Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
254.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kesinlikle katılıyorum benks tavsiye ederim uzun zamandır kullanıyorum kusursuz kurulum tam ekran kaplama ve dayanıklı kolay kurulum aparatıyla beraber geliyor

• spigen ez fit ekran koruyucusundan sonra Youngkit Jane Sand Serisi Kapak - Derin Mor/iPhone 14 Pro kılıfını aldım çok hoşuma gitti teslim alınca yorum yazarım

https://www.hepsiburada.com/youngkit-apple-iphone-14-pro-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-youngkit-jane-sand-serisi-kapak-p-HBCV000037GTFT?magaza=MOB%C4%B0LAKS

• muratabaka kullanıcısına yanıt
    Aynı kombini yapmışız :) Daha sonra da youngkit rock alacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stalker kullanıcısına yanıt
    Evet bu cam safir kaplama ile kaplı ahize korumalı ben bunun v pro modelini kullanıyorum 250 tl ye almıştım

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Kaba durduğu için sattım

• Aliexpresten alcantara kılıf almayı düşünüyorum, alıp deneyen var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl05214-p-HBCV00002VO4MH

Spigen ez fit 2 adet 50 tl de kupon veriyor. 350 tl ye geliyor. piyasası 700-800. saldırın

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

Cihaz üzerinde 30 Liralık cam var, şimdilik sorun yok.

Ama dün 13 PM ile çektiğim makro fotoğrafta fark edebildim, kenarlardan 0,5 mm boşluk bırakmış.

Spigen’ de tam kaplama var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

doğrudur hocam ben şuan da shellrus sapphire olanını aldım telefona hala gelmedi

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]shellrus sapphire
    Sapphire Screen Protector for iPhone 14 Series (2022)
    https://shellrus.com/products/sapphire-screen-protector-for-iphone-14-series-2022?variant=43416320114911
    Bu markayı ilk defa duydum hayırlı olsun güle güle kullanın hocam safir ekran koruma önemli , Türkiye de Nam yapmış spigene para verip alana kadar 3 yıldır benksin ürünlerini tercih ediyorum memnunum gayet benks iyi kaliteli bi marka herkese tavsiye ederim

• bana henüz gelmedi ürün ama internetteki videolarını izleyebilirsiniz kesimi çok iyi duruyor

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

sonuna kadar katılıyorum benks ekran kalitesi daha iyi ve tam boy kaplama olarak daha iyi kaplıyor

Ben öyle sorun yaşamadım hiç kullandığım süre boyunca. Bana daha güvenli geliyor böylesi o yüzden

@visceroid benim de çok içime sinmedi ama alternatif yok suan maalesef. Çıkana kadar da kılıfın altında dursun. Allahtan değilsiniz olsanız halimiz harap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 12 Kasım 2022; 20:31:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Aliexpresten alcantara kılıf almayı düşünüyorum, alıp deneyen var mı acaba
    Ben 13 pm için almıştım kullandım fena değil ama tam olarak alcantra kalitesi yoktu. 1 ay düzenli kullanımda kenarlarında yanık şeklinde kararmalar oldu. Karbonfiber kılıf almayı düşünüyorum şu sıralar. Bence siz de ona yönelin

• Gokcesel kullanıcısına yanıt
    O da aklımda var güzel bir tane bulursanız link atarsanız sevinirim. Birde aklımda şu var

TRY 285.21 44% İndirim | OATSBASF lüks telefon kılıfı için iPhone 12 ve 12 Pro hava yastığı ile Metal çerçeve şekli darbeye orijinal kapak tampon geri serin vaka
    https://www.aliexpress.com/item/1005001858379096.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60219435488&aff_fcid=b6f43562b12741d081bba2658cab972b-1668274690485-04504-_EJGXBNn&tt=MG&aff_fsk=_EJGXBNn&aff_platform=default&sk=_EJGXBNn&aff_trace_key=b6f43562b12741d081bba2658cab972b-1668274690485-04504-_EJGXBNn&shareId=60219435488&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=cda23985b9874131ba0a6160b87a6ffa&afSmartRedirect=y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 12 Kasım 2022; 20:38:8 >

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    sepete eklediğim bu ürün var, kamera çerçevesini de kapsaması koruma açısından içime sindi ama renk olarak kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 12 Kasım 2022; 20:42:30 >

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Ben aldım. Güzel fiyat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar dostlar…
    İphone 14 Pro Max 256 GB ile katıldım..
    Bu kılıftan kullanan oldumu? Bir yorumda kameranın tam oturmadığı yazıyordu.
    (Spigen Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Tough Armor MagFit (MagSafe Uyumlu) Abyss)

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.