< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim satın aldığım mağaza hocam, rahatlıkla alabilirsiniz.
-
-
amazonESR HaloKilitli Klasik Hibrit Manyetik Kılıf, iPhone 14 Pro Max Kılıfı ile Uyumlu, MagSafe ile Uyumlu, Darbeye Dayanıklı Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Dayanıklı Arka Yüz, Şeffaf Siyahhttps://arcus-www.amazon.com.tr/HaloKilitli-iPhone-14-Pro-Max/dp/B0B7BBS7D7?refinements=p_4%3AESR
Buna benziyor ama tam değil...
-
Bilgilendirme için teşekkürler bende aldım bu satıcıdan bir şey daha sorucam size türkiye de hangi kargoyal geldi size ptt ile mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergisini satın alırken ödüyorsanız Aras kargo ile gelir
Aldınız mı hocam, bende düşünüyorumda
-
Buff un çok para verip kırılmaz camını almıştım kırılması zordu ama malesef tırnaklarınız hafif uzun olsa bile camı çiziliyordu
Kılıf çok güzel bence,camı takarken esnettim maalesef sağ alt kısım oturmadı ama o da kaliteli,yine de 300lira etmez cam bence ama kılıf 254 liradan alınabilir diye düşünüyorum hocam
Teşekkürler
Teşekkürler hocam.
Ama cam 350, pro air hybrid kılıf 270 olmuş :)
-
Aman hocam cama bence vermeyin,kılıf normal ama diğerleri de o civarda 😀
Ben de AliExpress’ten aldım full mat body kamera yan çerçeveler arka kısım için. 1 aya gelir sanırım umarım tek seferde çekebilirim:)
momax officialHybrid Case for iPhone 14 Series | MOMAX Official Online Storehttps://www.momax.net/en/products/cpap22
Bu ürün olabilir. 3. fotoda daha da belli oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Link paylaşabilir misin?
Benks in kılıfı gibi duruyor.
TRY 360.59 34% Off | Benks Skin Feel Magnetic Protective Case For iPhone 14 Plus Pro Max Ultra-thin Matte All-Inclusive Anti-Fingerprint Phone Cover
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
14 pro max için arabada kullanmak üzere usb alternatif şarj kablosu önerileri var mıdır?
-
Hocam değişimi nasıl ve nereden yapmıştınız acaba ben de 13 pm deriyi değiştirmek istiyorum 3 ayda mahvoldu. randevusuz değişim yapıyorlar mı?
-
iPhone 14 Pro Max için spigen ez-fit 2 li paket alıp tekini satmayı düşünen var mı? Ya da almayı düşünüp ortaklaşa almak isteyen?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X