Lens koruyucu inanılmaz gereksiz bir ürün bence. Naçizane fikrim.. |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (426. sayfa)

-
-
Neredeyse her sayfa aynı soru soruluyor. Aynı cevabı veriyorum. Ama yok, olmuyor sormaya devam ediyorlar :) Spigen’inkiler 400 liraymış, millet ciddi ciddi bunları almayı düşünüyor. Şaka gibi ne diyeyim. Boşa o kadar laf anlatıyoruz…
Hiçbir işe yaramayan, tam tersine görüntü kalitesini etkileyen bir parçaya para vermeyi anlamlandırmak güç. Neyse, herkesin kendi bileceği iş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhabalar, geçen hafta aldığım 14 pro 256 gb ile aranıza katıldım. Bu zamana kadar hep giriş ve orta seviye android cihaz kullandıktan sonra gerçekten performans ve kamera özellikleri bakımından fark etti diyebilirim. Ancak wifi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. Şöyle ki;
Cihazı aldığımdan beridir wifi bağlantısını adamakıllı kullanamadım. Wifi bağlantısını ethernet üzerinden access point cihazıyla almaya çalışıyorum ancak her seferinde sorun yaşıyorum. Access point sıfırlamadan tutun wifi unutmaya, ağ ayarlarını sıfırlamadan acces point cihazına girişini şifreleyip WPA2-PSK yapıp AES ile şifrelemeye kadar her şeyi yaptım ancak yine de olmadı. Ya wifi ağına bağlanıp mobil veri kullanmaya devam ediyor ya da bir şekilde bağlamayı başardıktan sonra internet verisi almıyor. %2 ihtimalle aldığımda da en fazla 2 dakika kadar veri alıp sonrasında kesiyor.
Cihaz 16.0.3 ile geldiğinde de böyleydi, 16.1 yaptıktan sonra da değişmedi. Sadece bu sabah 3 saat aralıksız bağlayıp kullanmayı başarabildim. Ancak gidip geldiğimde yine aynı sorunu yaşadım.
İnternetin çalışma şekli de modeme bağlandıktan sonra ortak alan WiFi ağları gibi mikrotik ekranı geliyor, orada da giriş yapınca internete girmeye başlamam gerekiyor ancak çoğu zaman bu ekran gelmediği gibi gelip giriş yaptığımda da %90 ihtimalle internete giremiyorum.
Bu cihaza geçmeden önce kullandığım Redmi Note 8 canavar gibi çalışmaya devam ederken Macbook air m1 cihazımda ise bu iphone 14 proyu almadan önce iyiyken bunu aldıktan sonra o da bozuldu :((((
Bu konuyla alakalı bir önerisi olan var mıdır, yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çift hat 14 pro kullanan biri özelden bana yazabilir mi sormam gerekenler var da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneme yanıma yapmak lazım imkanınız varsa farklı modem ile deneme yapın hocam bir tanıdığınızdan ödünç alarak.
-
Muhteşem/Fantastik/Olağanüstü Cuma indirimi yapmak için bindirmişlerdir...
-
Ben perşembe günü pro max 256 stoğu yakaladım hepsiburada’dan, üstelik normal satış fiyatındaydı. Faizsiz kredi ve ertesi gün elimde olması da ekstrası. Amazon’un bile üzerine 10bin katarak sattığı bir ortamda hepsiburada’ya minnettarım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
media markt
APPLE iPhone 14 Pro Max 128GB Akıllı Telefon Silver MQ9Q3TU/Ahttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-iphone-14-pro-max-128gb-akıllı-telefon-silver-mq9q3tu-a-1223403.html
Mediamarkt stok açtı asılın. 256gb da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mevcut degil diyor 😀
128 gitti 256 duruyor
-
O da yok
O da gitti :)
kapış kapış gidiyor
neyse mor rengi değildi zaten 😀 beyazdı
Yarın dediğinizi yapacağım. Bununla birlikte cafelerde bağlandığımda fişek gibi çalışıyor, ayrıca bunları denerken access point cihazını tamamen bozdum sanırım, şimdi de android cihazdan “IP bekleniyor” ve ”IP yapılandırılamadı” hataları alıyorum ve hiçbir şekilde cihazın içine giremiyorum, sabaha devam edeceğim yeniden
Tuştan reset at tekrar kurulum yap
Amerika'dan alınmış, kapalı kutu sadece e-sim ile çalışan Apple Store faturalı 14 Pro gold 128 gb mevcut, ilgilenen olursa iletişime geçebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xzicdR -- 6 Kasım 2022; 3:0:55 > -
şikayet edebiliyorduk sanırım..olası bi durumda bu ekran görüntüsü burada kalsın..indirim yaptığında fiyatı normal fiyata çekersek şikayet ederiz
-
Amerika'dayim. Gelirken bir cihaz getirsem kaça gider. Alıcı bulabilir miyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yurtdışı 14 pro alarak aranıza katıldım çift sim + esim modelini. Şimdi her simi 120 gün kullanabiliyoruz 3 simi kesintisiz 1 yıl kullanabiliyorum aklıma acaba hiç mi kayıt etmesem sorusu geliyor.
Cihaz 1 fiziki sim ve 1 e simlidir. Yani iki sim ile 240 gün kullanılabilir. 3 sim ilk defa duyuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swes -- 6 Kasım 2022; 5:26:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X