Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphoneumu DHU moda alınca iTunes internete bağlı olmadığım hakkında hata veriyor ve iphoneu görmüyor delirecem sizce bunun nedeni ne olabilir???Lütfenn yardım edinnn!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetix51

Arkadaşlar iphoneumu DHU moda alınca iTunes internete bağlı olmadığım hakkında hata veriyor ve iphoneu görmüyor delirecem sizce bunun nedeni ne olabilir???Lütfenn yardım edinnn!!!

USB girişlerini değiştir PC'nin arka girişlerine takar mısın? Ayrıca,İTunes'i kaldırıp tekrar yeni download ederek kurunuz.
  • Ama zaten itunesu sizin verdiğiniz linkten yani applein sitesinden yükledim tekrarmı aynı siteden yükleyeyim?
  • Sanırım İTunes'i indirirken bir sorun oluştu.Normalde internete bağlanmasıyla bir ilgisi yoktur IPhone ile İTunes bağlantısının.USB kablosunu taktığınızda görmesi lazım.
  • Peki aynı linkten tekrar mı download edeyim baha kardeş?
  • Evet ilkini uninstal ediniz ve yeni bir tane indiriniz ve kurunuz.İTunes'i açınız ve USB kablosunu bağlayınız,bir müddet bekledikten sonra birbirlerini göreceklerdir ve IPhone'a bir isim veriniz.
  • Ya dediklerini yaptım ancak gene olmadı İphone şu anda DFU modda ancak genede iTunes iphone'u görmüyor yardım plss çıldıracam ya
  • USB kablosunu farklı USB girişlerinden denediniz mi?
  • arkadaşlar installer a girdiğimde sıklıkla karşılaştığım ''package download failed''uyarısı ile ilgili olarak iclarified sitesinde bir çözüme rastladım..installdan iclarified klasörüne girip installer fix 3.1 i yükleyince sorun ortadan kalktığını yazıyor..daha deneme fırsatım olmadı ama denicem.bu bilgiyi paylaşmak istedim yararlı olur umarım..
    sitenin link i

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1132
  • baha kardeş saol restore ettim makina kapanıp tekrar açıldı ancak ziphone ile simin pinini girmedenmi yoksa sonra mı yapıyoruz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetix51

baha kardeş saol restore ettim makina kapanıp tekrar açıldı ancak ziphone ile simin pinini girmedenmi yoksa sonra mı yapıyoruz???

IPhone'un kırılmasında ve kurulumunda simkartın hiç bir önemi yoktur.
    Ziphone'da Do it All'a tıklarsan işlem devam eder ta ki telefonun kullanıma hazır oluncaya kadar :)
  • Peki baha hocam kablosuz internet olmadan direk bilgisayar üzerinden internete bağlanamaz mı?Yani herhangi birşey yüklemek için illa kablosuz olması mı lazım?
  • telefon en az 10 kere kırıldı hatta bu ısı cok ıyı bılen bırı kırdı.

fakat tel.arıza gıderılemedı.
    sorun ıse tel.kılıdıne gecınce veya alınca tel.kendını kapatıyor.acılmıyor.
    ayrıca cameraya gırıncede acılıp kapanıyor.

yorumlarınızı beklıyorum.

su an ıcın ipod nıyetıne kullanıyorumç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volcano78

telefon en az 10 kere kırıldı hatta bu ısı cok ıyı bılen bırı kırdı.

durum kritik görünüyor ben Allahtan telefonumu tanıdıktan almışım sorun olduğu zaman yenisi ile bile değiştiriyor arkadaşım sağolsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meatloaf

quote:

durum kritik görünüyor ben Allahtan telefonumu tanıdıktan almışım sorun olduğu zaman yenisi ile bile değiştiriyor arkadaşım sağolsun.

telefonu tus kılıdıne almadıktan sonra sorun yok.

tus klıdıne alınca tamamen kapatıyor kendını.

kameraya gırıncede kapanıp acılıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: karambol666

Peki baha hocam kablosuz internet olmadan direk bilgisayar üzerinden internete bağlanamaz mı?Yani herhangi birşey yüklemek için illa kablosuz olması mı lazım?

IPhone'a sadece Wi-Fi üzerinden bağlantı sağlandığından,kablo bağlantısı olamamaktadır. Yani sadece kablosuz bağlantı şansımız var.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meatloaf

quote:

telefonu tus kılıdıne almadıktan sonra sorun yok.

tus klıdıne alınca tamamen kapatıyor kendını.

kameraya gırıncede kapanıp acılıyor..

Bu işler yani elektronik aletler tamamen şans işi.Tanıdıktan almak tabi ki daha mantıklı ama bu şansı bulamayan insanlarımız çoğunlukta.
    Bizim 1. sayfadaki uygulamayı deneyerek bir kez daha Restore eder misin makinayı? Eğer yine aynı sorun devam ediyorsa o zaman sorunun yazılımdan değil de donanımsal veya mekanik olduğuna karar verir ona göre haraket edersin.Gerekirse bana pm at ve msn'den yardımcı olayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: karambol666

Peki baha hocam kablosuz internet olmadan direk bilgisayar üzerinden internete bağlanamaz mı?Yani herhangi birşey yüklemek için illa kablosuz olması mı lazım?

IPhone'a sadece Wi-Fi üzerinden bağlantı sağlandığından,kablo bağlantısı olamamaktadır. Yani sadece kablosuz bağlantı şansımız var.

sağol hocam teşekkürler
  • ARKADASLAR SHOWTİME SÜPER VİDEO CEKEBİLİYOSUNUZ FAKAT CEKİLEN VİDEOLAR NASIL SİLİNİYOR BULAMADIM .BİLEN VAR MI ACABA?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muuu123

ARKADASLAR SHOWTİME SÜPER VİDEO CEKEBİLİYOSUNUZ FAKAT CEKİLEN VİDEOLAR NASIL SİLİNİYOR BULAMADIM .BİLEN VAR MI ACABA?

Bi kere sessiz çektiğinden, süper çekiyor olması bir dezavantaj oluşturuyor :) Çekilen videoları silmek için mov dosyasını sever gibi yapıp :) sağa veya sola hafif dukunursan sil yazısını göreceksin.Bu iş için Iphone Video Recorder var sesli kayıt yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.