jailbreak yaptım
  • arkadaslar ben quickpwn dosyasini acamadim hata veriyor,acaba benim bilgisayar xp ondan olabilir mi?

yegenim de vista var onun bilgisayarda da yapabilirim ama itunes benim bilgisayarda yuklu,daha sonra kendi bilgisayarimda kullanmak sorun yaratir mi? yani sadece jailbreak i vista da yapsam(vista olan bilgisayarda itunes yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydam330 -- 7 Aralık 2008; 17:10:13 >
  • xp de quickpwn yi download etttikten sonra acmaya calsinca "uygulama duzgun olarak baslayamadi(0x0000135).sonlandirmak icin tamam dugmesine tiklatin." diye uygulama hatasi mesaji veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.