Şimdi Ara

iPhone 2.0.1 Yüklenmesi WinPwn ile Unlock (Güncellenmiştir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
19.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe dili hazırlayan arkadaşlar hazırlayacak onuda azıcık beklemek gerek yani..
  • iphone un islemcisi 620 mhz die biliodum bn 400mhz miymis
  • Sanal pc kurup kendim yapıcağım fw dosyasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Sanal pc kurup kendim yapıcağım fw dosyasını

Abi yapınca rapid e yüklersen sevinirim , bekliyorum
  • Olursa kendi serverimden direk vericeğim linktürkiye sunucu
  • arkadaşlar fake imei olmasına rağmen başaldım 2.01 e en kötü ne gelebilir başıma
  • tmm ozamn bn sni beklicem emreAnanas istemiyorum çünkü
  • 3g li, 2.0 li hic pawned edilmemis adam ne yapmali arkadaslar?
  • quote:

Olursa kendi serverimden direk vericeğim linktürkiye sunucu

Tamam abim bekliyoruz , kolay gelsin , tekrar teşekkürler...
  • 3G'li arkadaslar, baseband update olmayacak sekilde yapmaniz lazim,
    fazla anlamiyorsaniz, ya da internetten indirdiginiz custom firmware ile yapacaksaniz
    YAPMAYIN

Unlock ciktigi zaman eski versiyon olmasini gerektirebilir ve update ettiginiz icin unlock edemeyebilirsiniz.

iPhone'da 620'lik islemci 400 hizinda calisiyor. Pil tasarrufu icin bu sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 9 Ağustos 2008; 17:49:08 >
  • iPhone' un işlemcisi fabrika çıkışlı olarak 620MHz destekliyor, versen 155MHz FSB hızını 4 çarpanı var çalışır 620 ama heralde elimizde tutamayız kendisindende dumanlar çıkar...(400' de bu kadar ısındığına göre)

400MHz' e underclock edilmiş halde geldi ilk piyasaya çıktığında sonradan 412' ye çıktı, 2.0 ile beraber tekrar 400' e düştü, şimdi kaç bilmiyorum.. Hoş 2.0' da 400 olduğunuda bilmiyorum ecnebiler diyor gözümle görmedim.. Çünkü Sysinfo programı çıkmadı gitti 2.0 için bir türlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 9 Ağustos 2008; 17:54:58 >
  • Bu açılışta çıkan ananas logosunu , tele winscp ile bağlanıp değiştiremeyizmi acaba? O ananas logosunu silip yerine başka bir resim koyabilirmiyiz winscp vb programlar ile ? Acaba hangi klasörün içinde o ananas logosu , gitgide gıcık kapmaya başladım şu ananastan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 9 Ağustos 2008; 18:15:49 >
  • sanal pc de mac açılıyormı ya mac kullanan kimse yokmu ya biz sanal pc le şeyle uğraşıyoruz mac kullananlar yatıyo
  • Ya sabahtan beri bulan yada yayınlayan olmadımı bir custom dosyasını ben denedim 3 part halinde rar olarak hazırladım yaptığım custom 2.0.1 dosyasını fakat rapid premum üyeliğim olmadığı için rapid'den free Upload çok uzun sürüyor bekleriz diyorsanız hazırlarım...
    Başladım bile
  • var dostum birkac tane var... birtanesi vmware de calısıyordu denedim hakikaten calıstı. ama bir turlu network u gosterememiştim o yuzden kullanmıyorum sildim hatta

quote:

sanal pc de mac açılıyormı ya mac kullanan kimse yokmu ya biz sanal pc le şeyle uğraşıyoruz mac kullananlar yatıyo
  • Sabahatan beri sayfayı aşındırdım biri windows için bir costum hazırlar diye ve hala bekliyorum bilsem kendim hazırlamayı yapıcam ama malesef.
    Hepinizin şimdiden ellerine ve gözlerine sağlık...
    Saygılarımla...
  • Arkadaşlar ben custom dosyasını MacbookPro da hazırladım ve kendi iphone'ma kurdum ve sorunsuz çalışıyor şu ana kadar çalışmayan kararsız çalışan v.s hiç bir hata bulamadım.
    Oyunlar ve Applications uygulamalarımıda attım herşey sorunsuz çalışıyor.
    custom 2.0.1 dosyasını PwnageTool 2.2 ile mac osx sistemde hazırladım ve itunes ile restore ettim, vereceğim custom dosyasını sizler winxp de itunes üzerinden direk restore ederseniz ne olur bir şey farkedermi bilmiyorum konu ile bilgisi olan yazsın da herkez faydalansın...

Not: Root Bölümünün büyüklüğünü 750 mb olarak hazırladım, kaya gibi sağlam custom 2.0.1 bilginize.

Gülel güle gönül rahatlığı ile kullanın

http://rapidshare.com/files/136100307/yeni_custom_2.0.1.part1.rar.html

http://rapidshare.com/files/136113612/yeni_custom_2.0.1.part2.rar.html

http://rapidshare.com/files/136120138/yeni_custom_2.0.1.part3.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 9 Ağustos 2008; 22:34:19 >

• arkadaşlar forumda rastlamadım ama, winpwn 2.0.0.4 çıkmış işte linki:

http://rapidshare.com/files/136074645/winpwn_2.0.0.4_Setup.zip.html
  • Yaptım bende oldu torrentten bulduğum bir custum dosyası ile
  • orjinal imei olmayan ve 2.0 ye gecmiş arkadaslar sanirim bu 2.0.1 sonucunda cihaz orjinal imei ye doner.cunku arkadaslar yukleme sonunda bootnouterin calişip 4,6 gectigini soylemişlerdi.bunun sonucunda sanirsam imei degişir net bilen arkadaslar yarsimci olabilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.