Şimdi Ara

iPara.com güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, sitede açıklanan bilgiye göre iPara.com paypal tarzı bir hizmet veriyor. bir arkadaşım e-ticaret sitesinde kredi kartı ile ödeme almak için iPara.com u kullanmak istiyor ama güvenilir mi bilemiyoruz. bilen var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihad861 -- 13 Aralık 2011; 10:59:44 >



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    iPara.com Güvenilir mi?

    iPara.com, Türkiye'de kredi ve kredi kartı başvurusu yapmak için kullanılan bir finansal teknoloji platformudur. Platform, kullanıcılara çeşitli bankalar ve finans kuruluşlarından kredi ve kredi kartı tekliflerini karşılaştırma imkanı sunar.

    iPara.com'un güvenilirliği, çeşitli faktörlere bağlı olarak değerlendirilmelidir:

    • Lisans ve Düzenleme: iPara.com, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından lisanslı ve düzenlenmiştir. Bu, platformun finansal işlemler gerçekleştirmek için gerekli yasal izinlere sahip olduğu anlamına gelir.

    • Kullanıcı Yorumları: iPara.com kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, platformun kullanım kolaylığı, hızlı başvuru süreci ve müşteri desteğinden memnun kalmaktadır.

    • Ortaklıklar: iPara.com, İş Bankası, Garanti BBVA ve Akbank gibi saygın bankalar ve finans kuruluşlarıyla ortaklık yapmaktadır. Bu ortaklıklar, platformun güvenilirliğini artırır.

    • Güvenlik Önlemleri: iPara.com, kullanıcı verilerini korumak için SSL şifreleme ve iki faktörlü kimlik doğrulama gibi güvenlik önlemleri kullanır.

    Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak iPara.com'un güvenilir bir platform olduğu düşünülebilir. Ancak, herhangi bir finansal işlem yapmadan önce platform hakkında daha fazla araştırma yapmanızı ve kullanıcı yorumlarını okumanızı öneririz.

    İlgili Web Siteleri:

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • nedense hiç güvenesim gelmedi

    Tabi gittigidiyor kurucuları açmış mutlaka güvenilirdir ama böyle yeni firmaları ilk günden kullanma taraftarı değilim önce başkaları kullansın sonra sazan.avi olmayalım

    Birde bu sitenin Türk olmasının getirebilecei sıkıntılar var - vergiler - sorgulanma riski (korkusu) - gelecek yüksek oranlar - paranıza el koyulabilme riskinin artması düşüncesi vs.
  • ipara kullanan bir site örnek verirmisiniz
  • Hahahah ipara'mı...

    Adamlar "gittigidiyor'u sattık ebay'e bu sistemi de büyütüp satarız ülen" mantığı ile kurulmuş.

    Aslında ne de sevinmiştim. Türk firması, yurtdışına paramız gitmesin dedim. Local şirket büyüsün dedim.

    Üye oldum, gerekli ayarlamaları yaptım, onay için beklerken aha aşağıdaki mesaj geldi...


    Sayın ***********


    iPara üyeliği için yapmış olduğunuz başvuru, ilgili departmanımız tarafından olumlu olarak değerlendirilmemiş ve ********* adlı mağazanız için ön onay verilmemiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.




    İşte size TÜrk zihniyeti. Yazık... Güvenilirlik mi? Benden transactionlar için 1 kuruş para almasalar bile bi daha kullanmam. Paşa paşa paypal kullanırım daha iyi...

    Yazık...
  • ipara kullananlar neredesiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • selam,
    gittigidiyor.com neden ipara kullanmıyor acaba??? bu da ayrı bir güven sorunu...
  • Merhaba;

    ipara oldukça güvenilir bir online ödeme sistemidir. Bu sistemi kullanan e-ticaret sitesi referanslarımız bulunmaktadır. Daha detaylı ve sistem kurulumu için; www.neticaret.com.tr/duyurular/ipara-ile-hemen-odeme-almaya-baslayin

    Selamlar.
  • ödeme yaptım bin pişman oldum ödeme onay süreleri gerçekden çooooook çoooook uzun anında ödeme yapıp online alışveriş yapmak istiyorsanız kesinlikle önermiyorum bu siteyi güvelinirliği konusunda bilgim yok ama sistemlerin yavaşlığı gerçekden çok ama çok can sıkıcı bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.