Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin anlattıklarını yaparak telefonu kırdım .Yanlız ziphone 3.0 la kırdım ve birçok program source unda hata verıyordu.Daha sonra DFU ya geçirip tekrar restore &kırma işlemlerini gerçekleştirdim.(Ziphone 2.6 ile) Dediklerinin tıpkısının aynısını yaptım ve telefon bomba gibi oldu takla bile atıyor :)
    Bootloader verisiyonu 3.9 bıraktım-Hiç sorununu gormedim,taş gibi.
    Bosstool ile application hafızasını iphone un 16 gblık hafızasına taşıdım-Bu ayrı super bi olay.
    Emeklerin için teşekkürler dostum.
    İphone umu artık daha çok seviyorum
  • musıklerı nasıl zıl sesı yapabılrım arakadaslar ya meydey meydeyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpaces

musıklerı nasıl zıl sesı yapabılrım arakadaslar ya meydey meydeyy

Ringtones programını kur!
    Nerdenmi biliyorum.. Bu forumdan biliyorum
    1 ,2 sayfa daha fazla baktım senden.
    Nedenmı ?..
    cevabı zaten olan ,yazan bir sorunun aynısını sormakla forum leş oluyor ve gerçekten insanlar aynı şeyleri okumaktan sıkılıyorlar.Lutfen arkadaslar biraz arama yapalım.
  • oofff yaa hadı ama arkadaslarr form lar yardım ıcın dırr bılgı ıcındır soyleyınde bızde yapalım yanı hadı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: aston

baha40n telefon hayırlısıyla perşembe geldi...ben bu telefonun springboard na nasıl arka plan resmi veya tema koyucam.summerboard yüklü telefonda ??v1.1.4

birde iphonebrowser ile telefona bağlandığımda app ler çıkmıyor ama winscp ile bağlandığımda bütün app ler çıkıyor belli bir ayar mı var acaba?

Ayarlar+Duvar kağıdıOradaki resimlerden seçerek kullanabilirsin.Ayrıca,Summerboard'dan da deneme yanılma yöntemleriyle farklı temalar yükleyebilirsin. iphonebrowser kullanmıyorum.Winscip'te ama birinde görüp diğerinde göremiyorsan belki o programların desteklemiyor olabilir'Sadece atıyorum :)'ya da dediğin gibi ayarları olabilir.Sen de göstereni kullanacaksın :) Ben FileZilla kullanıyorum ve hiç bir şikayetim de yok.

dün akşam çözdüm olayı komple baya güzelmiş bu tema olayı....bu arada şu an iphone un bottloader ı 3.9 onu 4.6 ya yükseltsem sıkıntı olurmu?

• quote:

oofff yaa hadı ama arkadaslarr form lar yardım ıcın dırr bılgı ıcındır soyleyınde bızde yapalım yanı hadı ama

installer a girip all pocket dan ringstones programını kurucaksın yanlız bu programı kurmak için skrewcommon programını kurman lazım öncelikle her bir programı kurduktan sonra mutlaka telefona restart atmeyı unutma...daha sonra springboard a yüklenmiş olan ringtones app yi çalıştır.şarkıları convert için ipod tarafına atmış olduğun şarkılardan yararlanacaksın.programa girdiğinde start convertin diyince ilk önce bazı kontroller yapıyor ilk çalıştığında bundan sonra altta ok tuşu gibi bi şey çıkıcak ordan ister advanced ister diğer seçeneği seçerek convert işlemini tamamla..convert olan şarkı settings ringtones kısmında kayıtlı bi şekilde duruyor olacak

• hoca hiç restore yapmadım ama bunu bilgisayarımda saklayacam..
    çok güzel bir arşiv...
    aradıgım birçok sey var..
    teşekürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

@Baha40n

Senin anlattıklarını yaparak telefonu kırdım .Yanlız ziphone 3.0 la kırdım ve birçok program source unda hata verıyordu.Daha sonra DFU ya geçirip tekrar restore &kırma işlemlerini gerçekleştirdim.(Ziphone 2.6 ile) Dediklerinin tıpkısının aynısını yaptım ve telefon bomba gibi oldu takla bile atıyor :)
    Bootloader verisiyonu 3.9 bıraktım-Hiç sorununu gormedim,taş gibi.
    Bosstool ile application hafızasını iphone un 16 gblık hafızasına taşıdım-Bu ayrı super bi olay.
    Emeklerin için teşekkürler dostum.
    İphone umu artık daha çok seviyorum

Her şeyden önce sizleri böyle neşeli görmek inanın beni de mutlu ediyor.İyi ki böyle bir sayfa yapmışım diyorum.Hem kendime hem de eşe dosta yardımım oluyor.Ne mutlu bana :)
    Ayrıca;Bootloader verisiyonu 3.9'dan 4.6'ya yükseltebilirsin bi sorun olmaz hatta oluşabilecek takılma ve sıkıntıları önlemiş olursun.İlk zamanlar ben de tereddüt ediyordum ama 4.6'ya geçtikten sonra sanki biraz daha rahatladı telefon :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

quote:

musıklerı nasıl zıl sesı yapabılrım arakadaslar ya meydey meydeyy

Ringtones programını kur!
    Nerdenmi biliyorum.. Bu forumdan biliyorum
    1 ,2 sayfa daha fazla baktım senden.
    Nedenmı ?..
    cevabı zaten olan ,yazan bir sorunun aynısını sormakla forum leş oluyor ve gerçekten insanlar aynı şeyleri okumaktan sıkılıyorlar.Lutfen arkadaslar biraz arama yapalım.

Aynen katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79

hoca hiç restore yapmadım ama bunu bilgisayarımda saklayacam..
    çok güzel bir arşiv...
    aradıgım birçok sey var..
    teşekürler..

Bence iyi etmezsin.Çünkü her gün çeşitli deneyimlerle farklı şeyler eklenip silinebiliyor o listede.Onun içindir ki bu sayfadan takip eder ve güncelleme tarihlerine bakarsan daha yararlı olur.:)
  • merhaba arkadaşım öncelikle çok teşekkürler.benim iphone bugün elime geçer inşallah.anlamadığım konu.bana gelen iphone eğer 1,1,4 se 1. adımı atlıyormuyuz,yoksa sırasıylamı gidiyoruz.yani restore yapıyormuyuz.100% TÜRKÇE nasıl olacak,o restorenin içindemi oluyor.vede telefonun hangi sürüm olduğunu nasıl anlayacaz.Arkadaşlar kusura bakmayın biraz acamiyiz hemde baya bi :)
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 12 Mayıs 2008; 0:34:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

merhaba arkadaşım öncelikle çok teşekkürler.benim iphone bugün elime geçer inşallah.anlamadığım konu.bana gelen iphone eğer 1,1,4 se 1. adımı atlıyormuyuz,yoksa sırasıylamı gidiyoruz.yani restore yapıyormuyuz.100% TÜRKÇE nasıl olacak,o restorenin içindemi oluyor.vede telefonun hangi sürüm olduğunu nasıl anlayacaz.Arkadaşlar kusura bakmayın biraz acamiyiz hemde baya bi :)
    saygılar

Yeni alınan IPhone'lar genelde 1.1.4 olarak geliyor.'Bunu öğrenmek için 1. sayfamızda en altta, 'version nasıl öğrenilir' konusunu okuyarak bilgi edinebilirsiniz.1.1.4 versionlar için firmware yükleme işlemini geçip,direkt olarak Ziphone programını uyguluyoruz.DO İT ALL diyoruz ve akabinde programları sırasıyla kurup IPhone'u kullanmaya başlıyoruz. Programları sırasıyla kurmaya başlayınca zaten ilk iş olarak Türkçeleştirmeyi anlattık ki ne yaptığımızı görelim ve anlayaım diye :) Hem kimse bunu anasının karnında öğrenmedi.Bİrkaç kez restore ettikten sonra,sizlerde bizler gibi olacaksınız :) Sonuçları yazarsan sevinirim.Kolay gelsin.

• Dostum çok teşekkürler, uzun süredir mesaj atamadığım ve üşendiğim için 1.1.4 e yükseltmediğim 1.1.2 versiyonlu cihazı dün update ettim, gayet açık olmuş herşey ellerine sağlık :).
    Bir de tekrar kayıt ettirebilirsem demeyin keyfime
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Dostum çok teşekkürler, uzun süredir mesaj atamadığım ve üşendiğim için 1.1.4 e yükseltmediğim 1.1.2 versiyonlu cihazı dün update ettim, gayet açık olmuş herşey ellerine sağlık :).
    Bir de tekrar kayıt ettirebilirsem demeyin keyfime

IPhone'un keyfini çıkarmana sevindim.Version yükseltiminde telefonun daha rahatladığını ve program artı argumanların diğer versionlara göre daha çok bulunabildiğini,kullanılabildiğini farketmişsinizdir.
    Artı,bir de 3.9 bt'den 4.6 bt'ye geçersen,işte o zaman kimse değmesin senin keyfine.Güle güle kullan :)
  • süper........emeğine sağlik
  • Süper bir paylaşım.Ellerine sağlık.Emek işi olmuş.
  • Sağolasın arkadaşım.Sizlere de faydalı olabiliyorsam ne mutlu.Hayrını görün.
  • arkadaşlar ben bu dediginiz işlemi yaptım fakat olmadı bu arada kusura bakmayınnnn sinirden butun sayfaları okuyamadım ilk 3 sayfada sorunuma çözum bulamadım egerkı dıger sayfalarda varsa sımdıden özur dılerımmmmmm ama cıldırmak uzereyımmm 2 gundur telefonsuzummm : (

been iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore dosyayı ındırdım masa ustune ve iTunesı actımmmmm usb ıle bagladımmmmm home tusuyla off tusuna basılı tuttummmm ekran degıstı shifte basılı tutarak iTunesten restore dedımm masa ustundekı dosyayı sectım ilk dolan sey doldu ikincisine gecerken hata verıyor sureklı bunu neden yapıyor benım sorunumu yasıyan bı ark 1. sayfada yazının resmını koymusss ona cvp verılmemıs acıklama yapılmamıs ben nerde hata yapıyorum acabaa acıl yardım edebılırsenız cok sevınırımmm : (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginjad32 -- 12 Mayıs 2008; 17:07:16 >
  • işte bnde bu hatayı alıyorummmm

quote:

Orjinalden alıntı: 9xgame

Shift'e basılı tutup dosyayı seçiyorum, sonra resimdeki hatayı alıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: enginjad32

işte bnde bu hatayı alıyorummmm

quote:

Shift'e basılı tutup dosyayı seçiyorum, sonra resimdeki hatayı alıyorum

quote:

Dosyayı seçip değil de direk Restore dedim sonra diğer işlemleri yaptım oldu :) Teşekkürler

O arkadaş yukarıda yazılan gibi yapmış sorunu düzelmiş.Sen de dene bakalım sorun aynı mı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.