Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar biz bu programları wi-fi siz yükleyemiyormuyuz.bende kablolu modem var ne yapacam bilmiyorum.daha telefon ingilizce ne yapacam bilmiyorum lütfen yol gösterin
  • hocam dediğin şekilde kuruk ama.telefon kapanıyor devamlı.
    ayrıca fotograf makınesıne gırıncedee kapnıyor.
    ne yapmam lazım.yardım lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Ya arkadaşlar biz bu programları wi-fi siz yükleyemiyormuyuz.bende kablolu modem var ne yapacam bilmiyorum.daha telefon ingilizce ne yapacam bilmiyorum lütfen yol gösterin

hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama wireless olan kafe vardır bende de wireless modem yok ben gidiyorum wireless olan bi kafeye oturuyorum 30-45 dk da indireceklerimi indiriyorum çıkıp geliyorum al bak hem kolay hem beleş çözüm

yada iphonebrowser kullanıcaksın.

• Arkadaşım eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, benim bir sorum var, 1.1.2 versiyonu olan bir cihaz almıştım, turbosim ile kullanıyorum ve 1.1.3 versiyona yüselttmiştim, acaba bilgilerimi kaybetmeden turbosimden nasıl kurtulabilirim ve 1.1.4 yapabilirim

saygılar

zaditor
  • arkadaslar mx tube calismiyor sorun mu var acaba search dedigim zaman video bulmuyor
  • arkadaslar durupdururken duvar kağıdı kısmında kocaman bir Calendar peyda oldu bende... aylık takvimi gösteriyo, (no events) falan yazıo. takvim ayarlarından onu yok edemedim. ayarlar kısmında rip dev diye bişey çıktı ordaki calendar bölümündende yok edemiyorum. zaten o rip dev ne ara oraya geldi ne zaman yukledim bilmiyorum sacma sapan bişiye benziyo. hayır hiçbişey yapmadım kim koydu onu oraya hayrettir varmıdır bi bilgisi olan nasıl silinceğini bilen
    hoşda durmuyo çünkü
  • 1.1.2 versiyonu direk bu program ile 1.1.4e yüksektebiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aston

arkadaslar mx tube calismiyor sorun mu var acaba search dedigim zaman video bulmuyor

mx tube calismiyor çünkü sorun hala devam ediyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: parodiemo

arkadaslar durupdururken duvar kağıdı kısmında kocaman bir Calendar peyda oldu bende... aylık takvimi gösteriyo, (no events) falan yazıo. takvim ayarlarından onu yok edemedim. ayarlar kısmında rip dev diye bişey çıktı ordaki calendar bölümündende yok edemiyorum. zaten o rip dev ne ara oraya geldi ne zaman yukledim bilmiyorum sacma sapan bişiye benziyo. hayır hiçbişey yapmadım kim koydu onu oraya hayrettir varmıdır bi bilgisi olan nasıl silinceğini bilen
    hoşda durmuyo çünkü

Kate(caterpillar) yuklemişşin galiba.
    Sil düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

1.1.2 versiyonu direk bu program ile 1.1.4e yüksektebiliyormuyuz?

Evet 1.sayfadaki yazılanları sırasıyla uygularsan,sorunsuz bir 1.1.4 versionun olur.
    Bu arada hala ist dışındayım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

quote:

arkadaslar durupdururken duvar kağıdı kısmında kocaman bir Calendar peyda oldu bende... aylık takvimi gösteriyo, (no events) falan yazıo. takvim ayarlarından onu yok edemedim. ayarlar kısmında rip dev diye bişey çıktı ordaki calendar bölümündende yok edemiyorum. zaten o rip dev ne ara oraya geldi ne zaman yukledim bilmiyorum sacma sapan bişiye benziyo. hayır hiçbişey yapmadım kim koydu onu oraya hayrettir varmıdır bi bilgisi olan nasıl silinceğini bilen
    hoşda durmuyo çünkü

Sil düzelir

silemiyorumki. öyle bi şeçenek yok. ne rip dev deki kate kısmında ne uninstall kısmında... rip dev in kendi sourceunu sildim ama faydası olmadı
    yani iyi hoş alette bazen çıldırtıyor he

• Aynısı geçen hafta bende oldu. source dan sildikten sonra hala ekrandaki takvim duruyor :)
    Ayarlar kısmında en altta rip dev diye bi başlık gibi bişey var. Onu açtığın zaman en üstte Expire licence date gibi bişey yazıyor. yüklelenen sadece demo ve o tarihten sonra işlevi kalmıyor. Yani takvim ekrandan kendi gidiyor. Ama ayarlardaki rip dev menüsü hala duruyor. Ona bi çözüm bulursan yada bilgisi olan varsa banada bi anlatsın.

quote:

quote:

quote:

hoşda durmuyo çünkü

Sil düzelir

silemiyorumki. öyle bi şeçenek yok. ne rip dev deki kate kısmında ne uninstall kısmında... rip dev in kendi sourceunu sildim ama faydası olmadı

• bu arada konuyu açanın ellerine sağlık cok faydalı olmuş

Ben aracı uzaktan kontrol etme olayını merak ettim
  • Ya arkadaşlar bu EDGE başıma bela oldu ya bi türlü kapatamıyorum,onu kapatmak için services programını kurdum,hala takılı yukarıda ve zırt pırt karşıma çıkıyor EDGE ayarları yapılmamıştır diye bunu komple kökten nasıl kapatacapım ya lütfen yardım edin...birde bu telefonda dosya şifreleme veya gizleme özelliği varmı yada programlarlamı yapıcaz?
  • ingiltereden sözleşme yapmadan iphone almak mümkün müdür??
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: aston

arkadaslar mx tube calismiyor sorun mu var acaba search dedigim zaman video bulmuyor

mx tube calismiyor çünkü sorun hala devam ediyor :)

hımm...neyse beklicez artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: fehmicam1907

ingiltereden sözleşme yapmadan iphone almak mümkün müdür??

Iphone'u bilmem ama ben HTC almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaditor

Backup alma yontemleri var onlarla pc ne aktar onlari ve hangi dizinde olduklarini not et. Bunu da ftp tipi programlarla yapiyoruz bunu da anlatimi var su an ancak yol gosrerebiliyorum.ist disinda ve iphone ile yazmaya calisiyorum :)
    1.1.4 e gecer ve backup aldigin her ne ise onlari ayni dizine atar ayni isim olacagindan mevcut olanin uzerine atarsin. Boylelikle hem cihazin 1.1.4 olur hem de eski bilgi ve belgelerine kavusursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 16 Mayıs 2008; 9:36:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent66

bu arada konuyu açanın ellerine sağlık cok faydalı olmuş

Ben aracı uzaktan kontrol etme olayını merak ettim

Özel bir yazılımla bu iş yapılmaktadır.BU konuyla ilgili haberi okursanız bilgi sahibi geniş olursunuz.
  • quote:

quote:

quote:

hoşda durmuyo çünkü

Sil düzelir

Cihazını refresh yap.Gerekirse tamamen kapatıp aç ve o indirdiğin programı uninstal et.Mutlak uninstal etmen gerikir ki o problemden kurtulasın.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.