< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 1 Ocak 2022; 13:51:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone 13 kamera lensine toz girmesi

-
-
Kapalı kasaya toz nasıl giricek biraderim allah aşkına 😂
kamera üzerinde toz olur hepimizin cihazların da oluyor siliyoruz gidiyor. Kasma bu kadar keyfini çıkar meretin. Mutlu yıllar bu arada :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 1 Ocak 2022; 14:13:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok ufak bir toz zerreciği girdiğini gördüm. Dikkatli bakılınca belli oluyor. Size de mutlu yıllar :)
Teşekkür ederim bunun sebebi 2 şey olabilir. Daha önce cihaz açıldıysa yada direk fabrikasyon olarak hatalı olma ihtimali var garanti kapsamındaysa direk istanbuldaysan apple götürmeni tavsiye ederim.
Anladım hocam. Başka telefonun flaşından baktım o zaman belli oluyor. Aslında çok büyük bir sorun değil de işte. Benimki takıntılı adamlar taktı mı takıyor böyle şeylere :)
Ben de takıntılıyım böyle konular da affetmez götürürdüm açıkcası
çekimde bir sorun yaratacagını dusunmuyorum iphone 13 ile youtube video cekıyorum ve emınım cekım sırasında bnm kamera camında da toz oluyordur.kamın ustunde leke oldugunda cekımde anlasılıyor ama tozun bır sorun teskıl edecegını dusunmuyorum acıkcası
-
Telefon sıvıya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip. Sonradan toz girmesi imkansız. İçinde toz olduğundan eminseniz Apple Store’a götürün. Fabrikasyon hatasıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uluslararası dolaşım nedir
- telefonda arama yaparken çalma sesi gelmiyor
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- geçersiz doğum tarihi iphone
- telefon kdv oranı
- en iyi işlemci sıralaması
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- iphone 15 pro batarya kaç mah
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X