Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm atamiyorum mail olarak attim forumda yeniyim aslında o yuzden atamıyor olabiliirm bide tam olarak kuralları bilmiorm mail vermek yasakmı degilmi diye sana mail attim kardesm..
  • iyi gunler arkadaslar

ıos5 yukledıgım ıcın suan telefonum ıpod ben bu telefonu satıs koydum ve bı kullanıcı 200-300 tl karsılıgında factory unlock yapabılecegini soyledı bende AT&T operatorlu telefonların factory unlock yapılmıyo dedım oda yapabıldıgını ama daha bahalı oldugunu soyledı.bu kullanıcının sızce soyledıgının dogruluk payı nedır boyle bı ımkan varmı
  • selam ustalar yardiminiza ihdiyacim var benim iphone netz bulmuyor

bu hatayi veriyor

iTunes konte nicht nach updates für die netzbetreiber einstellungen ihres iphone suchen ein unbekannter fehler ist aufgetreteb (1630)

yardiminiz icin simdiden tesekurler
  • Selam arkadaşlar benimde ip4 32gb black avustralya cihazım var.Ama hangi operatörden olduğunu bilmiyorum.listeden baktım optus vodafone bide telstra var.En pahalı 50 kredı gorunuyor.Ancak kredı kartım yok.Bana bu işlemleri kredısı olan yada hesabı olan bır arkadas bana yardımcı olabılırmı acaba. İşlem ücreti haricindede ne kadar isterse nakit olarak ödeyeceğim.Geveyden kurtulmak ıstıyorum.Eger yapamaz ısem cıhazı satıcam.Pm ıle bana donus yapabılırsenız cok memnun olurum.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

Orijinalden alıntı: efshane

Merhaba arkadaslar. Tesadufen gordum konuyu ben de bir sey paylasmak istedim. Daha once iki tane iphone4 orange france actirmistim bu siteden, birkac ay once de iphobe3gs orange france actirmak icin kredi aldim ama acamadilar. Kredilerim de kaldi. Mesajlarima da donmediler, forumda yazdim yine sallamadilar. Olumsuz bir durumda is yas yani.

Olumsuz durumda is yaş degil aslında, bende bir cok cihaz actırdım evet bazen acamadıkları cihaz oluyor ve böyle bir durumla karsılastıgında eger hesabındaki krediye tekrar ihtiyacın olmıyacaksa 45 gün icerisinde paypal cözüm merkezinden paranı geri talep edebiliyorsun..
    Ama atrix in her mesaja daha dogrusu bir cok mesaja cevap vermedigi dogru.

az mı uğraştık be:)
    kaç defa engellemişti
    bu arada perseus1 ben:)
    nick değiştirdim 1kaç ay önce:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin83

Selam arkadaşlar benimde ip4 32gb black avustralya cihazım var.Ama hangi operatörden olduğunu bilmiyorum.listeden baktım optus vodafone bide telstra var.En pahalı 50 kredı gorunuyor.Ancak kredı kartım yok.Bana bu işlemleri kredısı olan yada hesabı olan bır arkadas bana yardımcı olabılırmı acaba. İşlem ücreti haricindede ne kadar isterse nakit olarak ödeyeceğim.Geveyden kurtulmak ıstıyorum.Eger yapamaz ısem cıhazı satıcam.Pm ıle bana donus yapabılırsenız cok memnun olurum.Saygılar.

Hallettim kendi çabalarımla beklemedeyim.
  • BEYLER INGILTEREDEN UNLOCK OLAN ARKADASLAR BANA ULASABILIRLER... BEN ACTIRDIM HEMDE 1 GUNDE ACILDI
  • quote:

BEYLER INGILTEREDEN UNLOCK OLAN ARKADASLAR BANA ULASABILIRLER... BEN ACTIRDIM HEMDE 1 GUNDE ACILDI

bende de iphone 4 ingiltere çıkışlı three oparatorunden alınma locklu ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn27

quote:

BEYLER INGILTEREDEN UNLOCK OLAN ARKADASLAR BANA ULASABILIRLER... BEN ACTIRDIM HEMDE 1 GUNDE ACILDI

bende de iphone 4 ingiltere çıkışlı three oparatorunden alınma locklu ne yapmak lazım

Iphone Three UK- 3G/3GS/4G €110 12-24 saat
    275 tl karsılıgında açtırırız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolcoban -- 23 Kasım 2011; 20:50:53 >
  • Bu Hafta acılanlar...ALLGSMDEN AÇTIRMIYORUZ .Onlar cok problemli oluyor .
    Para iadesindede 40 günü gecen süreyi buluyor..

• Erol hocam siz önce cihazı açsanızda açılırsa parasını versek olmaz mı?
  • arkadaşlar sonunda telefonum 25. günde açıldı.allgsmunlock sitesinde açtırdım ama bu siteyi şiddetle kimseye tavsiye etmiyorum.....ömrümü yediler....
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihdema

arkadaşlar sonunda telefonum 25. günde açıldı.allgsmunlock sitesinde açtırdım ama bu siteyi şiddetle kimseye tavsiye etmiyorum.....ömrümü yediler....
    saygılar

Hayırlı olsun fu cihazın kardes ama kilitli iphone da cekilmiyor be
  • Benimki iPhone 4 t-mobile uk idi. 24 saat - 3 gun arasinda açılır yazıyordu. Tam 8 gunde açıldı. Suan 5.01 yüklü ve gevey olmadan kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

Orijinalden alıntı: salihdema

arkadaşlar sonunda telefonum 25. günde açıldı.allgsmunlock sitesinde açtırdım ama bu siteyi şiddetle kimseye tavsiye etmiyorum.....ömrümü yediler....
    saygılar

Hayırlı olsun fu cihazın kardes ama kilitli iphone da cekilmiyor be

sağolasın hocam.steve jobs ölmeseydi gerçekten ağır konuşacaktım.Nedir bu ya o kadar para veriyorsun bide simkilitli....Hakkaten sim kilit çekilmiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Erol hocam siz önce cihazı açsanızda açılırsa parasını versek olmaz mı?

olur ne demek canınız sagolsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgiesenler

quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Erol hocam siz önce cihazı açsanızda açılırsa parasını versek olmaz mı?

olur ne demek canınız sagolsun :))

Erol hocam sanırım arkadaşım sizinle temasa geçti Gaziantep'ten ismi Taylan

• ewt taylan beyim ORANGE FRANCE olan cihazını servere yolladık..katkılarınıza tşkler edrim..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.