Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FileZilla kurdum evde denedim o da çok güzel tam bakamadım ama iphonebrowser'dan güzel belli..

bu ürün tv bağlantı aparatımı bilgin varmı ?

http://cgi.ebay.com/Docking-station-FOR-iPhone-touch-to-computer-TV-Charge_W0QQitemZ110251324645QQihZ001QQcategoryZ84082QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

batarya olarak da şöyle birşey var;

http://cgi.ebay.com/2200mAh-Portable-Power-Dock-Station-Battery-For-iPhone_W0QQitemZ160234535687QQihZ006QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

fiyatları çok uygun birine getirtme ihtimalim olabilir ama şu tv kablosundan emin olamadım ne dersin ?

• arkadaşlar iphone ile telefonda konuşurken menüleri gezebilirmiyim. cevap veren olursa sevinirim
  • home dugmesine bastiktan sonra istediginizi yapabilirsiniz.
  • meb abicim ben hepsini indirdim ama zipphone win kuramıyorum
    anlamadığım
    uygulama düzgün olarak başlayamadı die hata veriyor
    nerde yanlış yapıyorum yardımcı olurmusun
    şimdiden cok teşekkür ederim
    nu güzelliği bizimle paylaştıgın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakman306

FileZilla kurdum evde denedim o da çok güzel tam bakamadım ama iphonebrowser'dan güzel belli..

bu ürün tv bağlantı aparatımı bilgin varmı ?

http://cgi.ebay.com/Docking-station-FOR-iPhone-touch-to-computer-TV-Charge_W0QQitemZ110251324645QQihZ001QQcategoryZ84082QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

batarya olarak da şöyle birşey var;

http://cgi.ebay.com/2200mAh-Portable-Power-Dock-Station-Battery-For-iPhone_W0QQitemZ160234535687QQihZ006QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

fiyatları çok uygun birine getirtme ihtimalim olabilir ama şu tv kablosundan emin olamadım ne dersin ?

FileZilla'yı kullanmanı tavsiye ederim.Güzel bir program,her ihtiyacına cevap verir hem de türkçe.
    Linkteki cihazı iyice incelemek lazım.Birden karar vermemek gerekiyor.Sanırım bir özel kablo ve dönüştürücü vasıtasıyla tv çıkış veya girişlerini IPhone'a uyarlayan bir sistem.

• quote:

Orjinalden alıntı: derin_dalga

meb abicim ben hepsini indirdim ama zipphone win kuramıyorum
    anlamadığım
    uygulama düzgün olarak başlayamadı die hata veriyor
    nerde yanlış yapıyorum yardımcı olurmusun
    şimdiden cok teşekkür ederim
    nu güzelliği bizimle paylaştıgın için

Ziphone kurulmuyorsa yapacağın birkaç şey var.Ya PC'ni kapatıp açacak yeni baştan başlatacaksın.Ya onu uninstal edip yeni bir tane çekerek onu kuracaksın.Yüklemede hata ve eksik bir yükleme durumu olmuş olabilir.Kaç mb dosyaya bak ve indirilen dosyanın boyutuna da bak.Bunun dışında bir sorunun olduğunu sanmıyorum.Normalde kurulmaması için hiç bir sebep yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeplin34

arkadaşlar iphone ile telefonda konuşurken menüleri gezebilirmiyim. cevap veren olursa sevinirim

Tabi ki gezebilirsin hiç bir sorun yok.Mesela, telefon rehberi gerektiğinde,konuşma devam ederken rehbere girip dilediğin kişiye ulaşabilirsin ya da notlarına bakabilirsin.
  • hepsini konturol ettim abi yeniden başlattım olmadı
    yeniden indirdim olmadı
    aceba işletim sisteminden fark edermi
    ben home edition kullanıyorum ondan olurmu
  • Başka uygulama indirip kurabiliyor musun?
    Eğer kurabiliyorsan indirdiğin dosyada var bi şey 'Farklı bir version indirerek kurmaya çalış' ama kuramıyorsan bilgisayarınla ilgili bir sorun gibi görünüyor.
  • baha40n telefon hayırlısıyla perşembe geldi...ben bu telefonun springboard na nasıl arka plan resmi veya tema koyucam.summerboard yüklü telefonda ??v1.1.4

birde iphonebrowser ile telefona bağlandığımda app ler çıkmıyor ama winscp ile bağlandığımda bütün app ler çıkıyor belli bir ayar mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aston -- 10 Mayıs 2008; 11:15:14 >
  • evet abicim dediğin gibi benim bigl. kaynaklanıyor başka bilg. acabildim...
    cok teşekkür ederim
  • mrb abi ben 2.el ı phone aldım ama içinde eski rehber var nasıl silebilecem
    bunda bi yardımcı olurmusun abicim
  • Merhaba
    Benim iphone 1.0.2 idi şimdi 1.1.4 sadece bu işlem 20 dk içinde ve sorunsuzca oldu.Teşekkürler.
  • abiler kardeşler ALLAH rızası için kardeşime apple ı phone 1 1.4 hediye aldım oyun diye tutturdu yapamıyorum nasıl yuklerim birisi en basit yontemiyle bu araba yarışlarını flan nasıl yuklerim yardım edebilir mi şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aston

baha40n telefon hayırlısıyla perşembe geldi...ben bu telefonun springboard na nasıl arka plan resmi veya tema koyucam.summerboard yüklü telefonda ??v1.1.4

birde iphonebrowser ile telefona bağlandığımda app ler çıkmıyor ama winscp ile bağlandığımda bütün app ler çıkıyor belli bir ayar mı var acaba?

Ayarlar+Duvar kağıdıOradaki resimlerden seçerek kullanabilirsin.Ayrıca,Summerboard'dan da deneme yanılma yöntemleriyle farklı temalar yükleyebilirsin. iphonebrowser kullanmıyorum.Winscip'te ama birinde görüp diğerinde göremiyorsan belki o programların desteklemiyor olabilir'Sadece atıyorum :)'ya da dediğin gibi ayarları olabilir.Sen de göstereni kullanacaksın :) Ben FileZilla kullanıyorum ve hiç bir şikayetim de yok.

• quote:

evet abicim dediğin gibi benim bigl. kaynaklanıyor başka bilg. acabildim...
    cok teşekkür ederim

Sorununu çözdüğüne sevindim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanster

Merhaba
    Benim iphone 1.0.2 idi şimdi 1.1.4 sadece bu işlem 20 dk içinde ve sorunsuzca oldu.Teşekkürler.

Kısa sürede sorunsuz,güvenli ve sıkıntısız bir IPhone sahibi olmak nasıl bir duygu? :)
    Sevinmene ben de sevindim :)
  • quote:

mrb abi ben 2.el ı phone aldım ama içinde eski rehber var nasıl silebilecem
    bunda bi yardımcı olurmusun abicim

Bizim kullandığımız ISIM ve SimPort programları parasız olduğundan bu hakkı bize vermemektedir.Onun içindir ki ya parayla tam sürümünü alacak o listeyi bir seferde sileceksin,ya da benim yaptığım gibi 450 telefonu tek tek sileceksin.Sİldikçe tecrüben artıyor ve otomatiğe bağglanmış gibi kısa bir sürede siliyorsun :) Kendi simkartındakileri bir seferde atma imkanın var yukarıda bahsettiğim programlarla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: perfectcolor

abiler kardeşler ALLAH rızası için kardeşime apple ı phone 1 1.4 hediye aldım oyun diye tutturdu yapamıyorum nasıl yuklerim birisi en basit yontemiyle bu araba yarışlarını flan nasıl yuklerim yardım edebilir mi şimdiden sağolun

Biz böyle abilere sahip olamadık.Kardeşin çok şanslıymış :) Güle güle kullansın.
    İnstaller+Games'oyunlar' ve oradan gözaşınağlığı olduğun oyunları tıklayarak,sağ üstte install var oraya tıkla ve alttaki butona basarak ana sayfaya gel.Oradaki sayfalarda kısayolu çıkacaktır ve ona tıklamayla oyunu oynayabilirsin.Ayrıca; oyun aramakta bu kadar uğraşmaman için 1. sayfada oyunlar bölümümüz var oradan seçarak yükleyebilirsin.Hepsi seçme güzel oyunlardır.
  • Çok kısa bir zamanda sorunsuz bir iphone sahibi olmak çok güzel bir duygu :)
    Darısı diğer arkadaşların başına
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.