Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shn07

Arkadaşlar bende amerikadan at&t ye bağlı iphone 4 var . unlock yapmak istiyorum . yardımcı olurmusunuz . ipod niyetine kullanmaktan bıktım ....

maalesef at&t ye unlock işlemi yapılamıyor. Firmware ın kaç 04.10.01 ise gevey ile kullanabilirsin. bir yuksek baseband ise ocak aynın başına kalmaz yeni gevey çıkacak ozamana kadar beklemeniz lazım.
  • iPhone 4 16GB Black
    IMEI: xxxxxxxxxxx
    Serial: xxxx
    Limited Warranty: 2012-09-13
    Sold to country: United Kingdom
    Carrier: Not activated
    Done

Bu arada Three uk olduguna yüzde yüz eminim elimde fişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn27

iPhone 4 16GB Black
    IMEI: xxxxxxxxxxx
    Serial: xxxx
    Limited Warranty: 2012-09-13
    Sold to country: United Kingdom
    Carrier: Not activated
    Done

Bu arada Three uk olduguna yüzde yüz eminim elimde fişi var.

imeiiliniz PM yada irtiabat nmaralarımızdan ulasarak werebilrsiniz..ödeme banka havalesinden yapıldkdan sonra işlem serverde baslatılır..
    işlem süresi 3 ila 5 gün dür belli olmuyor bazen dahada erken cıkabiliyor..
  • artık at&t ye unlock işlemi yapılabiliyomuş diye duydum . oyuzden msj atmıştım zaten önceden yapılmadıgını biliyodum . basabandım 4.11.8 peki geveyin çıkacağı kesin mi ? kesinse bekleriz
  • Ocak basina kalmaz cikar diyorlar biraz daha bekleyin size tavsiyem.
  • iphone AT&T unlock başladı mı? allgsm sitesinde 90 credits yazıyor, başladıysa ne yapmak gerekiyorsa hemen yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pat -- 17 Aralık 2011; 19:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pat

iphone AT&T unlock başladı mı? allgsm sitesinde 90 credits yazıyor, başladıysa ne yapmak gerekiyorsa hemen yapayım

evet hocam açılmış paypal ile ödeme yaparak işlemini başlatabilirsin...

usta ben bi ne zaman öleceğimi biliyorummm.. dün sattım telefonu dedim 1 haftaya çıkar bişeyler bak unlock çıktı işte... gelde kafayı yeme arkadaş ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut_alpagut -- 17 Aralık 2011; 19:35:14 >
  • Bunlara ille de euro ödeniyor sanıyorum, o da sanal kartımla mümkün olmadı deneyemedim sanal kartı bir tek burada kullanamadım.
  • at&t denemeyi düşünen varmı arkadaşlar
  • Zamaninda yapan olmustu simdi ne olur herkes tedirgin..
  • BE ****ED: This service is still in testing phase, only add order if you ar preapred to wait. Supplier may not be able to unlock them at all.

zaten kendılerı de garantı vermıyor, olmayabılır dıyor, su anda test durumunda oldugunu belırtıyor.
  • Bu işlem nekadara geliyor tam olarak i4 16gb İngiltere çıkışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

Bu işlem nekadara geliyor tam olarak i4 16gb İngiltere çıkışlı

Operatöre göre değişiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Vodafone diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Vodafone diye biliyorum

MC605TU gibi bir kod olacak telefonda hakkında da yazıyor onu google'a yazarsanız çıkar büyük ihtimal kesin olarak. Sonra siteden ona göre fiyatlara bakabilirsiniz.
  • hayır o arkadaki kodlarla olmuyor detector kullanmak zorundasın Yoksa paran yanar operatorunu ogrenip bana bildirirsen ben sana actirdigim fiyatları yazarım ;)
  • detector ıcın gonderım yaptım ama max 30 dk dedıgı halde 3 saattır sonuclanmadı
  • Arkadaşlar bu site bana ayit YASAL UNLOCK yapıyorum istiyene yardımcı olurum bu arada Operatör detektör fiyatlara dahildir.

www.telforyou.net
  • fıatlar cok ucuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 18 Aralık 2011; 17:28:14 >
  • arkadaslar ben erol
    sevgiesenler nicki ile yazıyorum foruma we beni dün gece banladılar..mesaj attım cewap gelmedi 4 gün yasak lanmısım..anlayamadıgım burada herkes satıs üzerine bişler yazıyor...web adresi -link olarak veriyorlar.
    benim neden banlandıgım hakkında bi bilgim yok ..site adresi yasaksa diger arkadaslarada ban uygulansın o zman adalet li olmak gerekir diye düşünüyorum..moderator arkadsdan bi cewap bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.