Şimdi Ara

iPhone 2.0.1 Yüklenmesi WinPwn ile Unlock (Güncellenmiştir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
0
Favori
19.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrcan

Yaptım bende oldu torrentten bulduğum bir custum dosyası ile

Ananassızmı buldun abi ?
  • weakstorm dediği gibi Winpwn çıktı custom dosya yaratmanız daha kolay artık hoş olan dosyada işe yarıyor ama illede kendiniz oluşturmak istiyorsanız artık winpwn 2.0.0.4 mevcut.

WinPwn 2.0.0.4 installer desteği mevcut.

Yeni Özellikler:
    - 1.1.4, 2.0, 2.0.1 firmware desteği
    - Root Bölümünün büyüklüğünü ayarlayabilme desteği
    - Installer desteği
    - WinXP ve Vista 32/64bit desteği

Kaynak:iclarified.com

Bu arada Ananas ne sorun oldu be Giriş ananas logosu ve restore logosu Winpwn yardımı ile istediğiniz zamandeğişebiliyor bilginiz olsun bu kadar uğraşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 9 Ağustos 2008; 20:51:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaybursa

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Yaptım bende oldu torrentten bulduğum bir custum dosyası ile

Ananassızmı buldun abi ?

Evet anasassız:)
    Autocorrection nasıl kapatıcağım önceki sayfada arkadaş vermiş yaptım ama olmadı
  • http://iphonefreakz.com/2008/08/09/201-custom-firmware-for-windows/ Arkadaşlar link deki custom dosyasını indirip itunes den restore etmem yeterlimidir ?Bakıp bana bilgi verirseniz çok sevinirim...
  • İphone 3g cihazım var ve sadece acil arama çıkıyor 1.2.0.1 i nasıl jealbrek yapacağım
  • Autocorrection için arkadaşın verdiğini yaptıysan settings altında general bölümünde keyboard içinde auto correction on/off çıkmış olması lazım ordan yapmayı denermisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 9 Ağustos 2008; 21:05:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

weakstorm dediği gibi Winpwn çıktı custom dosya yaratmanız daha kolay artık hoş olan dosyada işe yarıyor ama illede kendiniz oluşturmak istiyorsanız artık winpwn 2.0.0.4 mevcut.

WinPwn 2.0.0.4 installer desteği mevcut.

Yeni Özellikler:
    - 1.1.4, 2.0, 2.0.1 firmware desteği
    - Root Bölümünün büyüklüğünü ayarlayabilme desteği
    - Installer desteği
    - WinXP ve Vista 32/64bit desteği

Kaynak:iclarified.com

Bu arada Ananas ne sorun oldu be Giriş ananas logosu ve restore logosu Winpwn yardımı ile istediğiniz zamandeğişebiliyor bilginiz olsun bu kadar uğraşmaya gerek yok.

Abi root bölümünün büyüklüğü kaç olması lazım. ? Ben hiç ellemedim sanırım 500mb standart. Acaba kaç yapıcaz orayı? Kaç yapsak iyi olur ? Root bölümü ne demek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 9 Ağustos 2008; 21:19:13 >

• enable autocorrection off da
  • Ha şimdi hatırladım ben onu şöyle çözdüm cydia içinde tweaks bölümünde var kb ile başlayan eklenti onu yükle tamamdır.

Bu arada 500 mb root için yeterli olur programlar falan için.
  • iPhone1,1_2.0.1_5B108_Custom_Restore_activated.ipsw dosya adı bu.Bu dosyayı itunes ile restore etmem yeterlimidir arkadaşlar.İndirdiğim link i yukarıda verdim.Yardımcı olurmusunuz...
  • ya arkadaslar elimde 4 gb iphone var win pwn ile restore ettim hafiza 2.81 e dustu bunun nedeni ndr acaba
  • quote:

Ha şimdi hatırladım ben onu şöyle çözdüm cydia içinde tweaks bölümünde var kb ile başlayan eklenti onu yükle tamamdır.

Bu arada 500 mb root için yeterli olur programlar falan için.

k ile başlayan bir eklenti yok hocam bütün klasörlere baktım
  • Sanırım bu WinPwn 2.0.0.4 ü tam yapamamışlar. Tam custom dosyası oluşturacak ve sonlara geliyor , hata vermeden kapanıyor , hiç bir şey anlamadım ben. Acaba vistadanmı kaynaklanıyor ?
  • yok alpaybursa bendede aynı benim ilk linkte verdiğim dosya ile yapabilirsin bu custom dosya gayet başarılı.

emrcan en başta more source diye bir bölüm varya hepsini yüklemeni tavsiye edeceğim tüm programlar geliyor cydai giriş sayfasında hocam bu dediğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.tutkan

iPhone1,1_2.0.1_5B108_Custom_Restore_activated.ipsw dosya adı bu.Bu dosyayı itunes ile restore etmem yeterlimidir arkadaşlar.İndirdiğim link i yukarıda verdim.Yardımcı olurmusunuz...

Arkadaşım cihazının versiyonu 2.0 isehttp://idisk.mac.com/ilikemyiphone-Public/?view=web bu adresteki dosyayı çekip , telefonun DFU moduna alarak (ekran tamamen karanlık olacak ) , itunes ten shift + restore ye tıklayarak o adresten indirdiğin dosyayı göstererek cihazını sorunsuz bir şekilde 2.0.1 yapabilirsin , saygılarımla........

• quote:

yok alpaybursa bendede aynı benim ilk linkte verdiğim dosya ile yapabilirsin bu custom dosya gayet başarılı.

emrcan en başta more source diye bir bölüm varya hepsini yüklemeni tavsiye edeceğim tüm programlar geliyor cydai giriş sayfasında hocam bu dediğim.

Evet abim senin linkteki dosya ile yaptım çok ama çok teşekkür ederim ellerine sağlık ama ananas çıkıyor açılırken , onu nasıl ayarlayacağım apple logosunun çıkmasını istiyorum ben? Anlatırsan sevinirim , teşekkürler...
  • Alpay kardeşim ben xp kullanıyorum bir problem olmaz dimi.Ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.tutkan

Alpay kardeşim ben xp kullanıyorum bir problem olmaz dimi.Ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim...

Olmaz kardeşim olmaz. Itunes ın son versiyonun indir ve kur. Verdiğim linkteki dosyayı çek ve onunla yap mutlaka , ben onunla geçtim 2.0.1 e ve tüm herşey gayet tıkır tıkır maaşallah. ( Custom Link için cagdasoneren arkadaşıma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım ). Ben teşekkür ederim kardeşim...
  • Winpwn ile yapılıyor ama o da doğru düzgün çalışmıyor ki ne yazık şu anda.
  • quote:

Winpwn ile yapılıyor ama o da doğru düzgün çalışmıyor ki ne yazık şu anda.

O logoyu değiştirmek için illa custom dosyası oluşturup restore mi etmek gerekiyor ? Başka kısayolu varmı acaba ? Evet bozuk 2.0.0.4 sürümü maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 9 Ağustos 2008; 22:07:26 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.