Şimdi Ara

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
56.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_32527152/tm.htm

Çok şükür cevabı burda varmış..
    Sorunumla ilgilenen kimse olmadı malesef :(
  • arkadaşlar,

Bu 5 . adımdaki "wait for your iphone to connect in recovery mode" kısmında ne kadar bekliyoruz? Ayrıca bu işlemlere başlamadan önce 2.2 ye update edin demiş ya. ben onu şu şekilde yaptım. itunes açık iken dfu moduna aldım ve 2.2 yi restore yaptım. Daha sonra anlatılan adımlara başladım. Bu işlemlere başlamadan önce restore yaptıktan sonra birde update mi etmem gerekiyordu yoksa ilk sayfada anlatılan "2.2 ye update edin" den kasıt restore mudur? kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca bu işlemlere başlarken sim kartım içinde idi. bunun bir mahsuru var mı yoksa çıkarmam mı gerekiyordu? Acil yardım lütfen. yaklaşık yarım saattir hala "wait for your iphone to connect in recovery mode" adımındayım normal mi bu durum acaba?
  • Arkadaşlar yardımcı olabilcek var mı? telefon kitlendi ve kullanmıyorum. benim telefonumun versiyonu 1.1.2 idi ve direk 2.2 ye yükseltmeye çalıştım. Bu hata mıdır?
    quote:

Orijinalden alıntı: canoliflower

arkadaşlar,

Bu 5 . adımdaki "wait for your iphone to connect in recovery mode" kısmında ne kadar bekliyoruz? Ayrıca bu işlemlere başlamadan önce 2.2 ye update edin demiş ya. ben onu şu şekilde yaptım. itunes açık iken dfu moduna aldım ve 2.2 yi restore yaptım. Daha sonra anlatılan adımlara başladım. Bu işlemlere başlamadan önce restore yaptıktan sonra birde update mi etmem gerekiyordu yoksa ilk sayfada anlatılan "2.2 ye update edin" den kasıt restore mudur? kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca bu işlemlere başlarken sim kartım içinde idi. bunun bir mahsuru var mı yoksa çıkarmam mı gerekiyordu? Acil yardım lütfen. yaklaşık yarım saattir hala "wait for your iphone to connect in recovery mode" adımındayım normal mi bu durum acaba?

• arkadaşlar,

ne yaptıysam olmuyor..... lütfen bir kişi yardımcı olsun. telefon dfu modda iken restore yapıyorum ancak sürekli ya 1600,1601 veya 1602 atası alıyorum. bu problemleri çözmek için çeşitli forum sitelerindeki çözüm yöntemlerini kullanıyorum fakat nafile yeni hata veriyor. recovery modda iken restore yaptığımda hiçbir problem olmadan işlemleri yapıyor. sonra ilk sayfadaki yönergeleri izliyorum fakat 5. adımdaki "wait for your iphone connect to in recovery mod" kısmında takılıyor ve ilerlemiyor. Evde iki bilgisayar var ikisinde de xp yüklü ve ikisinde de aynı işlemleri bir milyon kere denedim bir türlü olmuyor.

NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM ARKADAŞLAR!!!!!(İLK HATAYI 1.1.2 Yİ DİREK 2.2 YE YÜKSELTMEKLE Mİ YAPTIM?)

AYRICA BU İŞLEMLERİ YAPARKEN İTUNES9'U KULLANIYORUM. BU İŞLEMLERİ BİR DE VİSTA DA MI DENEMELİYİM?

TELEFON DFU MODDA ŞUAN

ACİL YARDIM LÜTFEN!!!!

• ya arkdaslar acıl yardıma ıhtıyacım var 2g lı ıphoneum var 3.1 versıyon yuklu fakat acılmıor redsnowla 3.0 yapmaya calstım ama jaılbreak yapamıorm unlock oldu arama yapılıo bırı de arayabılıo benı fakat menu yok sureklı recovery durumunda ve 2.2 restore yaptıgımda da 1600 nolu hatayı verıo acıl yardım lutfen
  • fake imei olan cihazlara jb yapılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

fake imei olan cihazlara jb yapılır mı

bir zahmet ilk mesajı okuyunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

fake imei olan cihazlara jb yapılır mı

bir zahmet ilk mesajı okuyunuz

bi zahmet 2 yıl önce atılan mesajın tarihine bakıp hortlatmasaydınız bari konuyu.

saygılar.
  • Selam eski günler :):):)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TecnoTronic kullanıcısına yanıt
    Sana da selam olsun
  • hey gidi günler hey az mı beklerdik iphone 2g de jailbreak i
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.