Şimdi Ara

iPhone 2.0.1 Yüklenmesi WinPwn ile Unlock (Güncellenmiştir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
0
Favori
19.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagdasoneren

@emrcan
    Daha önce yaptıysan ve 2.0 yüklü ise direk yükleyebilirsin. Ama 2.0 yapmış ve sonra 1.1.4 'e dönmüş ise barbee arkadaşımızın 2.0 yönergesindeki custom firmware yükleme kısmına kadarki işlemleri yapman gerekiyor en son aşamadada 2.0 yerine 2.0.1 yükleyeceksin farklı olarak.

@matbil
    Sende cihazı 2.0 da yaptığın gibi Pwn etmen gerekir bu işlem için winpwn programı ile barbee arkadaşın yönergesindeki gibi en son konuma kadar gelip son aşamada 2.0 custom dosyası yerine bu verdiğimiz linkteki 2.0.1 custom dosyasını yüklemek.

Alıntıları Göster
    teşekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: matbil

teşekkur ederim.

Alıntıları Göster
    @cagdasoneren

İşte ben daha önce direk 1.1.4 yüklü iken custum fw dosyasına restore ettim kullandım şimdi bunuda 2.0 a direk restore edip sonra 2.0.1 kullanabilirmiyim?Unlock edilmiş 2.0 dosyası var elimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

@cagdasoneren

İşte ben daha önce direk 1.1.4 yüklü iken custum fw dosyasına restore ettim kullandım şimdi bunuda 2.0 a direk restore edip sonra 2.0.1 kullanabilirmiyim?Unlock edilmiş 2.0 dosyası var elimde

Alıntıları Göster
    Şimdi senin sorununu çözelim emrcan anladığım kadarı ile cihazın şu anda 1.1.4 öncelikle buna cevap alıyım.Doğru mu yoksa custom yüklü 2.0 mı? ama şu andaki versiyonu söyle sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 9 Ağustos 2008; 14:27:51 >
  • quote:

Şimdi senin sorununu çözelim emrcan anladığım kadarı ile cihazın şu anda 1.1.4 öncelikle buna cevap alıyım.Doğru mu yoksa custom yüklü 2.0 mı? ama şu andaki versiyonu söyle sadece.

Alıntıları Göster
    Evet 1.1.4, ve daha önce kırılmış 2.0 fw dosyası var forumda verilmişti indirdim direk restore ettim telefon açıldı restoreden sonra flashladım.Sonra 1.1.4 döndüm bootloader versiyonunu yükseltmek için bootneuther kullanıp flashladım yine.Yani direk custom 2.0 fw dosyası ile restore edip üstüne 2.0.1 kurabilirmiyim demek istiyorum?Olmaz ise barbee nn dediklerini yaparım ama yine olmuş olmuyormu çünkü orjinal fw dosyasını kırma işlemi oda

• quote:

Orijinalden alıntı: matbil

teşekkur ederim.

Alıntıları Göster
    herkese selamlar.
    şu an ipodumda orjinal 2.0.1 versiyonu yüklü. benim custom firmware yüklemek için ne yapmam gerekiyor?
    burada anlatılanlarla ne kadar uğraştıysam da hep hata 5 ve hata 1 alıyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    peki restore değil de update edersem benim güzelim jailbreak programlarım silinecek mi, silinmeyecek mi? restoreda gidecekler o Allah' ın emri ama updatetede gidecekler mi?
  • quote:

mcff

Yapacağın şey şu:
    1. Cihazı pc'ye tak
    2. Cihazı turn off yap.
    3. Önüne bir saat al ve cihazın Home ile kilit tuşuna aynı anda basılı tutmaya başla 10 sn olacak tüm bu işlemler sırasında ekran simsiyah kalmalı yoksa tekrar başla.
    4. 10.saniye sonunda kilit tuşunu bırak ama home tuşunu basılı tutmaya devam et ta ki bilgisayardan usb tanındı sesi duyana kadar şimdi tuşu bırakabilirsin.
    5. Cihazın DFU mode'a girmiştir. Ekranı simsiyah olmalı. Eğer itunes ve kablo işareti varsa DFU mode yapamamışsın demektir.

Bunun dışında ben restore işlemindehttp://idisk.mac.com/ilikemyiphone-Public/?view=web bu linkteki dosyayı kullandım sorun çıkmadı çok da hızlı indirilebiliyor.

tiegor
    Vallahi ben yasal imei kullandığım için birşey diyemiyorum.

Alıntıları Göster
    tesekkurler dostum bilgi için, atladıgım bir nokta varmıs, o da ekranın siyah kalması durumu
    benim atladıgım nokta aslında ekrana siyah rengin verilmesi olarak algıladıgım için
    ekranın aslında off-mode olması gerektiginde home tusuna basılı tutmam gerekiyormus. burayı atlıyormusum ben...

tesekkurler...

quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

mcff

Yapacağın şey şu:
    1. Cihazı pc'ye tak
    2. Cihazı turn off yap.
    3. Önüne bir saat al ve cihazın Home ile kilit tuşuna aynı anda basılı tutmaya başla 10 sn olacak tüm bu işlemler sırasında ekran simsiyah kalmalı yoksa tekrar başla.
    4. 10.saniye sonunda kilit tuşunu bırak ama home tuşunu basılı tutmaya devam et ta ki bilgisayardan usb tanındı sesi duyana kadar şimdi tuşu bırakabilirsin.
    5. Cihazın DFU mode'a girmiştir. Ekranı simsiyah olmalı. Eğer itunes ve kablo işareti varsa DFU mode yapamamışsın demektir.

Bunun dışında ben restore işlemindehttp://idisk.mac.com/ilikemyiphone-Public/?view=web bu linkteki dosyayı kullandım sorun çıkmadı çok da hızlı indirilebiliyor.

tiegor
    Vallahi ben yasal imei kullandığım için birşey diyemiyorum.

• quote:

Evet 1.1.4, ve daha önce kırılmış 2.0 fw dosyası var forumda verilmişti indirdim direk restore ettim telefon açıldı restoreden sonra flashladım.Sonra 1.1.4 döndüm bootloader versiyonunu yükseltmek için bootneuther kullanıp flashladım yine.Yani direk custom 2.0 fw dosyası ile restore edip üstüne 2.0.1 kurabilirmiyim demek istiyorum?Olmaz ise barbee nn dediklerini yaparım ama yine olmuş olmuyormu çünkü orjinal fw dosyasını kırma işlemi oda

Alıntıları Göster
    Sen sadece şunu yapacaksın

1. Winpwn 2.0.0.3 RC1 programını çalıştır.
    2. Browse ipsw bas herhangi bir firmware 2.0.1 dışında göster ki iPwner aktif duruma geçsin.
    3. Aktif duruma geçince iPwner tuşuna bas ve daha önce(eskiden) hazırladığın custom 2.0 dosyasını göster.
    4. "Itunes has been pwned" diye bir uyarı verecek sana program programı kapat.
    5. Şimdi Cihazı yukarıda anlattığım gibi DFU mode'a al ve Shift- Restore ile direk olarak linkini verdiğim Custom 2.0.1 Dosyasını yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopar

peki restore değil de update edersem benim güzelim jailbreak programlarım silinecek mi, silinmeyecek mi? restoreda gidecekler o Allah' ın emri ama updatetede gidecekler mi?

Alıntıları Göster
    emrcan, garanti olsun DFU moda al restore et, zarari olmaz sorun cikmaz ;)

Leopar, ben ilk update denedim, hata verdi olmadi, restore ettim,
    sen gene dene istersen ama bende custom firmware ile update olmadi
  • quote:

Sen sadece şunu yapacaksın

1. Winpwn 2.0.0.3 RC1 programını çalıştır.
    2. Browse ipsw bas herhangi bir firmware 2.0.1 dışında göster ki iPwner aktif duruma geçsin.
    3. Aktif duruma geçince iPwner tuşuna bas ve daha önce(eskiden) hazırladığın custom 2.0 dosyasını göster.
    4. "Itunes has been pwned" diye bir uyarı verecek sana program programı kapat.
    5. Şimdi Cihazı yukarıda anlattığım gibi DFU mode'a al ve Shift- Restore ile direk olarak linkini verdiğim Custom 2.0.1 Dosyasını yükle

Alıntıları Göster
    Hata alan arkadaşlar için DFU mode'a almayı bir kez daha yazıyorum.

1. Cihazı pc'ye tak
    2. Cihazı turn off yap.

• quote:

Hata alan arkadaşlar için DFU mode'a almayı bir kez daha yazıyorum.

1. Cihazı pc'ye tak
    2. Cihazı turn off yap.

Alıntıları Göster
    2.0.1 memnun olmuyan varmı?Yine başıma iş alıcam diye tırsmaya başladım:)

• quote:

Alıntıları Göster
    winpwn çalıştırmak istediğimde hata alıyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Valla daha yeni kullanmaya başladık ama sorun yok gibi duruyor. Sen sorun yaşıyorsan biraz bekle istersen sonra yüklersin biz bir deneme sürüşü yapalımda.
  • quote:

Valla daha yeni kullanmaya başladık ama sorun yok gibi duruyor. Sen sorun yaşıyorsan biraz bekle istersen sonra yüklersin biz bir deneme sürüşü yapalımda.

Alıntıları Göster
    Geçmek istiyorum bende bir sürü oyun indirdim app storeye kullanmak istiyorumda işte stabillik konusunda pil ömrü uzamış diyorlar o önemli benim için çok.

• quote:

Alıntıları Göster
    Daha önce yaptığını söylüyorsun yapacağın tek şey daha önceki yolu izlemek sadece bu indirdiğin 2.0.1 dosyasını kullanmak ne hatası alıyorsun.
  • quote:

Daha önce yaptığını söylüyorsun yapacağın tek şey daha önceki yolu izlemek sadece bu indirdiğin 2.0.1 dosyasını kullanmak ne hatası alıyorsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Daha önce direk restoteyi attım ben 2.0 o kadar 1.1.4 den onla uğraştıkça sıkılıyorum şimdi bir daha deniyorum:)

• quote:

1.1.2.0.1 yazıyor versiyonunda benim burdan anladığım 2G cihazlar için olduğu yanlış mıyım?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biraz önce yukardaki yönergeyi uygulayarak 2.01 'e sorunsuz geçiş yaptım. daha derin inceledikten sonra yine sizinle durumu paylaşacağım.

emeği geçen herkese teşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

arkadaşlar biraz önce yukardaki yönergeyi uygulayarak 2.01 'e sorunsuz geçiş yaptım. daha derin inceledikten sonra yine sizinle durumu paylaşacağım.

Alıntıları Göster
    Restore işlemlerine başladım bu turkcell simgesi 1.1.4 de yüklediğimizden yokmu bu pek güzel durmuyor çünkü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

Alıntıları Göster
    Custom restore yaparken 1601 hatası verdi iTunes... iTunes versiyonum 7.7.0 idi , şimdi 7.7.1'e update yapıyorum,öyle deneyim,acaba o yüzden mi hata verdi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 9 Ağustos 2008; 15:29:51 >

• quote:

Adam gibi bir custum gelsede yüklesek yav heycanlanıyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu açılırken ananas resmi çıkıyor hep bölemi olucak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.