Şimdi Ara

iPhone 11 almak için heyecanlananlara önemli tavsiyeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
44.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tahminimce
    4 kamera olmaz
    Çentik kalır
    Parmak izi okuyucu olur
    Lightning kalır
    Çift yönlü şarj olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    İnanıyorum ki beni 2020’ye kadar idare eder bu telefon. Sadece bir kere elimden düştü, sol üst köşesinde düşme izi var, soyulmuş gibi sanki ama darbe izi yok yani.

    Hayır şunu anlamıyorum. Iphone’u fiyatı ve donanımını göz önüne alarak yerden yere vuranlar, hayatlarında hiç mi bir mala ya da hizmete ederinden fazla ücret vermediler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iPhone 11 fiyatına iPad air3 alınıp (şuan kampanyası bitti) beats kulaklık la beraber yanına Xiaomi yada honor serisi fiyat performans ürünü alıp kalanla elektrik su bile odenir.ipadide yıllarca kullanıp sonuçta ios işletim sistemi yine kullanmış olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla heyecana lüzum yok bence .
    SE kullanıyorum . IOS13 ile yağ gibi akıyor . X serileri beklenen satışları yapamadı . XS 'in ürün gamından çıkarılması fiyasko . xR gerçekten iyi bu arada
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, haklısın o konuda. Ben kutudan çıktığı haliyle, panellerin standart kalibrasyonundan bahsediyorum. Apple cihazlarını kullanıcılara daha sarımtrak kalibrasyonla sunuyor. Yoksa bilinçli kullanıcı ekran ayarını yapar tabii. Ayrıca Samsung A50 gayet iyi bir cihaz. iOS şart değilse, kullanıcı Apple eko-sistemine mecbur değilse Samsung A50 kesinlikle önerilecek bir cihaz. Açıkçası son dönemde çevremden üç iPhone kullanıcısını Samsung A serisi cihazlara geçirdim. Üçü de Apple cihaz olarak sadece iPhone kullanıyordu ve cihazları minimum 3 yaşında idi. Fakat üçü de iPhone 7 bile alamıyordu, güncel iPhone fiyatları onları aşıyordu. Ben de ikisine A50, birisine A40 aldırdım. Android 9 ile cihazlarını gayet memnun şekilde kullanıyorlar. Özellikle iPhone SE’den A50’ye geçen kadın kullanıcı hayatının şokunu yaşadı (olumlu deneyim anlamında). Devasa AMOLED ekranda Instagram’a bakmak, SE’den sonra rüya gibi geldi ona. iPhone fiyatları uçmuş olmasa, o da belki SE’den 8 Plus’a, hatta 11 Pro Max’e geçmek isterdi. Ama ne mümkün.

    Fakat Apple eko-sisteminin tamamen içinde olan, tablet, bilgisayar, kulaklık, akıllı saati, media box, uygulama mağazası, bulut servisleri vs. her alanda Apple ürün ve hizmetlerini kullanan insanları androide geçirmek mümkün değil. Eko-sisteme yapılan o kadar yatırımdan sonra fiyatlar ne kadar yükselirse yükselsin iPhone’dan vazgeçmek mümkün olamıyor. Ama dediğim gibi, tek akıllı cihazı iPhone olan ve güncel iPhone modellerine bütçesi yetmeyen insanlara ben artık Samsung A ve M serilerini öneriyorum. Android eskisi gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • interior designer kullanıcısına yanıt
    @interior designer Apple o yeniliklerin hepsini birden 2020’de getirmez tabii ki. Parodi niyetine yazdım ben. Yenilikleri, güncel teknolojileri gıdım gıdım sunmak, Apple’ın stratejik hamlelerinden biri. Bu sayede eko-sistem içine hapsettikleri kullanıcıları cihaz yenilemeye ikna ediyorlar.

    @Kbrdsl Çentik bence de kalır ama küçültebilirler. iPad Pro benzeri dizayn ve USB-C görebiliriz. Düz modele OLED ekran gelebilir ve fiziki SIM tamamen kalkabilir. Bir de Pro modellerde 90Hz veya 120Hz ekran gelebilir. Tabii bunları gıdım gıdım 2-3 yıla da yayabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta halli bir devlet üniversitesindeyim, şimdiden sınıfta 5-6 kişide var. Sene sonuna kadar yarısı alır herhalde. Kimsenin fakir olduğuna inanmıyorum artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antikaruh

    Orta halli bir devlet üniversitesindeyim, şimdiden sınıfta 5-6 kişide var. Sene sonuna kadar yarısı alır herhalde. Kimsenin fakir olduğuna inanmıyorum artık.
    Fakir yok zaten. Fakirden çok fakir edebiyatı yapanlar var.
  • diyorsunda sen resmen apple kölesi olmuşsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Evdeki tek Apple cihaz ipod nano 4. nesil. İnternette binlerce dolara satılan eski Apple ürünlerini gördüğümden beri ileride değerlenir diye orjinal kutusunda saklıyorum
    Artık zaten orta seviye Android cihazlar da günlük sosyal medya kullanımı ve fotoğraf çekimi olarak yeterli seviyede. 10 bin TL verip iPhone alan da 2 bin TL verip orta seviye bir telefon alan da telefonda aynı şeyleri yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında 5800 konuları vardı buda onlara benzemiş. o zamanda böyle millete akıl verip duyar kasarlardı parası olan o zamanda alıyordu şimdide alıyor zevk ve tercih meselesi.
  • Muadilleri 3.7k TL iken cellat aşk ilişkisi niye ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonu iydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2013 kasım'dan beri iphone 5s kullanıyorum. her sene yeni iphone çıktığında alan kişiler sanırım çok para kazanıyor. borç harç alıyorlarsa gülüyorum tabi

    5s japon arabaları gibi, evladiyelik. hala bozamadım. bozulana kadar kullanmaya devam. hiç bir parçası değişmedi şimdiye kadar, ekranını bile kırmadım. taş gibi telefon.
  • bu iphone yenileme gerçekten hastalık. 5s'ten bu yana hiçbir modelini kaçırmadım. en son x alana kadar. fiyatlar inanılmaz seviyelere geldi. düşündüm ne yapıyorum diye en az 7-8bin tl bir telefona verir duruma gelmişiz. oturup sağlıklı düşünürseniz bu gerçekten akıl işi değil. sattım kurtuldum. daha da iphone'a bulaşmam. şu an xiaomi kullanıyorum. o telefonlarla yaptığım her işi yapıyorum ve şu ana kadar hayatımı etkileyen bir durumla karşılaşmadım.
  • Bu sene Apple çok sağlam pr yaptı.

    Bu telefon ilk tanıtıldığında alay konusu olmuştu.
    Apple'ın en kötü telefonu dediler, kameralarını yerden yere vurdular, shoplanmış fotolarla dalga geçtiler. İphonedo ile alınmaz, alınmamalı demişti.

    Sonra nedende birden bire Apple'ın en iyi telefonu, kamerası aşmış telefon, Apple bu sefer yapmış demeye başladı teknoloji kanalları. Daha 2 hafta önce alınmaz, almayız dediklerini bir bir yuttular. Sanırım Apple bu arkadaşları sağlam besledi.

    Bana kalırsa pro modeli alınabilecek bir telefon.
    Gelir seviyem bu telefonu zorlanmadan alabilecek seviyede olsa ben düşünmeden alırım.
    Ama bu telefonu alıp 24 ay kontrat yapıp aylarca taksit ödemek pek bana göre değil.
  • Bende 6s kullanıyorum 4 yıl önce çıktığında hemen aldım. Pilini orj kampanyalı haliyle (129 TL) sıfırladım. Bozulana kadar kullanıp. Bozulunca gene ıphone alıcam. En az 5 yıl gider diyorum . Burada 5 yıl önce alınmış android telefon hala Facebook İnstagram. Foto . Bankacılık işlemlerini yapan ve en son güncel bir android gösterin . Ben ıphone den vazgeçicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'iPhone’a bu kadar derin anlamlar yüklemeye, heyecandan ölüp bitmeye gerek yok'

    Bu cümle her şeyi özetlemiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorrento

    iphone 11 ile XR arasında yaklaşık 1.300 lira fiyat farkı var. Bu fiyat farkını vermeye değer mi bilemiyorum.. Şeytan diyor ki XR al geç. Ebat aynı, ekran kalitesi aynı.. İkisi de iphone, ikisi de stabil çalışıyor.
    800 tl fark var xr ile 11 arasinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyini beğeniyorlar anlamadım.ama gitgide azaldı satışları ıphonun.dizayn dersin eskide kalmış cok daha güzel dizaynlı telefonlar var.fotoğraf cekimi dersen oradada daha iyi ceken telefonlar var hatta 2 sene geriden geliyor ıphone.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.