Bildirim
iPhone 15 pro ön sipariş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eylül sonu satiş da ama yurtdişi ne kadar mantikli araştir derim arasinda 10k fark olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben telefonu kaydetsem 3 sene sonra normal 2. El tr telefonu gibi satabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen 3. Yil sana zinmetli:) ben yerinde olsa 20k kayit ettirmem 20k fazla ver garantili al deri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3yıldan erken zaten bırakmam eğer 3 yılın sonunda normal tr cihazından farkı kalmıyorsa sorun yok garanti işini bilmiyorum ya kullanıcı hatası harici bozulacağını düşünmüyorum öyle olursa yine yurtdışına yollarım yapılır
yurt disi 13 aldim, kaydettirdim gecen sene vallahi eger TR cihazi olsaydi iPhone 15 Pro siparisi gececektim ama gel gelelim bu 13, 2 sene daha zimmetli ve satamiyorum maalesef bundan devam gibi almak istesem de. bu telefon olene kadar kullanacaz artik :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 14 Eylül 2023; 0:21:13 > -
Knk ben alsam Ocak ayına az kaldı 3 sene olması gerekmiyor üzerinden 3 tane 1 Ocak geçmesi gerekiyor ben yaklaşık 2 sene sonra satabilicem
Ha onu unutmusum benim de 2025’te yaziyordu. Demek ki bir sene kalmis ancak bizim is iPhone 16’ya kaldi gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben de bu hafta gidip 14 PM alcaktım vazgeçtim aynı paraya bekleyip 15 pro alıcam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple yurtdışı imei değiştirme
- ios'a taşı kalan süre 1 dakika
- en iyi telefon batarya markaları
- iphone whatsapp bildirim sesi ekleme
- iphone 13 şarjı kaç saat gidiyor
- dünyanın en iyi telefon sıralaması
- şarj etme beklemede
- iphone ebeveyn kontrolü
- en çok satan telefon markaları
- ios 18 developer beta
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X