Şimdi Ara

iPhone 15 pro ön sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa keseyim Dayım Belçika'da ona ön sipariş verdirtsem bu ön siparişler ne kadar sürede eline geçer ekim gibi gidip gelme durumum olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eylül sonu satiş da ama yurtdişi ne kadar mantikli araştir derim arasinda 10k fark olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu kaydetsem 3 sene sonra normal 2. El tr telefonu gibi satabilir miyim

• Reigokden R kullanıcısına yanıt

Aynen 3. Yil sana zinmetli:) ben yerinde olsa 20k kayit ettirmem 20k fazla ver garantili al deri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    3yıldan erken zaten bırakmam eğer 3 yılın sonunda normal tr cihazından farkı kalmıyorsa sorun yok garanti işini bilmiyorum ya kullanıcı hatası harici bozulacağını düşünmüyorum öyle olursa yine yurtdışına yollarım yapılır

yurt disi 13 aldim, kaydettirdim gecen sene vallahi eger TR cihazi olsaydi iPhone 15 Pro siparisi gececektim ama gel gelelim bu 13, 2 sene daha zimmetli ve satamiyorum maalesef bundan devam gibi almak istesem de. bu telefon olene kadar kullanacaz artik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 14 Eylül 2023; 0:21:13 >
  • cungalam kullanıcısına yanıt
    Knk ben alsam Ocak ayına az kaldı 3 sene olması gerekmiyor üzerinden 3 tane 1 Ocak geçmesi gerekiyor ben yaklaşık 2 sene sonra satabilicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ha onu unutmusum benim de 2025’te yaziyordu. Demek ki bir sene kalmis ancak bizim is iPhone 16’ya kaldi gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• cungalam kullanıcısına yanıt
    Ben de bu hafta gidip 14 PM alcaktım vazgeçtim aynı paraya bekleyip 15 pro alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.