Şimdi Ara

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
56.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım benim gibi ilk defa jailbreak yapacak arkadaşlar için çok güzel bir anlatım yapmışsın teşekkür ederim çok işime yaradı
  • Dostum, verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler.
    Bende yurtdışından alınma 3G var, turbosimsiz kullanıyorum, her hattı direkt açıyor. Ben de JB yapailirmiyim? yoksa Aynı Turbosim'liler gibi beklemelimiyim??
  • arkadaşlar ben turbosimle kullanıyorum ve araştırma yapmadan update ettim ve no service diyor.. ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zebze

arkadaşlar ben turbosimle kullanıyorum ve araştırma yapmadan update ettim ve no service diyor.. ne yapmalıyım

Alıntı yaparak cevap veriyorum.Umarım işine yarar.

quote:

Orjinalden alıntı: EagLe
    Arkadaşım ilk önce buradaki rehberle sürümünü 2.1 düşürmen gerekiyor. Daha sonra buradaki adımları yaparak 2.1 Jailbreak işlemi yapacaksın. Bunları yaptıktan sonra aşağıda verdiğim linklerdeki dosyaları indir .rardan çıkan dosyayı iTunes ile DFU modunda Shift+Restore ile göster ve 2.2 fake imei'li olsun.
    http://rapid-share.com/files/166464624/iPhone1_1_2.2_5G77_Custom_Restore.part1.rar
    http://rapid-share.com/files/166469738/iPhone1_1_2.2_5G77_Custom_Restore.part2.rar
    http://rapid-share.com/files/166471574/iPhone1_1_2.2_5G77_Custom_Restore.part3.rar

Eğer bu yöntemlerde takılırsan konuya burdan değil Sorunlar | Çözümler bölümünden konu açarak devam edelim

• quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

arkadaşlar ben turbosimle kullanıyorum ve araştırma yapmadan update ettim ve no service diyor.. ne yapmalıyım

Alıntı yaparak cevap veriyorum.Umarım işine yarar.

quote:

Orjinalden alıntı: EagLe
    Arkadaşım ilk önce buradaki rehberle sürümünü 2.1 düşürmen gerekiyor. Daha sonra buradaki adımları yaparak 2.1 Jailbreak işlemi yapacaksın. Bunları yaptıktan sonra aşağıda verdiğim linklerdeki dosyaları indir .rardan çıkan dosyayı iTunes ile DFU modunda Shift+Restore ile göster ve 2.2 fake imei'li olsun.
    http://rapid-share.com/files/166464624/iPhone1_1_2.2_5G77_Custom_Restore.part1.rar
    http://rapid-share.com/files/166469738/iPhone1_1_2.2_5G77_Custom_Restore.part2.rar
    http://rapid-share.com/files/166471574/iPhone1_1_2.2_5G77_Custom_Restore.part3.rar

Eğer bu yöntemlerde takılırsan konuya burdan değil Sorunlar | Çözümler bölümünden konu açarak devam edelim

Sim Proxy (turbosim, gevery vs.) kullanan hickimse orjinal firmware ile 2.2'ye update etmemeli. Soru soran arkadas maalesef beklemek zorunda, baska hicbir sansi yok, baseband'i update ettigi icin 2.1'e geri donse bile su an hickimse baseband'i downgrade yapamadigi icin turbosim yada diger sim proxy yontemi calismayacak, bu heryerde bahsediliyor, sanirim bircok kisi dikkat gostermeden direk update yapmis.

• quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

Arkadaşım yukarıda yazan butonlarar zamanında bastığına emin misin? Eğer sorun devam ederse farklı usb den bağlamayı deneyin.

ilgin ve alakan için tskkr ederım...cok saol ufak bı ıngılızce cevırmeyle hallettım yeni surumu sorunsuz bı sekılde yukledım....fakat daha buyuk bı sorunla karsılastım....vodafone hattımı kabl etmıyor ve servıs yok dıyor...bunu nasıl halledebılırım.... yardımı dokunanlara sımdıden cok teskkr ederım...ltfn bılgısı olan acıl bı sekılde yardım etsın.....
  • bl39.bin,bl46.bin gibi dosyalar vardı eskiden burda neden yok?
  • Arkadaşım arkadaşımın iphone 2G 1.1.2 versiyonlu (hardware olarak kırılmış kartlı) kingsim veya turbosim ile kırılmış telefonu var. Turkcell'den kendine normal bir hat çıkartıp 2.2 versiyonuna telefonu yükseltebilir miyiz? senin gösterdiğin adımlarla bilgi verebilirsen sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar quickwpn 2.2 yi yükliyemiyorum bi yardım lütfen. farklı bi r link war mı? acil lütfen
  • İki linkte çalşıyor.Sorun yok
  • arkadaşlar selam
    çok önemli bir sorunum war telefonum 2.0.2 versiyounydu ve 2..2ye yükseltmek için yukardaki adımları yapmaya başladım ilk olarak itunes'ı update ettim. sonra shit+restore ile yukarıdaki linkteki dosyayı seçtim ve restore etmeye başladı sonra bana "The iphone could not be restored. An unknown error accured 14" hatası werdi ne yapmam lazım acil yardım edermsiiniz.

EDIT: suanda itunes 8.0.2 kullanıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haks446 -- 27 Kasım 2008; 21:54:16 >
  • Arkadaşlar bu arada , daha önce değinildimi bilmiyorum fakat , 2.2 update te türkçe menü var.
  • sorunu hallettim arkadaşlar herkeze kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: haks446

arkadaşlar selam
    çok önemli bir sorunum war telefonum 2.0.2 versiyounydu ve 2..2ye yükseltmek için yukardaki adımları yapmaya başladım ilk olarak itunes'ı update ettim. sonra shit+restore ile yukarıdaki linkteki dosyayı seçtim ve restore etmeye başladı sonra bana "The iphone could not be restored. An unknown error accured 14" hatası werdi ne yapmam lazım acil yardım edermsiiniz.

EDIT: suanda itunes 8.0.2 kullanıyorum .
  • arkadaşlar ben turbosimle kullanıyorum ve araştırma yapmadan update ettim ve no service hatası alıyorum.. bu baseband i downgrade ne zaman yapabileceğim bilen varsa sölesin lütfen
  • quote:

arkadaşlar ben turbosimle kullanıyorum ve araştırma yapmadan update ettim ve no service hatası alıyorum.. bu baseband i downgrade ne zaman yapabileceğim bilen varsa sölesin lütfen

Dev team ne zaman çıkarırsa desek... İnşallah yakında çıkar...
  • umarım çıkar. telefonun taksitlerini ödüyürum daha ama kullanamıyorrum
  • quote:

umarım çıkar. telefonun taksitlerini ödüyürum daha ama kullanamıyorrum

Eğer Turkcell'den aldıysanız Turbosim'in çıkmasını beklemenize gerek yok. Burdaki dosyalarla sorunsuz yapabilirsiniz.
  • beyler bişey sorucam

ben şimdi jb yapıcam yaptıktan sonra müzikler gidermi ?
  • Hocam bende biraz önce 2.2 ye yükselttim.Herhalde sadece müzikleri back up yapmıyor.Cihazda müzik namına bişey kalmadı :(
  • tüh ya o zaman yedeğini alayım ben sonra yaparım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.