Merhabalar 2.0.1 e geçiş yaptım. region format konusunda 2.0 a geçtiğimde bir problem taşamamşıştım. şimdi Turkey'i nasıl ekleyebilirim? bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Dukastargate
Arkadaşlar önergeler doğrultusunda iphone numu 2.0.1 yaptım. Herşey süper çalışıyor. Yalnız itunes eski backup dosyanızı restore edeyim mi diye soruyor. Ben de evet deyip son backup dosyasını gösteriyorum fakat "iphone can not restore your backup" gibi bir hata alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bilen varmı acaba?
DFU mode alıp sonrada shift restore diceksin, çıkan pencereden custom firmwareyi göstereceksin tekrar restore edeceksin düzelicek. Az önce banada oldu yaptım düzeldi. DFU moda almayı biliyorsundur heralde??
Recovery mod la DFU mod u karıştırmayın.Eğer ekranınızda bağlantı kablosu ve itunes logosu görüyorsanız bu recorvery moddur DFU değildir.DFU modda ekran siyah yani ekranda hiç bir sey olmaması gerekiyor.Şahsen bu sıkıntıyı ciddi sekilde yasadım. gece 01:00 da yatabilecekken saat 04:30 da yatağın yolunu zor buldum tabi makinem şükürler olsun çok iyi çalısıyor.
quote:
CallForwarding uyarısını kaldırmak için: Cydia üzerinde tweaks 2.0 bölümünde forwardMsgFix var yama olarak yükledikten sonra mutlaka kapatıp açın cihazınızı. Cydia üzerinden söylediğim programlara ulaşamıyorsanız Cydia Anasayfasında More source kısmındaki tüm sourceları install yaptıktan sonra sorunsuzca programlar çıkacaktır.
Benim gibi "forwardMsgFix" için Cydia içindeki "More Source" sekmesindeki tüm kaynakları eklemek istemeyenler için: Bahsi geçen eklenti "iPhone-Notes.de"nin içinde...
arkadaşlar bana yeni geldi yut dışından we şimdi hiçbirşey yapamıyorum itunes e girdiğimde sim engeli war diyor. bana yardımcı olurmusunuz lütfen? nasıl kullanır bir vaziyete getire bilirim??
arkadaşlar birde itunese bagladıgımda şu yazı cıkıyor karşıma .. itunes canot activate your iphone because the sım cart is not inserted or a sim pin is reguired… yardımcı olun lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme