Şimdi Ara

iPhone 13 TR cihazından yurt dışı 15 Pro cihaza geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, iPhone 13 TR cihazım var; hiçbir sorunu yok, pil %87 satıp Yurt dışı çift fiziki sim 15 proya geçilir mi? Daha önce tr cihazı 15 Pro ve 13 Pro Max kullandım, 60 Hz'e geçince kasma hissi çok kötü oluyor. Elimde iPhone 7 var, çalışmıyor ama onu yaptırabilirim; kalan 4 ay için beraber kullanırım. Zaten 8 ay ağustosa geliyor yazın çalışıp iyi bi para kazanıyorum. 8 aydan sonra satıp tr bi cihaza geçerim diye düşünüyorum. Bütçemde 3 4k oynatabilirim elimdeki ip13 26k civarına satıp üstüne 3k civarı ekleyip 15 pro yd alabiliyorum şu an tr cihazlarında model yükseltme şansım yok. Ben yazın her türlü çalışıyorum. Ya ağustosa kadar iphone 13 kullanıcam ya da yd 15 pro alıp kullanıcam iki türlüde ağustosta tr 15pro ya da 16proya geçerim diye düşünüyorum. Yd cihazı konusunda çok kararsızım bütçemi biraz zorlayıp sırf yaza kadar 60hze dayanamayıp 120hz geçesim bile var tr 13 proya ki 13 pro bile trleri 37 38k arası o kadar bütçe çıkabilmemde zor dediğim gibi en fazla elimdeki telefonu satıp 31k ya kadar zorlarım. Düşüncelerim bunlar sizler ne önerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

nedenki

• Geçilmez. Çift fiziki iphone diye bir şey duymadım. Esim ve çift sim var ( abd çift eşim). Yani o 8 ayda bile esime geçme geri gelme sonra başka telefona geçme vs uğraşmak zorundasın. Boşuna kendini bu kadar yorma bir telefon için. İkinci telefonu taşırken de pişman olacaksın. Geçeceksen bari 16 prk max é 17 pro max é geç de çektiğin çileye değsin. Yurt dışı fiyatları fena değil.
    13 prodan 16pro max é geçtim 2 senedir. Batarya ve kamera dışında çok da değişen bir şey yok ki zaten o yüzden geçmiştim. 60 120 ekran vs fark edilecek bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçilir bence düz modelden pro modele geçiyorsunuz bir de 2 üst model. Biri 60 diğeri 120 hz. Bütçeniz yeterliyse eğer 16 veya 17 pro daha iyi olur. Eski de olsa yedek bir telefonunuz varsa eğer geçin derim ben. Çift fiziki simli modelini bulamazsanız eğer 1 fiziksel 1 E-simli modelini de alabilirsiniz. iPhone 13 ve üzeri modellerde imei1’den imei2’ye geçmek için E-sim’e geçmenize gerek kalmıyor. Geçici E-sim ile fiziksel sim karta tanımlı olan imei’yi doldurup sonrasında fiziksel sim kartınızı takarak imei2’ye geçiş yapabiliyorsunuz. Yedek telefon varsa her türlü geçilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.