Şimdi Ara

iPhone 11 almak için heyecanlananlara önemli tavsiyeler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
44.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında farkında olmadan sen heyecan yapmışsın. Batmış bitmiş bir ülkenin ekonomisinde 7 bin üzeri bir cihaz için belli kesim hariç emin ol kimse heyecanlanmiyor. Çünkü öyle bir lüksü yok insanlar geçim derdinde ay sonunu getirme derdinde. Ne heyecanı millet perişan olmuş her gün gelen zamlardan yakında ekmeğe muhtaç olacağız. Öyle bir yazmış ki sanki İsviçre'de yaşıyoruz da aman su iPhone 11 hemen alalım yada biraz bekleyelim diye heyecanlanacaz. Ya biraz yaşadığınız ülkenin farkına varıp öyle konu açın. Zengin bir ülkede yaşamıyorsun senin durumun istediğin kadar iyi olsun ülke batmış kendine gel. Şu açtığın konu komik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Kastettiğimiz şey hype kısmı zaten. Xs başlığında hype'a dair çıt çıkmıyor artık, normal bir kullanıcı başlığı olarak devam ediyor. Gerçi hala normal denemez. Xs'in ilk günlerinde ortalığı birbirine katan aynı kitle bugün de o ana konuda cihazlarının ederini öğrenmeye, satmaya çalışıyor veya birbirlerini cihazlarının aslında yeni modelden daha iyi olduğuna inandırmaya çalışıyorlar.

    Genel olarak eleştirdiğimiz şey de insanların kendilerini o abartılmış heyecana, PR çalışmaları ve "yandaş" YouTuber'lar ile yaratılan hype'a kaptırmaları, stokların aşırı talepten bitebileceğine, hemen almaları gerektiğine inanmaları, şişirilmiş bir balonun peşinden koşmaları. Apple, ürünlerini övmeyen YouTuber'ları bir daha basın toplantılarına asla davet etmiyor. Sadece bunu sorgulamak bile yeterli aslında.
    Ülkemiz stokların biteceği son ülkedir. Buna inanan olduğunu sanmıyorum, eğer inanıyorlarsa inanmaya devam edebilirler. Hype olayının zamanla bitmesi apple ürünlerine mağsus değil ki son derece normal bir olay bence.




  • onun için ne diyoruz ?

    TL BİR İLİZYONDUR !
  • apple her yil tanitilan cihazlari bi sene sonra satiştan durdurucaktir tip ki x ve xs oldugu gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

    Aslında farkında olmadan sen heyecan yapmışsın. Batmış bitmiş bir ülkenin ekonomisinde 7 bin üzeri bir cihaz için belli kesim hariç emin ol kimse heyecanlanmiyor. Çünkü öyle bir lüksü yok insanlar geçim derdinde ay sonunu getirme derdinde. Ne heyecanı millet perişan olmuş her gün gelen zamlardan yakında ekmeğe muhtaç olacağız. Öyle bir yazmış ki sanki İsviçre'de yaşıyoruz da aman su iPhone 11 hemen alalım yada biraz bekleyelim diye heyecanlanacaz. Ya biraz yaşadığınız ülkenin farkına varıp öyle konu açın. Zengin bir ülkede yaşamıyorsun senin durumun istediğin kadar iyi olsun ülke batmış kendine gel. Şu açtığın konu komik.
    Aynen hocam elektronik marketlere bakın bomboş.Telefon alanda Samsung A serilerine yöneliyor.Bitmis bir ekonomide kimsede heyecan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4 yıldır iphone 6s kullanıyorum gerek yok böyle şeylere on bin verip iphone 11 filan paranıza yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onboardx

    Aynen hocam elektronik marketlere bakın bomboş.Telefon alanda Samsung A serilerine yöneliyor.Bitmis bir ekonomide kimsede heyecan yok

    Alıntıları Göster
    Evet maalesef. Artık çok az bir kesim hariç insanlar geçim telaşında gelecek kaygısnda. Adam öyle bir yazmış ki İsviçre'de yaşıyoruz sanarsin. Kendi ve ufak bir kesimin telaşından bahsetmiş. Toplumun %80 lik kesmi iş aş geçim derdinde iPhone 11 telaşında değil keşke olsa ama değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda ve bu başlıkta gezindiğine, hatta mesaj yazıp ukalalık yapacak kadar ileri gittiğine göre, asıl heyecan içinde olan sensin. İçinde gizli bir iPhone heyecanı var ama itiraf edemiyorsun. Ben zaten 25 yıllık Apple kullanıcısıyım, her yıl iPhone aldığımı da saklamıyorum. Ama ne heyecan yapıyorum ne de ülke gerçeklerinden kopuğum. İş aş derdinde de olsa, herkes teknolojik oyuncak alıyor, sen hiç merak etme. iPhone bir sembol sadece. iPhone alamazsa Xiaomi alıyor, onu alamazsa 299’a tablet alıyor veya tuşlu telefon kullanıyor, ama alıyor. Burası da kabzımallar kooperatifi değil, iPhone-iPad başlıklı teknoloji forumu. Konuşmamız gerekeni konuşuyoruz, insanları bilinçli tüketime yönlendirmek için tavsiyede bulunuyoruz. Önyargıyla mesaj yazacağına, önce başlığın tamamını oku. Ukalalığın gereği yok, iş aş demagojisi yapacağına senden hunharca %50 vergi alanlara, kölelik düzeninde iliğini sömürenlere tepki ver.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 21 Ekim 2019; 19:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Bu forumda ve bu başlıkta gezindiğine, hatta mesaj yazıp ukalalık yapacak kadar ileri gittiğine göre, asıl heyecan içinde olan sensin. İçinde gizli bir iPhone heyecanı var ama itiraf edemiyorsun. Ben zaten 25 yıllık Apple kullanıcısıyım, her yıl iPhone aldığımı da saklamıyorum. Ama ne heyecan yapıyorum ne de ülke gerçeklerinden kopuğum. İş aş derdinde de olsa, herkes teknolojik oyuncak alıyor, sen hiç merak etme. iPhone bir sembol sadece. iPhone alamazsa Xiaomi alıyor, onu alamazsa 299’a tablet alıyor veya tuşlu telefon kullanıyor, ama alıyor. Burası da kabzımallar kooperatifi değil, iPhone-iPad başlıklı teknoloji forumu. Konuşmamız gerekeni konuşuyoruz, insanları bilinçli tüketime yönlendirmek için tavsiyede bulunuyoruz. Önyargıyla mesaj yazacağına, önce başlığın tamamını oku. Ukalalığın gereği yok, iş aş demagojisi yapacağına senden hunharca %50 vergi alanlara, kölelik düzeninde iliğini sömürenlere tepki ver.
    Asıl ukala olan ve lumpenlik yapan sensin. Ülke gerçekleri gereği bu ülkenin%80 lik kesmi zaten iPhone heyecanı yaşamıyor yaşamıyor. İş derdinde aş derdinde bunun derdinde olan senin gibiler. Asıl heyecanlanan sensin bu saçma konuyla zaten içindeki uhdeyi kendin belli etmişsin. ukala herif birde saçma sapan bir şekilde beni ukalalikla suçlamış. Zaten ülkenin ekonomisi batık derken zaten eleştirimi yapıyorum bunu anlayacak kapasite yok galiba sende. iPhone heyacaniymis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 21 Ekim 2019; 19:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • boş konu, konu/forum kirliliği..
  • Bu adamın tek derdi iPhone Beyler sallamayın. Kendi hezeyanlarıni yazmış. Ülke bitmiş aş iş derdinde ülkenin gençleri. İsviçre'de yaşıyoruz da sanki iPhone derdine düşecez. Böyle bir ülkede şu ekonomi gerçeğinde senin açtığın şu ergence konuya sadece gülerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Valla o işler tam öyle olmuyor. Ben aşırı zenginleri de tanıdım, fakirleri de. Bu konuyu açan arkadaş haklı. Fakir olup, son model telefon için kampanya kovalayıp 3-5 sene krediyle, taksitle bir şeyler almaya çalışan, heves eden tonla var. Aylık karı koca 200bin kazananları tanıyorum. Daha Galaxy S8 Yenilerde aldı. Koca milyonluk hastane yapan tanıyorum. Telefonlar çok pahalı verilmez 4-5 bin diyordu :). Yani aslında çok zenginlerin son model telefonla öyle derdi çok yok. Belkide onlar istediği zaman elde edebilecekleri için olayı gerçek anlamda görüyorlar. İhtiyacım değil diyebiliyorlar. Ama fakirler, ona sahip olmanın zenginlik göstergesi olacağını zannedip, ihtiyacı olup olmamasını hiç önemsemeden sadece millete ben bakın bunu alabilecek insanım diyerek kendini zengin hissetmeye çalışıyor. O da çok geçici ve kısır döngü. 2-3 sene sonra elindeki değersizleşiyor, yine fakir olup şansını bu versiyona harcamış insanlar bu sefer onun önüne geçmiş gibi oluyor. O kendini ezik hissediyor falan. Böyle saçma sapan bir iş :) Yani harbi zenginlerin şeyinde bile değil max mış 11 miş 12 imiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Boş konulara yanıt yazmamalısın bence. Blokla geç.
    düşüncemi yazmışsın ama tr de keklik çok dostum boş ver uğraşma kalbini kırarlar
  • Asgari ücret alıpda borçla harçla taksitle Iphone alan net maldır !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    Bu kadar güzel bir konuya bu kadar boş yorum atılması forumun düşen kalite(!)sini gösteriyor bize.

    Konuda yazdığınız her şeye kelimesi kelimesine katılıyorum. Harika özetlemişsiniz durumu.
    Boş yazanların çoğu para nasıl kazanılır bence bilmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 hala canavar.
    Yurtdışından aldıydık.

    750$
    + Ekran değişti (400₺)
    + şarj entegresi değişti (250₺)
    + batarya değişti (100₺)
    + ekran koruma (15-20 tane değiştim, 100₺ desek) aliex den aldığım için ucuz geldi.
    + koruma kabı (50₺ falan 2-3 tane)

    2,5 senedir kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsteyen heyecanlanır, istenmeyen heyecanlanmaz. İsteyen çıktığı gün alır, isteyen hiç almaz. Sizi ilgilendiren ne ki? Hoş bir konu olmamış.
  • Ranez R kullanıcısına yanıt
    İsteyen heyecanlanır, isteyen heyecanlanmaz. İsteyen heyecanlananlara, kendini hype’a ve PR yalanlarına kaptıranlara tavsiyede bulunur, isteyen bulunmaz.Seni ilgilendiren ne ki? Hoş bir mesaj olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş mesajlara devam eden biri için yapılacak en doğru şeyi yapıyor, 3 hayırla blok listesine uğurluyorum. Tavsiye diye boş mesajlara devam edersin artık.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Huysuz bence bu vizyonsuz cahillerle vakit kaybetme. İnan, duvarla konuşsan bile daha sağlıklı bir iletişim olur. Gül geç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.