Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen ttwinet sayfası açılıyor ve iki seçenek var biri free biri de ttwinet abone olan kullanıcılar için..free seçeneğinden sonra hizmet no kullanıcı adı ve parola yı yazdıktan sonra interneti kullanabiliyorsunuz.yanlız internet açılmadan da ttwinet ip no verdiğinden bağlantı var gözüküyor ama veri akışı olmuyor installer a direk giriş oluyor ben o yüzden kaynaklandığını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aston

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

arkadaşlar bi sorun var installer dan bir şey yüklemeye çalıştığımda çoğu zaman packages download faield hatası verip duruo sinir etti walla bi türlü düzelmiyor bazen hangi program veya oyun yüklemeye kalksam takılıyor sanki bir de bu esanada e harfınin yanında yüklediğini gösteren simge dönüp duruyor..sourceları refresh liyorum kesiliyor ama yinede aynı programı yüklemeye kalktığımda aynı hatayı veriyor....bi çözüm varmı ne bilim bi türlü düzelmedi...

iphone nu tamamen kapat ve ac olmazsa bir kez daha refresh yap sonra instal yapiniz.olmamasi icin bir neden yoktur :)

akşam wifi olan mekanda deneme fırsatı buldum tekrar ve bu sefer düzeldi sorunsuz indirdi...okulda denediğimde ttwinet üzerinden bağlanıyorum acaba ondan bi sorun mu yapıyor anlamadım gitti...

Bazı bağlantılar oxözellikle paylaşıma kapatılmış ya da kimi erişimler engellenmiş olduğundan sizlerin x verilerine veya download vs yapmanıza izin vermeyebilir.Bunun için emin olduğunuz bağlantıda denedikten sonra karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır.
    Bu arada istanbul'a geldim ve ayağımın tozuyla sayfaya girip yazdıklarınıza cevap yazmaya çalışıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 17 Mayıs 2008; 22:43:59 >

• hoşgeldiniz o zaman

cevaplar için sağolun söyledikleriniz gayet açıklayıcı bilgiler...benim bi sorum daha var iphone için kullandığım kulaklık haricinde farklı bir kulaklık kullanmak istiyorum..bu kulaklıklar kulağı baya rahtsız ediyor bi süre sonra..bunun için piyasayı biraz araştırdım ve ya 20 ytl ye bi dönüştürücü almam lazım heralde ya da paraya kıyıp iphone ile uyumlu bir kulakiçi kulaklık almak lazım...öneriniz varmıdır bu konuda??

birde telefona customize ı yükledim fakat 1.1.2 versiyonda olduğu gibi iconların yerlerini ve sıralarını bi türlü değiştirme yapamadım.bunun için iconların üzerine uzunca basınca titreyip değişime izin veriyor onu biliyorum... contacts ı direk springboard atmak istiyorum ama bi türlü yapamadım...nasıl yapılır bu işlem...1.1.2 de bu işlem customize ile çok rahat yapılıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aston -- 18 Mayıs 2008; 0:55:04 >

• quote:

hoşgeldiniz o zaman

cevaplar için sağolun söyledikleriniz gayet açıklayıcı bilgiler...benim bi sorum daha var iphone için kullandığım kulaklık haricinde farklı bir kulaklık kullanmak istiyorum..bu kulaklıklar kulağı baya rahtsız ediyor bi süre sonra..bunun için piyasayı biraz araştırdım ve ya 20 ytl ye bi dönüştürücü almam lazım heralde ya da paraya kıyıp iphone ile uyumlu bir kulakiçi kulaklık almak lazım...öneriniz varmıdır bu konuda??

birde telefona customize ı yükledim fakat 1.1.2 versiyonda olduğu gibi iconların yerlerini ve sıralarını bi türlü değiştirme yapamadım.bunun için iconların üzerine uzunca basınca titreyip değişime izin veriyor onu biliyorum... contacts ı direk springboard atmak istiyorum ama bi türlü yapamadım...nasıl yapılır bu işlem...1.1.2 de bu işlem customize ile çok rahat yapılıyordu...

Hoşbulduk :)
    Kulaklık konusunu hiç araştırmadım ve mesleğim icabı telefonumu hep titreşimde kullanırım.
    Bu konuyla ilgili yine DH'de yayımlanmış bazı yazılar vardır bi araştır istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_566879/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_16135690/mpage_1/key_//tm.htm#16135690
    İcon'ların yerini ve dizilişlerini söylediğin yöntemle değiştirebilirsin.

• icon yerleri üzerine uzun süre basınca değişiyor benim dediğim olay springboard da olmayan contacts ı ikon haline getirmek bu nasıl yapılıyor 1.1.4 onu bilmiyorum...
  • quote:

icon yerleri üzerine uzun süre basınca değişiyor benim dediğim olay springboard da olmayan contacts ı ikon haline getirmek bu nasıl yapılıyor 1.1.4 onu bilmiyorum...

1.1.2 versionda bunu bir programla yapabiliyordun ama 1.1.4 version da ise, mevcut olan sistemle bunu o program olmadan yapabiliyorsun.
  • nasıl yapıcam anlatabilirmisin?
  • quote:

nasıl yapıcam anlatabilirmisin?

Şimdi, senin yapmak isteyip te yapamdığın nedir onu tam olarak anlamış değilim.Yani IPhone'un versionu ne? Eğer 1.1.2 ise o zaman dediğin işlemi yapacak bir program yüklemen gerekiyor ama 1.1.4 version ise bunu yapman için bi şeye gerek yok zaten bir ikonun üzerinde birkaç sn durunca ve ikonlar oynamaya başladığında ikonları yer değiştiriliyor,sıralama yapabiliyorsun.Bunun dışında anlaşılmayan veya anlatmak istediğin bir şey var mıdır? :)
  • anlaşamadık bi türlü...benim telefonun versiyon 1.1.4...ben phone seçeneğine tıkladığın zaman alt dock ta çıkan contacts ı springboard a icon olarak göndermek istiyorum...abimin telefonda bu işlemi yapmıştım customize ile versiyon 1.1.2 di onun telefonun...kendi telefonuma customize ı kurdum fakat öyle bir seçenek bulamadım...anlatabilmişim umarım ne yapmak istediğimi..
  • Aynı anda beraber yazmışız :)
    Customize programını kurup istediğin contacts'ı görünür yapıp ikon haline getirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 18 Mayıs 2008; 17:12:59 >
  • quote:

Aynı anda beraber yazmışız :)
    Customize programını kurup istediğin contacts'ı görünür yapıp ikon haline getirebilirsin.

customize 2.0.0 beta 9 kurulu biraz kurcaladım ama arayüz değişik biraz eskisine göre bulamadım bakıyım bi yine...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: parodiemo

quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

quote:

Orjinalden alıntı: parodiemo

arkadaslar durupdururken duvar kağıdı kısmında kocaman bir Calendar peyda oldu bende... aylık takvimi gösteriyo, (no events) falan yazıo. takvim ayarlarından onu yok edemedim. ayarlar kısmında rip dev diye bişey çıktı ordaki calendar bölümündende yok edemiyorum. zaten o rip dev ne ara oraya geldi ne zaman yukledim bilmiyorum sacma sapan bişiye benziyo. hayır hiçbişey yapmadım kim koydu onu oraya hayrettir varmıdır bi bilgisi olan nasıl silinceğini bilen
    hoşda durmuyo çünkü

Kate(caterpillar) yuklemişşin galiba.
    Sil düzelir

silemiyorumki. öyle bi şeçenek yok. ne rip dev deki kate kısmında ne uninstall kısmında... rip dev in kendi sourceunu sildim ama faydası olmadı
    yani iyi hoş alette bazen çıldırtıyor he

Cihazını refresh yap.Gerekirse tamamen kapatıp aç ve o indirdiğin programı uninstal et.Mutlak uninstal etmen gerikir ki o problemden kurtulasın.

maalesef olmadı halen ana ekrandaki o takvim silinmedi ve silinmiyor. arkadaşın dediği gibi license expire olmasını bekledim 17 mayıs yazıodu ama hala o orda duruyo ve silinmiyo. license expire 17 mayıs yazmayada devam edıo. gercekten sınır bozucu. unınstall edemıyorum cunku unınstall bolumunde o programla alakalı bişi yok. olmamasıda doğal ole bi program ındırmedığımede emınım zaten hıç birsey yapmadan bır anda kendısı cıktı. baha arkadasımın dediği gibi sayısız kere refresh ettim kapadım açtım ama banamısın demedi. source kısmında RİP DEV yazan sourceuda sildim. olmuyor. güzel dursa neyse ama berbat bi görünüm var. zaten kendısınden tarıhı yazıo orda bide aylık takvımı oraya koymaya ne gerek var kım tasarlamıs bunu hayrettır. tekrar söliyim unınstall edemıyorum ole bir seçenek yok. yardımcı olabılırsenız sevınırım.

• kate(caterpiller) ın ıcındekı calenderdaki tiki kaldırdınmı o tiki kaldırınca kalkması lazım
  • quote:

hoşgeldiniz o zaman

bende sony ex71 kulak içi kulaklık war bu kulaklık iki bölmeden olusuyor bi arada uzatma war ve o uzatmanın takıldıgı yer iphone un kulaklıgı gibi ama eger kısa gelir dersen ki gelebilir diger ucunun lastik kısmı kalkabiliyor yanı lastık kısmı biraz yuarı çekip rahat bir şikilde iphone a takılabiliniyor bunun yanı sıra creative ımiydi neydi bi tane kulaklıgı wardı sorunsuz sekilde uyuyor iphone a forumda konusulmustu herhalde

• kate menusundeki calendar bölümünde iki tane seçenek var. calendar ve events diye birinden birini işaretliyebiliosun ama ikisindende tiki kaldıramıosun. calendar değilde eventsi sectığımde ana ekrandaki takvım kalkıo ama wallpaper uzerındeki karalık gitmiyor ve orda kocaman no event yazıo.
    resmınıde koymaya çalıştım bilmiyorum oldumu karalığa dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodiemo -- 18 Mayıs 2008; 18:21:21 >
  • girişler biraz değişik ya o yüzden tırsıyorum açıkçası bi sorun olur die yoksa arkadaşta var bi tane philips kulak içi bi kere denedim tam oturmadı ama ses ver di biraz ama bastırmak gerekiyordu...piyasada dönüştürücüler var ama onlarada güven olurmu bilinmez tabi...birazda pahalı gibiler aslında...biraz daha araştırma yapmak lazım bakıyım biraz...
  • quote:

girişler biraz değişik ya o yüzden tırsıyorum açıkçası bi sorun olur die yoksa arkadaşta var bi tane philips kulak içi bi kere denedim tam oturmadı ama ses ver di biraz ama bastırmak gerekiyordu...piyasada dönüştürücüler var ama onlarada güven olurmu bilinmez tabi...birazda pahalı gibiler aslında...biraz daha araştırma yapmak lazım bakıyım biraz...

giriş aynı giriş farkı yok sadece içeri gömülü oldugu için klasik soketlerın yanlarındaki plastiklerden dolayı sıgmıyor olay ondan ibaret ucu farklı degil yani

bu arada @parodiemo walla bende caterpiller yuklu bi üst versiyonunu yanı kate olanı yüklemedim sizde o yüklü herhalde ççünkü bende caterpiller içerinden ya açıyorum ya kapatıyorum eger ordan acarsam sizin dediginiz event fln filan olaylarını settingsden rip dev in içerisinden hallediyorum herhalde versiyon farkıdan dolayı böyle olmus eski versiyonu kurmaya calıssanıza üzerine caterpiller olanı belki o zaman çalışabilir

• ii de orjinal kulaklık 3 dişli normal kulaklıklar 2 dişli...farketmiyormu yani?
  • quote:

ii de orjinal kulaklık 3 dişli normal kulaklıklar 2 dişli...farketmiyormu yani?

orijinal kulaklıkta mikrofon war o yüzden öle normal kulaklıklar bildigin stereo o yüzden sag ve son için iki bölme war ama orijinalde birde mikrofon oldugu için bir bölmede onun için ayrılmış bir şey olmaz yani
  • Ya arkadaşlar bakın ne diyeceğim.İnsanın başına ne gelirse hep meraktan geliyor zaten :) Forumları takip ediyorsunuz ve aklınıza yatan,kesin emin olduğunuz,iyice araştırıp güvenle kullanabileceğiniz tür uygulamaları kullanmak varken, neden maceraya atılıp forumlarda da tam kesinlik kazanmamış tür programları tercih ederek,hem kendinizi üzüyor,hem de cihazınızı restore etmek zorunda kalıyorsunuz ?Birşeyler install ederken, yükleyeceğiniz programın size getireceği artı ve eksileri lütfen düşününüz.O yüklenecek riskli program olmayıpta, IPhone'uzu sağlıklı bir şekilde kullanmak varken,tekrar tekrar cihazınızı restore etmek,boşa zaman kaybetmek,bu kaybedilecek zamanı daha çok bilgi amaçlı kullanmak varken,maceraya atılmak sizce mantıklı mıdır?Elinde 2. telefonu olanlar için belki deneme yanılma yöntemini kullanarak güzel şeyler elde edebilirler ama elinde tek IPhone'u olanlar için,fazla maceraperest olmadan,bilinçli olarak telefonlarını kullanmalarını tavsiye ediyorum.Kesin emin olmadıkça fazladan birşeyler yüklemeyiniz.Sonra sonuçlarına katlanmak zorunda kalıyorsunuz.
    En kötü ihtimalle bir girişim sonucu cihazınızda bir anormallik farkederseniz, işte o zaman en son install ettiğiniz programı kaldırıp cihazınızı tekrar eski haline getirme imkanı olabilir ama birkaç tane üst üste yükleme yaparsanız,hangisinin telefonununuza zarar verdiğini tespit etme imkanınız zorlaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 18 Mayıs 2008; 22:12:50 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.