Arkadaşlar selam halihazırda iPhone 15 ve AirPods Pro 2 kullanıyorum. Şimdi arkadaşlar seçenekler iPhone 15i AirPods'la beraber biraz para ekleyip temiz düz 16 almak var. Diğer seçenek iPhone 15i temiz yılbaşına kadar süresi olan yurt dışı cihazla takas etmek üstüne para almak. Yurt dışı cihazı olursa diğer ayın 8ine kadar köşeye para atarım süresi dolunca satar TR cihazı alırım diye düşünüyorum. Yeni çıkacak iPhone 17 modelimi bütçemi aşar diye düşünüyorum. iPhone 16ya geçme sebeplerimden RAM'i yüksek işlemcisi daha yeni beni daha uzun süre götürür ve de şu anki iPhone 15 cihazımın kamera etrafı çok küçük küçük de olsa soyuluyor ileride daha da soyulacağını düşünyüroum. Pro'ya göre 120Hz'den mahrum kalıyorum sadece daha önce 120Hz kullanmadığım için çok sorun olacağını sanmıyorum ama 120Hz bir iPhone kullanmak isterdim. Düşüncelerim böyle arkadaşlar. Yurt dışı iPhone 15 Pro için üstüne 12K veriyorlar takasa pili 91. iPhone 16 ise TR cihazı tertemiz pil 100. eğer AirPods'umu takasta kullanırsam tekrardan para biriktirip alacağım. Sizin düşünceleriniz neler ne yapmamı önerirsiniz. |
Bildirim