Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.882
Cevap
243
Favori
256.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce incelediği bir modeldi hala alınıyor anlaşılan:)

Bunu kaydettim, ancak daha güncel model düşünmek gerekir mi?

Mcdoco ch-0921 veya Ch-7170 vs modelleri gibi veya aşağıda ki linkte yer alan cihaz gibi?

Spigen Steadiboost 48W Hızlı Şarj Cihazı (USB-C PD 3.0 30W + Quick Charge 3.0 18W) iPhone/Android/MacOS Şarj Adaptörü Black F211-000AD24973
    amazon
    Spigen Steadiboost 48W Hızlı Şarj Cihazı (USB-C PD 3.0 30W + Quick Charge 3.0 18W) iPhone/Android/MacOS Şarj Adaptörü Black F211-000AD24973
    https://www.amazon.com.tr/dp/B092VV7MMJ?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_SHAM6Q44QT27RTM1ABKR

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Patient93 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güle güle kullanın

• BM35 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• kagan06 kullanıcısına yanıt
    13 pro max için unofficial 27w şarj desteği vardı,14 için apple sitesinde 20W üstü doğrulanmış bir şarj desteği net olarak göremedim.Sadece higher yazıyor net bilgi yok.
    Güncel olan tablet varsa düşünülebilir.

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Ben bu kılıfı aldım ama biraz kaba ve kalın gibi durdu pek beğenmedim kaba durmayan tavsiye edeceğiniz kılıf varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Spigen liquid air

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Pro Max cihazım tahminimden önce bu cumartesi elimde olacak. Hızlıca alabileceğim ekran koruyucu ne önerirsiniz. Telefonu alırken bütçemi neredeyse tamamen tükettiğim için çok çok maliyetli olmayan bir şey bakıyorum.

Buradan satmak isteyen olursa da seve seve alabilirim.

• berq219 kullanıcısına yanıt

yukarıda bir arkadaş esr 3 lü ekran koruyucuyu satıcaktı. Ona bakabilirsin.

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Linkteki ürünü almayı düşünüyorum Macbook air ile birlikte iphone 14 pm için kullanacağım. Bir port 65w, diğer port 30w aynı anda verebilmesi sanki bu ikili için idealmiş gibi gözüküyor. Fiyatı bir tık fazla ama. Önerir misiniz, yoksa alternatiflere mi bakmamız lazım?

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    UGREEN Nexode 100W 2 Bağlantı Noktalı USB C PD Şarj Cihazı, MacBook Pro, MacBook Air, iPhone iPad Galaxy S21, Switch, MagSafe vb. için PPS GaN Tech ile.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0962XLVV8/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Bunun magsafe özelliği var mı?

• inch kullanıcısına yanıt
    Yok malesef.

• ImKeynes kullanıcısına yanıt

İkili olanın satıcısı Türk. Aradım. Farkı, ikili olanda kenarlar kırılmaya karşı biraz daha dayanıklıymış. Orijinal kılıfında mı geliyor diye sordum. bazıları orijinal kutusunda gelmiyor diye cevap alınca siparişi iptal ettim. Anlık spigende yüzde 20 indirim(tüm indirimlere ek) olunca spigen ikili koruyucu cam siparişi geçtim.

• Kılıf tercihimi etkileyen faktörler:

1) Mutlaka arka destek (yüzük, sabit stant gibi) aparatı olmalı. Çünkü telefon büyük ve ben stant pozisyonunda çok sık kullanırım.

2) sağlam olmalı

3) Mümkünse bir miktar transparan olmalı.

Aklım iphone 10 s max telefonumda kullandığım spigen though armor modelindeydi Anlık indirimle 640'a kadar düştü. Kılıf aşağıda

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-max-kilif-tough-armor-magfit-magsafe-uyumlu-black-acs04840-p-HBCV00002W4G8O

Ancak şeffaf olmadığı için ve halen şimdiki 10s max telefonumda kullandığım için eledim.

Diğer model; Elago. Çok sağlam görünüyor. Yorumlar iyi. Ancak bu da telefonu az da olsa göstermiyor. Mor renk telefonun rengini tamamen kapatmaya kıyamadım.

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    elago Glide iPhone 14 Pro Max kılıfı (6,7 inç) ile uyumlu, koruyucu TPU kılıf, iyileştirilmiş darbe direnci, kamera koruması, çizilmez, basit ve benzersiz tasarım (koyu gri/siyah)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B6TLBCHH/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A1HSXKK2MQMA8M&psc=1

Ayrıca ESR'ın stantlı ve stantsız şeffaf modellerini de eninde sonunda sararacağı için eledim.

Sonuç olarak aşağıdakini sipariş geçtim. En azından kenarlar şeffaf değil. Telefonu arkadan bir miktar gösteriyor.

CASEKOO Mag-Safe 2022 için manyetik kristal berraklığında iPhone 14 Pro Max kılıfı, [Mıknatısların Efendisi] [Asla Sarı] Darbeye Dayanıklı Koruyucu Kılıf Şeffaf Kılıf İnce Cep Telefonu Kılıfı Kaymaz Kapak 6,7 inç - Koyu Lila
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B7MT2562/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

Ekran koruyucu olarak da 319 liraya Spigen ikili aldım.

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-alignmaster-full-cover-2-adet-black-agl05204-p-HBCV00002W4G7Q?magaza=Hepsiburada

Kılıfların ve ekran koruyucunun bu kadar pahalıya geleceğini tahmin etmemiştim. Bu defter benim için kapandı.

• Arkadaşlar merhaba. Lens kısmı için koruyucu arıyorum fakat piyasada istediğim tarz bulamadım. İstediğim kamera lens bölgesini komple kapatan veya halka şeklindede olabilir fakat lens camına yapışan cinsden değilde sadece yükselti oluşturcak tarzda. Tam anlatamıyorum ama halkadan örnek vereyim sadece o metal çerçevesi olacak ortadaki cam/plastik olmuyacak

• youngkit serisi kapaklara bakın arkadaslar. 2.4 metreden düşmelere karşı testlerde başarı ve buna istinaden kazanılmış dayanıklılık sertifikası mevcut.. ,

kırılmaz ekran ıcın spigen glassezfit .. spigen sitesinde 730 olan 2li ekran koruyucu hb de 400 tl

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl05214-p-HBCV00002VO4MH?magaza=Hepsiburada

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]trendyol.com
    Youngkit Apple Iphone 14 Pro Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Rock Serisi Kapak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/youngkit/apple-iphone-14-pro-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-rock-serisi-kapak-p-381716143?boutiqueId=61&merchantId=321599

• Selamlar eşime 14 plus 256gb aldık dün teknosadan.330 tl karşılığı ömür boyu geçerli elran koruyucu da yaptırdık.Prio markaymış.
    Sorun şu ki 13 pro max ve 14 plus uyumlu diye geçiyor ancak ahize tarafında koruyucuda kesim yok.Ahizenin yarısından fazlası koruyucu altında kalıyor.Yüksek seste basınçtan kaynaklı hoparlöre zarar verme riski var mıdır?

• 14 pm için hangi şarj aleti kılıf ekran koruyucu önerirsiniz.

• onrozc kullanıcısına yanıt

Valla ben esr aldım yorumları çok iyi. Yıllardır spigen kullanırım tüm cihazlarımda ancak ilk defa farklı marka aldım.

• Arkadaşlar kamera çıkıntısı ayak olan kılıflardan kullanan var mı. Amazonda gördüm de, gevşiyor mu menteşe bir süre sonra onu merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.