Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1414. sayfa)

-
-
Merhaba. Bilen var bilmeyen var o yüzden bunu yazma ihtiyacı hissettim arkadaşlar. Az önce Türk Telekom Bayisinin birisine gidip E-Sim'e geçmek istediğimi söyledim. Ücret olarak 150,00 TL istediler. Neden bu kadar pahalı deyince de; TÜRK TELEKOMUN RESMİ FİYAT TARİFESİ diye yanıt aldım... Sonrasında Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne gittim ve sürprizzzzz... Türk Telekom E-Sim ücretsiz, ikinci defa daha ihtiyaç duyarsan da 15 TL İşlem bedeli alıyorlar. O yüzden Türk Telekom Bölge Müdürlüklerinden işlem yaptırmanız çıkarınıza olacaktır. Bayilere haraç ödemeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 12 Temmuz 2023; 14:55:11 > -
%50 şarj ile 12 saat alıyorum diye dolaşmıyorum..%50 şarj ile 6 saat alıyorum dedim ilk başta
hayır ilkine inanmadın, yok ikinci &50 de alman imkansız dedin bende sana zamanında %50 ile 12 saat bile aldım dedim..yani kullanıma göre değişiyor..hâlâ daha 10 saatleri görenlerinkine inanmıyorsun ne bu kıskançlık anlamadım ki..
hiçbirşeyi kapatmadan kullanıyorum, (BT hariç-arka planda herşey çalışıyor) mobil veri wifi karışık sosyal medya oyun ortaya karışık kamera hariç 10 saati rahat görüyorum..
-
Çok ilginç hocam valla o kadar uğraştım olmuyor maalesef, bir ara müşteri hizmetlerini arayıp wifi arama servisini aç kapa yaptıracağım :)
-
Bende de sorun vardı. Bir ara 4.5 G yi bile kapatıp sms ile tekrar abone oldum. Sonrasında kendiliğinden düzeldi. Sistemde bir bug var. Cihazla alakalı değil. Tamamen TTKOM ile alakalı. Bende sorunsuz kullanıyorum bu arada hizmetiquote:
Orijinalden alıntı: ynsylcn86Çok ilginç hocam valla o kadar uğraştım olmuyor maalesef, bir ara müşteri hizmetlerini arayıp wifi arama servisini aç kapa yaptıracağım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 12 Temmuz 2023; 15:50:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turk Telekom'da VoLTE ve ve VoWIFI bug'lu hocam ya daha önce de yazmıştım geçen ekim'de VoLTE açılmadığı için Turkcell'e geçtim ben yeni SIM bile çıkartmıştık düzelmemişti. Yeni can sıkıcı bişey daha fark ettim rehberimde olmayan bir numara beni aradığında +90 (xxx) xxx xx xx şeklinde değil de +90xxxxxxxxxx şeklinde çıkıyor. Beni arayan o numarayı "Yeni kişi yarat" diyerek kaydetmeye çalışırsam da "Ad" kısmında o numara oluyor. Çok ilginç. Ve yine ben Telefon uygulamasından bir numara tuşlayarak aramak istersem, atıyorum bir numara yazmaya başladım ilk 4 rakamı yazdım diyelim 0532 olarak, Turkcell'de 0 (532) olarak direk düzeltme yapıyorken şimdi (053) 2 olarak düzeltiyor ve son rakamı yazana kadar böyle bozuk gidiyor. Ararken de "çevirme yardımı" yazıyor. Normalde bu yurtdışında roaming yaparken olması gerek TR'yi ararken düzeltme yaparken falan. Çok ilginçtir ki VoLTE kapatırsam bu saydığım 3 problem de kalmıyor.
-
Birleşik numara olayı bende de 6s plus ta vardı. 14 pro da o olay düzeldi. Ayrı ayrı gösteriyor VoLTE de açık vowifi de açık.
kullanma ücreti yokmu
Hattınız Türk Telekom mu peki?
Evet Tt mobil. Şimdi numara çevirdim doğru yerden ayırıyor. Parantezi 532 arasına koyuyor yani normal olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetyildirim77 -- 12 Temmuz 2023; 16:19:46 >
Merhbalar, e-sim ile ve de 2 sim ile hiç tecrübem olmadı, 14 pro için çift sim ile kullanmak pili bahsedildiği kadar kötü etkiliyor mu acaba?
Ve de güvenlik amaçlı az kapasiteli bir data hattı tarzı bir şey arıyorum. Yabancı sanal operatörlerde mantıklı paketler var, tavsiye eder misiniz?
-
Kullanma ücreti derken. Normal sim kartı gibi aslında. Faturalı hat kullanıyorum. Tarife ne ise ücret o. İlave bir ücret kalemi yokquote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
kullanma ücreti yokmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 12 Temmuz 2023; 16:30:57 >
burda birilerine smsle falan bi ekstra bi ücretten bahsediliyordu. esimle alakalıydı galiba.
Esim'in tarifeye herhangi bir etkisi yok. Belki sizin duyduğunuz şudur. Esim'e geçince faceid ve iMessage servislerinin aktif olması için cihaz tekrar sms gönderiyor yurtdışına. Bu da faturada 3-5 lira neyse etki edebilir bir defaya mahsus. Fiziksel sim değiştirilse de aynı sms gidiyor. E-Sim'e has bir durum değil. Fiziksel sim de değiştirilse bu sms illaki gidiyor Faceid için.quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
burda birilerine smsle falan bi ekstra bi ücretten bahsediliyordu. esimle alakalıydı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 12 Temmuz 2023; 16:36:52 >
ben zaten imessage ile facetime kapatıyorum. ekstra ücret mesajı gelip duruyor
Arkadaşlar merhaba, iphone 14 pro max e yeni geçtim. Telefona henüz sim kart takmadım. Yurt dışından getiril e, pasaport kaydı vb herşeyi geçen hafta tamamlamıştım.
Sıkıntım şu ki sabah şarjdan %100 olarak aldığım ve katiyen hiçbir şekilde bir daha dokunmadım telefon boştayken 8 saat sonrasında baktığımda pili biterek kapanmış. Toplam açıkta durma zamanını bilmiyorum, 8 den iyice aşağı ise durum daha da vahim. Telefon hiçbir uygulama açık değil. Konum servisleri açıktı ve WiFi bağlıydı.
Sizce bu neden olmuş olabilir? Telefonun bataryası kusurlu olabilir mi? Çin de monte edilmiş olarak görüyorum. Alakası nedir bilemiyorum. Çakma Telefon olma ihtimali nedir?
Cidden moralim çok bozuldu.
Not: ilk kez şarj etmiştim. Şarj aletini orijinal olarak mediamarkt dan aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttb -- 12 Temmuz 2023; 16:42:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ürün aynısı fakat rengi mor değil de siyah olana burda 1250 tl istiyorlar. Şaka gibi
220 liraya indirimle beraber aldım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Problem şarj aleti ile alakalı değil.
14 Pro ve Pro Max’ın şarj/batarya entegresi çok hassas.
Hatta forumda telefonu şarjda kendi kendine kapanıp bir daha açılmayan biri de vardı.
DFU modda temiz kurulum yapın.
Düzelmez ise durum servislik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X