Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette başka sitelerde İngiltere O2 için 15-25paund arası fiyat vermişler.

Ha ne kadar ise yarar emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgiesenler

Bu Hafta acılanlar...ALLGSMDEN AÇTIRMIYORUZ .Onlar cok problemli oluyor .
    Para iadesindede 40 günü gecen süreyi buluyor..

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)

Erol abi güvenilir,ilgili ve işini düzgün yapan bir abimizdir.Listedeki açılan optus australia benim cihazımdır.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.(Erol abi as iletişim Emin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin83

quote:

Bu Hafta acılanlar...ALLGSMDEN AÇTIRMIYORUZ .Onlar cok problemli oluyor .
    Para iadesindede 40 günü gecen süreyi buluyor..

Erol abi güvenilir,ilgili ve işini düzgün yapan bir abimizdir.Listedeki açılan optus australia benim cihazımdır.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.(Erol abi as iletişim Emin )

Keşke AT&T içinde çözüm gelsede bizde Erol beye açtırsak :(

• Merhaba arkadaslar

İngiltereden gelme three 3 uk operatorunden alinma iphone 4 üm var sitede 1 ile 2 gun arasi yaziyordu fakat 4. Gun oldu hala processing yaziyor 2 gun yazmasina ragmen hala oyle bekliyor bir hata mi yaptim yoksa imei dogru kilit actiran arkadaslar yardimci olabilirmi
  • quote:

turkish_republic Tarih 5 Aralık 2011; 21:39:18
    Merhaba arkadaslar

İngiltereden gelme three 3 uk operatorunden alinma iphone 4 üm var sitede 1 ile 2 gun arasi yaziyordu fakat 4. Gun oldu hala processing yaziyor 2 gun yazmasina ragmen hala oyle bekliyor bir hata mi yaptim yoksa imei dogru kilit actiran arkadaslar yardimci olabilirmi
    osmanamca123 Tarih 2 Aralık 2011; 0:22:04

benimde three uk den kilitli iphone 4 var. 95 credit i görünce yaptırmadım beklemedeyim. eger abonelik bilgilerini biliyorsanız işlemde başarız olursa ebay da 60 sterlin e yapan satıcı var 1 gün süre veriyor. Sana önerim atrixj e ulaşıp konuyu bildirmen.mail adresi:atrixj@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn27

quote:

turkish_republic Tarih 5 Aralık 2011; 21:39:18
    Merhaba arkadaslar

osmanamca123 Tarih 2 Aralık 2011; 0:22:04

benimde three uk den kilitli iphone 4 var. 95 credit i görünce yaptırmadım beklemedeyim. eger abonelik bilgilerini biliyorsanız işlemde başarız olursa ebay da 60 sterlin e yapan satıcı var 1 gün süre veriyor. Sana önerim atrixj e ulaşıp konuyu bildirmen.mail adresi:atrixj@gmail.com

Peki islem basarisiz olursa kredi geri yuklenirmi ?

• Evet kredi geri allgsmunlock hesabina yukleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

Merhaba arkadaslar

Umarım telefonunuz bared degildir, eger oyleyse geri iade yapmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldor

quote:

Merhaba arkadaslar

Umarım telefonunuz bared degildir, eger oyleyse geri iade yapmıyorlar

bared ne oluyor
  • Arkadaslar kardesim askerde suan bu hesabin sahibide o dur.
    O askerde oldugundan dolayi sizlere bi soru yonelticegim
    İphone kapatigimda just boot yapmaliyim ki ucretli app acilabilsin fakat just boot yaptigimda gevey menusu gelmiyor ama telf acip kapatigimda gevey geliyor tabi kapatigim icin yine ucretli app giremiyorum acaba eksik bir sey mi yapiyorum yoksa windows 7 ile ilgili mi?
    Yardimci olursaniz cok memnun kalirim
    Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihdema

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetea

quote:

Orijinalden alıntı: salihdema

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

ayni sorun bendede var arkadasim , her turlu denedim acilmadi bi turlu benimde finished yazdi allgsmden , denilenleri harfiyen uyguladim bi turlu unlock olmadi telefon. itunesi silip yeniden yukleyip deniycem bakalim, bi cozum bulursam yazarim. bu konu hakkinda bilgisi olan arkadas varsa lutfen yardimci olurlarsa sevinirim. . .

sorunu önce atrixe bildir muhtemelen verify yapmanı isteyecektir, bikac gün daha beklemek zorunda kalabilirsin sonra acılır inş...

bu atrix denen adama laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor , kredin yukelenene kadar bi cile , ordan cevap gelene kadar bi cile , telefonun acilmaz bi cile , cile bulbulum cile , nerdende aldim bu iphoneu piskolojim bozuldu resmen. bu telefonu almadan onca hayatimda bu kadar sorun yoktu. bu telefonu aldigimdan beri basima gelmeyen kalmadi gulermisin aglarmisin durumlari. gevey tak yemez , kilit kalkti diye git operatordeki hatunlara bagir sonra rezil ol , kalk fransayi ara oda olmaz teli aldigin adama patla sonra biri desin bu is ancak unlockla olur ama tetheredi var untetheredi var yok jailbreak yap oda olmaz factory unlock yap oda olmaz bidaha git gel. ugrasmiyorum artik bu telefonla , gittim avea hat aldim catir catir ful cekiyo heryerde. bundada kapanirsa bu telefonu bi dusmanima vercem gitsin kanserden gebersin herif. heder oldum sedef oldum iphone sana sinir oldum. nedir bu kadar kasmak anlamadimki elin avrupalisi gibi ucuza alma hakkimiz yokmu bu telefonu illaki 2 - 3 kat parami odeyelim hos onuda odeyenlerde bi suru sorunla ugrasiyolarya. neyse arkadaslar herkese bol sans bu telefona sahip olanlarda sans kesinlikle olmasi gerek cunku bilgi birikim donanim hardware software bilgisi yetmiyo bide sansa ihhtiyac var. ben 3 dil biliyorum ama bu telefonu kullanmak icin oda yetmiyomus onuda anladim. bu telefonu acilmayan yani factory unlock olmayan arkadaslara edindigim bi tecrubeyi soyleyim avea hatla kullanabilirsiniz cunku telefonun herhangi bi operatorden kilitli olmasi uluslar arasi anlasmasi olan operatorler arasinda gecerliymis ve bu yasal bosluk avea da var ,ve factory unlock her ne kadar kalici bir cozum gibi gorunsede pek kalici olduguna inanmayin ve guvenmeyin derim. fu olan cihazlari itunes uzerinden guncelleme yapmadan once bi kere daha dusunun bu cektiginiz sikintili gunler gelsin akliniza. meegi arkadasim sana cani gonulden tesekkuru bi borc bilirim saolasin herkese elinden geldigi kadar yardimci olmaya ugrasiyorsun ALLAH gonlune gore versin , herkese bol sans . . .

hocam geçmiş olsun bendede aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. ben mi yanlış anladım dediklerinden ama sim kilitli olan cihazınıza avea hattı taktıgınızda çalışdı mı ? öle bi şey olsun hemen avea geçerim ....

evet su an avea kullaniyorum , ve aveada yaptigim gorusmede bu hatta bu telefonun kesinlikle sorunsuz calisacagini soylediler , ustelik garani verdiler. bildikleri bisey var heralde yoksa kendilerinden bu kadar emin konusamazlardi, bosuna gitti geveylere detectorlere fu unlocklara verdigim paralar. hat almadan once git bir dene arkadasim , her bayide test simkartlari var sonucu kendi gozunle gor ondan sonra hatmi alicaksin faturali tarifemi seciceksin sana kalmis. ben oyle yaptim cok sukur sorunsuz kullaniyorum.

hocam avea denedim sonuç başarız servis görmüyor sanırım senin cihaz simfree olmuştur...Avea dakiler böyle birşey mümkün değil dediler ben yine deneyelim dedim.Taktık simi maalesef olmadı ....

o cihaz simfree olmuştur yoksa tanımaz öyle hat. eğer öyle bişey olsaydı zaten avea patlama yapardı.

• quote:

Merhaba arkadaslar

işeminiz sonuçlandı mı?
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

işeminiz sonuçlandı mı?

evet sonuçlandı fakat ilginç bir durum ortaya çıktı başka bir iphone taktım yani arkadaşın iphone 4 ü bende ne kadar uygulama varsa hepsini o telefona yükledi parayla satın aldığım navigasyonu bile neden böyle oldu ? sorun olurmu ?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

işeminiz sonuçlandı mı?

evet sonuçlandı fakat ilginç bir durum ortaya çıktı başka bir iphone taktım yani arkadaşın iphone 4 ü bende ne kadar uygulama varsa hepsini o telefona yükledi parayla satın aldığım navigasyonu bile neden böyle oldu ? sorun olurmu ?

hic bir sey anlamadım. Cihazınız simfree oldugumu? Arkadaşın iphone u ne alaka?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

işeminiz sonuçlandı mı?

arkadaşım evet cihazım bugün öğlen itibariyle unlock oldu itunes ile eşleştirip aktive ettim ve açıldı çok şükür. ikinci dediğim ise farklı bişey. arkadaş geldi bana onda da iphone 4 var dedi şunu restore edelim ettik kurduktan sonra benim bilgisayardan yaptığımız için ne kadar benim uygulamam varsa hepsini o telefona atmış yani bendeki tüm programlar onda da yüklü :) ücretli igo primo navigasyon dahil :D şaşırdım neden böyle oldu sorun olurmu ?

bu da resmi http://imageshack.us/photo/my-images/259/capture1nf.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkish_republic -- 6 Aralık 2011; 20:32:10 >

• öncelikler hayırlı olsun. Aynı hesabınızdan açtıgınız için itunes u sizin aldıklarınızı arkadaşınızın telefonuna aktarmış sizin yeni bir iphone aldıgınızı düşünmüştür hiç bir sorun çıkmaz .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar

işeminiz sonuçlandı mı?

arkadaşım evet cihazım bugün öğlen itibariyle unlock oldu itunes ile eşleştirip aktive ettim ve açıldı çok şükür. ikinci dediğim ise farklı bişey. arkadaş geldi bana onda da iphone 4 var dedi şunu restore edelim ettik kurduktan sonra benim bilgisayardan yaptığımız için ne kadar benim uygulamam varsa hepsini o telefona atmış yani bendeki tüm programlar onda da yüklü :) ücretli igo primo navigasyon dahil :D şaşırdım neden böyle oldu sorun olurmu ?

bu da resmi http://imageshack.us/photo/my-images/259/capture1nf.jpg/

İsleminizin basarili bir sekilde sonuclanmis olmasina sevindim size panik yapmadan beklemenizi tavsiye etmistim hatirlarsaniz unlock cihazinizi gule gule kullanin saygilar

• Unlock kervanına ben de katılacaktım ki sanssızlık beni yine vurdu telefon barred çıktı. Bir yaptıramadık gitti şu işlemi nerden bulaştım bu simkilit olayına Allah yardım etsin kafayı yiyecegim. Unlock işi ile ugraşırken bu seferde başıma barred olayı geldi. Hiç bir çaresi yok mu bu işin anlamış degilim. Telefon Three uk bu arada. Kısmet artık yapacak bir şey yok
  • quote:

FİYATLARA EURO OLARAK % 5 EKLENİR

http://allgsmunlock.com/services

sevgi iletişim merhaba siteye baktım allgsmunlock Three uk barred phone eklenmiş. Bu konu ile ilgili bilginiz var mı? Beniim telefona unlock sansı dogdu mu?

• Arkadaşlar bende amerikadan at&t ye bağlı iphone 4 var . unlock yapmak istiyorum . yardımcı olurmusunuz . ipod niyetine kullanmaktan bıktım ....
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.