Şimdi Ara

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
56.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • j r duke arkadaşa tekrar teşekkürler...
    dükanın tebelasını ihmal etmemişsin, bu iyi olmuş.
    kolay gelsin
  • j r duke arkadaşım öncelikle ellerine sağlık güzel çalışma olmuş...

fakat benim gibi iphone 2g sahibi 1.1.4 den geçiş yapacak arkadaşlar adım 3 de unlock şıkkınıda işaretlemeleri gerekiyor.

bu şıkkı işaretledikleri zaman da adım 4 den önce bootloader 39 ve bootloader 46 için link istiyor .

bootloader lar için linki forumdan bi arkadaş vermiş bende buraya yazayım http://rapid-share.com/files/146823360/BL-39ve46.rar

bu linkdeki dosyaları istenilen yere yazmaları gerekiyor sonraki adımlar aynen devam ediyor.

yoksa bende de olduğu gibi panikleme yaşabilirler..

neyse tekrar emeğine sağlık ...

• teşekkürler..
    sorunsuz jb yaptım....

bildiğiniz kaynakları ekleyebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahago

ben 2.1 de jail yapmıştım jail upgrade yöntemi yok mu direk?
    anlamadığım olay şu 2.2 çıktığında upgrade etmeyin jail gidiyo dendi şimdi jail çıktı 2.2 için önce update edin sonra jail yapın deniliyor
    biri beni aydınlatabilir mi? jaille yüklediğim programlar gitmeden nasıl 2.2 yükleyebilirim?

Öncelikle bilmelisinki iTunes'den 2.2'yi upgrade yapıldığında aletindeki hiçbir dosyayı kaldırmaz. Ama kırılmış uygulamaları upgrade'den sonra göremezsin. Nedenide Applications klasörünün isminin değişmiş olmasından
    Öncelikle upgrade ve jailbreak işlemini yukarıda anlatıldığı gibi uygula.

Daha sonra Cydia'dan OpenSSH ve BossPref'i kur.
    FileZilla ile iPhone'a bağlan.
    Ana dizindeki Applications klasörüne tıkla ve karşına sadece iPhone uygulamalarının geldiğini göreceksin.
    Ordan bir üst dizine geç ve 2 tane Applications.87Y3hM gibisinden dosya göreceksin.
    Bunlardan bir tanesi upgrade'den sonra gelen dosya diğeri upgrade'den önce gelen dosya.
    Eski dosyanın içindeki kırılmış uygulama/oyunların hepsini tek tek seç ve yeni olan dosyaya sürükle. (Yukarıdaki pencereye)
    Eski olan Applications.87Y3hM (örnek olarak veriyorum) olan dosyayı silebilirsin. (İşe yaramıyacağından boşuna yer kaplamasın)
    Şimdi BossPref'den Fast Respring tuşuna bas ve bütün uygulamaların/oyunların gelecek ve sorunsuz çalışacaktır.

KAYNAK Alıntıdır.

• Daha dün aldım Turkcellden 16gb iphone'u 2.günümde 2. jailbreak'i yapıyorum,dün 2.1jb yapmıştım bugun 2.2, sevdim bu işi çok :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 24 Kasım 2008; 2:20:05 >
  • teşekkürler bilgiler için, bende uyguladım iPhone 2G 1.1.4'den 2.2'ye sağlıklı bir şekilde geçtim. Ancak 1.1.4'deyki fake imei di. Şimdi n'olacak? Yanlış mı yaptım? Bu imeiyi değiştirebilecekmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle

quote:

Orjinalden alıntı: tahago

ben 2.1 de jail yapmıştım jail upgrade yöntemi yok mu direk?
    anlamadığım olay şu 2.2 çıktığında upgrade etmeyin jail gidiyo dendi şimdi jail çıktı 2.2 için önce update edin sonra jail yapın deniliyor
    biri beni aydınlatabilir mi? jaille yüklediğim programlar gitmeden nasıl 2.2 yükleyebilirim?

Öncelikle bilmelisinki iTunes'den 2.2'yi upgrade yapıldığında aletindeki hiçbir dosyayı kaldırmaz. Ama kırılmış uygulamaları upgrade'den sonra göremezsin. Nedenide Applications klasörünün isminin değişmiş olmasından

Ana dizindeki Applications klasörüne tıkla ve karşına sadece iPhone uygulamalarının geldiğini göreceksin.
    Ordan bir üst dizine geç ve 2 tane Applications.87Y3hM gibisinden dosya göreceksin.
    Bunlardan bir tanesi upgrade'den sonra gelen dosya diğeri upgrade'den önce gelen dosya.
    Eski dosyanın içindeki kırılmış uygulama/oyunların hepsini tek tek seç ve yeni olan dosyaya sürükle. (Yukarıdaki pencereye)
    Eski olan Applications.87Y3hM (örnek olarak veriyorum) olan dosyayı silebilirsin. (İşe yaramıyacağından boşuna yer kaplamasın)
    Şimdi BossPref'den Fast Respring tuşuna bas ve bütün uygulamaların/oyunların gelecek ve sorunsuz çalışacaktır.

KAYNAK Alıntıdır.

teşekkürler açıklama için..

• 2.0.2 3g telefonu nasıl 2.1 yapabilirim?2.2 yapmak istemiyorum.itunes tan 2.1 upgrade ini nasıl seçicem?
  • Arkadaşlar Selam,

Turkcell hattı ile 16 gb kullanıyorum, 2.2 versiyonuna yükselttim, bu Jailbreak ve Cydia programlar ne işe yarar?

Yüklersem, telefon garanti kapsamından çıkar mı?

Şimdiden teşekkürler...
  • Merhabalar,

Ben az önce 3g orginal iphone numu 2,1 den 2,2 ye yükselttim ve daha sonrada problemsiz bir şekilde jailbreak yaptım. Ancak şöle bir durum oluştu eski sürümümde (2,1) den indirdiğim catagorise
    programı içinde klasörler oluşturup tüm program ve oyunlarımı orda depolamıştım. Şuan itunesda onların kapladığı yeri görebiliyorum ancak onlara nerden ulaşacağımı bilmiyorum. Çünkü updateden sonra catagorise cydia nın programı oldugundan otomatik olarak kalktı masa üstünden..ama kapladığı megabayt duruyor:S ne yapacağımı şaşırdım sayın arkadaşlar...

Denediklerim : Cydia dan tekrar catagorise i yükledim.. catagories yerinde yeller esio.. :) sanki hiç yüklememişim gibi ikonu bile yok masaüstünde..
    Açıklama : Catagorise içindeki program ve oyunlarımın neredeyse tamamını applestore dan indirmiştim. yani silinmemesi gerekenlerdi.
    İtunes application dan tekrardan sync yaptım programları.. ama sync çok kısa sürüyor çünkü zaten hepsi içinde var görünüyor... ama gelgörki bulamıyorum iphonun içinde onların ikonlarını...
    bi çare ?

• itunes u da update etmeye gerek varmı acaba son sürüm yapmalımı yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyhes

Merhabalar,

Ben az önce 3g orginal iphone numu 2,1 den 2,2 ye yükselttim ve daha sonrada problemsiz bir şekilde jailbreak yaptım. Ancak şöle bir durum oluştu eski sürümümde (2,1) den indirdiğim catagorise
    programı içinde klasörler oluşturup tüm program ve oyunlarımı orda depolamıştım. Şuan itunesda onların kapladığı yeri görebiliyorum ancak onlara nerden ulaşacağımı bilmiyorum. Çünkü updateden sonra catagorise cydia nın programı oldugundan otomatik olarak kalktı masa üstünden..ama kapladığı megabayt duruyor:S ne yapacağımı şaşırdım sayın arkadaşlar...

Denediklerim : Cydia dan tekrar catagorise i yükledim.. catagories yerinde yeller esio.. :) sanki hiç yüklememişim gibi ikonu bile yok masaüstünde..
    Açıklama : Catagorise içindeki program ve oyunlarımın neredeyse tamamını applestore dan indirmiştim. yani silinmemesi gerekenlerdi.
    İtunes application dan tekrardan sync yaptım programları.. ama sync çok kısa sürüyor çünkü zaten hepsi içinde var görünüyor... ama gelgörki bulamıyorum iphonun içinde onların ikonlarını...
    bi çare ?

ncelikle bilmelisinki iTunes'den 2.2'yi upgrade yapıldığında aletindeki hiçbir dosyayı kaldırmaz. Ama kırılmış uygulamaları upgrade'den sonra göremezsin. Nedenide Applications klasörünün isminin değişmiş olmasından

KAYNAK Alıntıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle

quote:

Orjinalden alıntı: beyhes

Merhabalar,

bi çare ?

ncelikle bilmelisinki iTunes'den 2.2'yi upgrade yapıldığında aletindeki hiçbir dosyayı kaldırmaz. Ama kırılmış uygulamaları upgrade'den sonra göremezsin. Nedenide Applications klasörünün isminin değişmiş olmasından

KAYNAK Alıntıdır

Çok umutlanmıştım ama ne yazıkki dediğin gibi iki tane applications.87xxx vs gibi bir dosya bulamadım...

• selam arkadaşlar yurt dışından aldığım 2G var elimde versiyon 1.1.4 idi yukarıdakileri uygulayarak versiyon 2.2 yaptım hiç sorun yok şuan bilginize
  • Selamlar arkdaşlar. Vodafone'dan alınma garantili g3 16gb iphone var. Babama hediye gelmiş. Ancak sadece vodafone hatlarla çalışıyor. avea kullanıyorm ve iphone o nedenle hiç bir işime yaramıyor. bu alet 2.2 türkçe. Bu jailbreak ile sim unlock yapabiliyor muyuz?
  • ekleyen arkadas ellerina saglik iyi bir calisma olmus 2.2 yi itunes uzerinden yapmistim zaten kendi de otomatik buldu bana kalan sadece dugmelere basmak oldu cok tsk ederim saoalsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaBoTeUr

Selamlar arkdaşlar. Vodafone'dan alınma garantili g3 16gb iphone var. Babama hediye gelmiş. Ancak sadece vodafone hatlarla çalışıyor. avea kullanıyorm ve iphone o nedenle hiç bir işime yaramıyor. bu alet 2.2 türkçe. Bu jailbreak ile sim unlock yapabiliyor muyuz?

Bu orjinal firmware olduğu için yapılamıyor.
  • mrb arkdslar konu gercekten mukemmel..emegı gecen herkesı bolbol teskrler... yanlız benımde bi sorunum var elimde iphone 2g var ve ben bunu restore ettım sızın anllatıgınız resımlerden faydalanarak adım adım gıttım fakat bı kısmında hata verıyor...resmını koydugum kısımda sebebını anlayamadıgım bı hata verıyorrrr......aciill yardım edersenıs cok sevınırım

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli]

• Arkadaşım yukarıda yazan butonlarar zamanında bastığına emin misin? Eğer sorun devam ederse farklı usb den bağlamayı deneyin.
  • ACİL YARDIM LÜTFEN!!

iphone 3g mi turbosim ile kullanıyordum ancak itunes ile update ettim ve sonra quickpwn22 ile jailbreak yaptım. şu an devamlı "no service" uyarısı alıyorum.. lütfen yardım edin!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.