|
Arkadaşlar selam, iPhone 13 TR cihazım var; hiçbir sorunu yok, pil %87 satıp Yurt dışı çift fiziki sim 15 proya geçilir mi? Daha önce tr cihazı 15 Pro ve 13 Pro Max kullandım, 60 Hz'e geçince kasma hissi çok kötü oluyor. Elimde iPhone 7 var, çalışmıyor ama onu yaptırabilirim; kalan 4 ay için beraber kullanırım. Zaten 8 ay ağustosa geliyor yazın çalışıp iyi bi para kazanıyorum. 8 aydan sonra satıp tr bi cihaza geçerim diye düşünüyorum. Bütçemde 3 4k oynatabilirim elimdeki ip13 26k civarına satıp üstüne 3k civarı ekleyip 15 pro yd alabiliyorum şu an tr cihazlarında model yükseltme şansım yok. Ben yazın her türlü çalışıyorum. Ya ağustosa kadar iphone 13 kullanıcam ya da yd 15 pro alıp kullanıcam iki türlüde ağustosta tr 15pro ya da 16proya geçerim diye düşünüyorum. Yd cihazı konusunda çok kararsızım bütçemi biraz zorlayıp sırf yaza kadar 60hze dayanamayıp 120hz geçesim bile var tr 13 proya ki 13 pro bile trleri 37 38k arası o kadar bütçe çıkabilmemde zor dediğim gibi en fazla elimdeki telefonu satıp 31k ya kadar zorlarım. Düşüncelerim bunlar sizler ne önerirsiniz. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler