Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

merhaba arkadaşım öncelikle çok teşekkürler.benim iphone bugün elime geçer inşallah.anlamadığım konu.bana gelen iphone eğer 1,1,4 se 1. adımı atlıyormuyuz,yoksa sırasıylamı gidiyoruz.yani restore yapıyormuyuz.100% TÜRKÇE nasıl olacak,o restorenin içindemi oluyor.vede telefonun hangi sürüm olduğunu nasıl anlayacaz.Arkadaşlar kusura bakmayın biraz acamiyiz hemde baya bi :)
    saygılar

Yeni alınan IPhone'lar genelde 1.1.4 olarak geliyor.'Bunu öğrenmek için 1. sayfamızda en altta, 'version nasıl öğrenilir' konusunu okuyarak bilgi edinebilirsiniz.1.1.4 versionlar için firmware yükleme işlemini geçip,direkt olarak Ziphone programını uyguluyoruz.DO İT ALL diyoruz ve akabinde programları sırasıyla kurup IPhone'u kullanmaya başlıyoruz. Programları sırasıyla kurmaya başlayınca zaten ilk iş olarak Türkçeleştirmeyi anlattık ki ne yaptığımızı görelim ve anlayaım diye :) Hem kimse bunu anasının karnında öğrenmedi.Bİrkaç kez restore ettikten sonra,sizlerde bizler gibi olacaksınız :) Sonuçları yazarsan sevinirim.Kolay gelsin.

Arkadaşım çok sağol anladım olayı.ama o tr karakterlerini ve diğer programları nasıl kurucaz yani nerden bulucaz.instıl dan kurucaz demişsin,yani bunu Ziphone programından mı yapacaz telefondan mı yapacaz valla anlayamadım.lütfen aydınlatırsan çok sevinirim.kafam çok karıştı.kırma işlemini çok iyi anladım ama tr yapma ve o diğer programlar olmazsa olmazları nasıl yapıcaz,orada biraz sıkıştım.
    senide sıktık biraz ama kusura bakma kardeşim ...

• yaptım ama bı faydası olmadı gene aynı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginjad32

yaptım ama bı faydası olmadı gene aynı...

Bizim sistemi uygulayıp ta hala sorun varsa o zaman senin problemin farklı.İndirdiğin Firmware dosyası kaç mb doğru mu bizim yazdıklarımızla?ya da senin atladığın bir şey mi var?Verilen linklerden mi indirdin Firmware'yi ve Ziphone'yi?Sakin kafayla bi kez daha dene ve hargiyen uygula yazılanları.Bence sen bi şeyi es geçiyorsun ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Arkadaşım çok sağol anladım olayı.ama o tr karakterlerini ve diğer programları nasıl kurucaz yani nerden bulucaz.instıl dan kurucaz demişsin,yani bunu Ziphone programından mı yapacaz telefondan mı yapacaz valla anlayamadım.lütfen aydınlatırsan çok sevinirim.kafam çok karıştı.kırma işlemini çok iyi anladım ama tr yapma ve o diğer programlar olmazsa olmazları nasıl yapıcaz,orada biraz sıkıştım.
    senide sıktık biraz ama kusura bakma kardeşim ...

Ana sayfada İnstaller yazan bir ikon var,ona tıklayarak başlıkta hangi katagoride olduğunu yazdığımız programları o katagoriden bulup install edeceksin.İlk yapacağın işlem 1.1.4 yapmak.İkinci yapacağın işlem ise,Ziphone ile cihazın yazılımını kırmak. Üçüncü yapacağın ise,yazılanları uygulamak yani olmazsa olmazları ve diğer programları yüklemek.Tr yaparken de neyi nereye nasıl yazacaksın hepsi sırasıyla okuduğunda anlayacağına eminim.Okudukça uygula,uyguladıkça da ne yaptığını gör :) Yine de sıkıntın olursa sormaktan çekinme.Ben olmazsam bir başka bilen arkadaş mutlak yardım edecektir.Sadece ne yapamadığını açık bir dille anlatırsan,çözümü de o kadar kolay olur.

• baha40n arkadasım ılgın ıcın saol hallettım sorunumuuu sorun iTunesteymıs sanırsam baska bı wersıyonunu yukleyınce sorunum ortadan kalktı telımı temızledım sorunumu gıderdım fakat turkce olan ıphonem ıngılızce oldu : ((((
  • mrb baha abi ya ben aldığım 2.elin içinden bağzı porg.ları uninstall yaparken çihaz kapandı
    ekranında sadece elma işareti ve acılmıyoda kapanmıyoda
    ekranda elma işareti varken bilg. başlıyorum yanlız hiçbi tepki vermiyor yardımcı olabilirmisniz...
  • mrb baha abi ya ben aldığım 2.elin içinden bağzı porg.ları uninstall yaparken çihaz kapandı
    ekranında sadece elma işareti ve acılmıyoda kapanmıyoda
    ekranda elma işareti varken bilg. bağlıyorum yanlız hiçbi tepki vermiyor yardımcı olabilirmisniz...
  • merhaba,

ilk önce verdiğiniz bigiler için teşekkürler sayenizde iphonu kırdık.

yalnız fotograf çekmeye girdiğimizde makına kapanıyor.

bu sorunu nasıl asarız.

birde elimde dvix formatındas fılmler var onları nasıl cevırıp nasıl iphone atcıam.
  • community sources 3.81 updates kısmında çıkmış yükleyen varmı bir de installer 3.1 yükleyen varmı nasıl sizce ?
  • Arkadşlar herkese merhaba telefonun dün elime geçti gerçekten muhteşem birşey.BAHA40n sayesinde kırdım ciazı,ama bir türlü TR yapamadım,aslında benim anlamadığım konu aşşağıdakiler.lütfe yarıdım edin tıkandım ya:D

IPHONE'NUN KURULUMU BİTTİKTEN SONRA İZLENECEK YOL HARİTASI :)

niffob.com/triphone.xml Türkçe kurulumundan önce sources'e yazılacaktır.'Sources ne demek ve nasıl yazılır uygulama altta var'

Telefonu Türkçeleştirmek için yüklemelerdeki mesajları takip ediniz.Bu 'alttaki' ayarlar Türkçe IPhone programları yüklendikten sonra yapılacaktır.

Anamenü'den ayarlar + Genel + Tarih & saat, Dil-bölge ayarları ve Klavye ayarlarınızı yapınız.Genel'de Uluslararası Klavye'den Türkçe Klavye için sadece Rusya işaretlenecektir.

Aşşağıdaki programlar instal'lerden 'CATEGORİES' "All Packages'den veya alttaki katagorilerden" yüklenecektir.

* işaretli olanlar çok kullanışlı programlar olup * işaret koymakla tercihi size bıraktım.Zevkler ve renkler misali :) İşaretsiz olanlar da mutlak yüklenmesi gereken programlardır.

Ayrıca, alttaki installer katagorilerinde yazılı herhangi bir programı bulamazsanız, 'yeni sources' yazan source'lerden bazılarını yüklemeniz gerekebilir.

Önemli: İnstallerde programları kurarken çıkan tüm işlemlere ok diyeceksiniz.

TÜRKÇE IPHONE
    AppSupport............................Arayan kişinin kimliğini gösterir.Tlf formatı ekler.
    Mobile Enhancer......................Türkçe klavyeyi ekler.
    Türkçe dil...............................Dil paketini telefonunuzdaki diğer diller yanına ekler.
    *Türkçe F Klavye....................Türkçe F Klavye
    *Türkçe @ Klavye...................Türkçe @ Klavye
    *Türkçe İngilizce Sözlük............Sözlük
    *İngilizce türkçe Sözlük.............Sözlük
    Şebeke logoları.......................Ayıca, tlf aramalarında çağrı yönlendiriliyor mesajını kaldırıyor.

• arkadaslar ist disindayim.yazdiklarinizi okudum ama cvp icin musait olamiyorum.ayrica iphone ile bunlari cvp ugrastirir.dondugumde ins.ozr dilerim
  • Selam arkadaşlar;
    Bende aranıza yeni katıldım ve baha40n açtığı bu konu benim için çok faydalı oldu. Öncelikle baha40n'e ve hepinize teşekkür ederim.
    Cihaz hali hazırda 1.1.4v ile geldi. Avea hattımı kullanıyorum. 1. sayfada anlatıldığı gibi kurulumları yaptım. Şimdilik takıldığım birkaç yer var ve bu yüzden ilerleyemiyorum.
    1) Türkçe - İngilizce / İngilizce - Türkçe sözlüğü kurdum. Fakat masaüstüne herhangi bir ikon atmadı. Nasıl çalıştıracağımı bulamadım.
    2) BSD Subsytem kurmak istediğimde, hedef adresten indirmeyi bitiriyor ve öylece bekliyor. Yukarıdaki wi-fi ikonunu yanında windows'daki kum saati işlevini gören bir daire çıkıyor ve dönüp duruyor. Yaklaşık 1 saatir sabırla bekliyorum. Makinayı yeniden başlatıp kurduğumda da aynı problem var.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Bsd subsystem ile ilgili bir gelişme oldu. Çıkış tuşuna basıp tekrar installer girince " Do not use passwd to change the password on 1.1.3, it is currently broken and will make SpringBoard crash continuously!" yazıyor ve altında da OK butonu var fakat ok butonuna tıklanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_cc -- 13 Mayıs 2008; 21:05:17 >

• Hocam merhaba benim installerde 1. sayfadaki olanların hiç biri yok ne yapacam yardım edin.telefonu ingilizce kullanıyorum.ve karakterle baya zorluyor beni yardım edin lütfen.birde bu intallerde kurmak için sanırım kablosuz bağlantı lazım.biraz geç anladım ama olsun saygılar.
  • arkadaşlar oncelikle paylaşım için teşekkur ederim.ama bu alet hayatımda alıp kullanmaya çalıştıgım en özellikli APTAL makina.bi cihazda bukadar eksik olurmu yaa.kafayı kıracam.en basitinde rehberdeki eski isimleri silip yeni sim karttakileri kopyalamak en fazla nekadar zor olabilir.alacak arkadaş varsa kesinlikle almasın bunu kardeşim cidden pişman olur(en son n95 sattım şuanda asus p 535 kullanıyorum.bunuda kelepir düştü diye aldım ama cidden iğrenç ötesi ve kullanışsız.radyosu bile yok)n95 8gb her konuda basar buna.

baha 40 adlı arkadaş cidden çok yardımsever ve paylaşımcı birisin belli ama sen bile bu aleti kullanılır yapmaya yetmiyorsun.herseye ragmen çok tesekkur ederim sana.en azından alo diyebiliyorum senin sayende.bu hale tam 3gunde getirebildim.alet yamalıklı bohçaya döndü resmen.

• bu akşam bootlneuter ile telefonu 4.6 ya çıkardım şimdilik bi sorun yok çalışıyor telefon....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bydenizinan

arkadaşlar oncelikle paylaşım için teşekkur ederim.ama bu alet hayatımda alıp kullanmaya çalıştıgım en özellikli APTAL makina.bi cihazda bukadar eksik olurmu yaa.kafayı kıracam.en basitinde rehberdeki eski isimleri silip yeni sim karttakileri kopyalamak en fazla nekadar zor olabilir.alacak arkadaş varsa kesinlikle almasın bunu kardeşim cidden pişman olur(en son n95 sattım şuanda asus p 535 kullanıyorum.bunuda kelepir düştü diye aldım ama cidden iğrenç ötesi ve kullanışsız.radyosu bile yok)n95 8gb her konuda basar buna.

baha 40 adlı arkadaş cidden çok yardımsever ve paylaşımcı birisin belli ama sen bile bu aleti kullanılır yapmaya yetmiyorsun.herseye ragmen çok tesekkur ederim sana.en azından alo diyebiliyorum senin sayende.bu hale tam 3gunde getirebildim.alet yamalıklı bohçaya döndü resmen.

Vallahi çok haklısın. Ben daha önce I-mate 2020 şimdide HTC Touch Cruise kullanıyorum. Bu makinalara kurduğum program sayısı 3'ü geçmez. Ayarlar ise çok çok kolay. Şimdi eşime ve kardeşime I-Phone aldık. Bu ne yahu. Kur kur eksikler bitmiyor. Yazılım açısında kutudan çıktığı anda çok eksikleri var. Allah hepimize kolaylık versin. ) Üstüne 300 YTL daha koyup HTC Touch Cruise almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Donanım olarak da I-phone çok daha üstün. 3G, GPS en temel farklılıkları. I-phone'un HTC Touch Cruise'a göre tek artısı hızlı işlem yapıyor. Ha birde karizması varmış

• quote:

Orjinalden alıntı: levent_cc

Selam arkadaşlar;
    Bende aranıza yeni katıldım ve baha40n açtığı bu konu benim için çok faydalı oldu. Öncelikle baha40n'e ve hepinize teşekkür ederim.
    Cihaz hali hazırda 1.1.4v ile geldi. Avea hattımı kullanıyorum. 1. sayfada anlatıldığı gibi kurulumları yaptım. Şimdilik takıldığım birkaç yer var ve bu yüzden ilerleyemiyorum.
    1) Türkçe - İngilizce / İngilizce - Türkçe sözlüğü kurdum. Fakat masaüstüne herhangi bir ikon atmadı. Nasıl çalıştıracağımı bulamadım.
    2) BSD Subsytem kurmak istediğimde, hedef adresten indirmeyi bitiriyor ve öylece bekliyor. Yukarıdaki wi-fi ikonunu yanında windows'daki kum saati işlevini gören bir daire çıkıyor ve dönüp duruyor. Yaklaşık 1 saatir sabırla bekliyorum. Makinayı yeniden başlatıp kurduğumda da aynı problem var.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Bsd subsystem ile ilgili bir gelişme oldu. Çıkış tuşuna basıp tekrar installer girince " Do not use passwd to change the password on 1.1.3, it is currently broken and will make SpringBoard crash continuously!" yazıyor ve altında da OK butonu var fakat ok butonuna tıklanmıyor.

Kendi çözdüm arkadaşlar.
    1) Sözlük için bir program daha kurmak gerekiyormuş. Bu konunun ilk sayfasında baha40n arkadaşım zaten yazmış.
    2) Makinada 2 tane BSD Subsystem varmış. Birinin açıklaması Türkçe (herhalde Türkçe klavye kurarken geldi), diğeri ingilizce. Türkçe'yi kurdum ama olmadı. Openssh kurarken BSD Subsystem kur uyarısı verdi. Sonra bir patch i var BSD'nin onu kurdum. Yine olmadı. Unistall seçeneğide çıkmadı. Reinstall vardı ama bir türlü olmadı. Neyse İngilizce BSD'yi üzerine kurayım dedim ve kuruldu. Şimdilik bir sorun yok. Tabi saat 00:00 geldi. Kaç saat cebelleştim alette:(

baha40n arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Ellerine sağlık.

• arkadaşlar bu labirent oyunun level packleri nasıl yükleniyor telefona?iphonebrowser ile denedim olmadı bi türlü.birde temalardan weather ikonu bi türlü değişmiyor yüklediğim tema dosyasında icon dosyasının içine iphonebrowser ile atıyorum fakat bir türlü olmadı.

birde mxtube ile search yaptığım zaman zaman hiç video bulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aston -- 15 Mayıs 2008; 0:33:26 >
  • Labirent oyununu bende çozemedim.Arkadasın biri blog unda anlatmış fakat bende çalısmıyor o yontem.İndirmek için ustune tıkladıgım bölüm inmiyor.Farklı yollardan halledebilenler varmı??
  • yaaa cidden kıracam bunu yaaaa.yukle yukle bitmiyo programlar.altta 6 tane nokta oluştu düşünebiliyomusunuz ve hala ben rehberdeki isimleri SİİİİİLEEEEEMİİİİİYOOOORUUUUUUUUUUUMMMMMMM...versiyon mersiyon hikaye arkadaşlar.bu kadar para veripte bi melodi ve fotograf gonderemezmi insan yaaaaaaa...
    vallaha cihazı kırmak uzereyim.satın almak isteyen arkadaşlara duyurulur.sanırım bendeki cihazdan daha dolu bir iphone yoktur piyasada.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.