Şimdi Ara

GELBURA.COM GÜVENİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soru başlıkta? Corsair K70 Lux alacağım en uygun burada gözüküyor sizce güvenilir mi?
    http://www.gelbura.com/urun/corsair-k70-lux-mekanik-gaming-klavye-kirmizi-led-isikli-ch-9101020-eu



  • Buraa gel kirmizi şortli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Benim gelbura.com la ve oradaki arkadaşlarla tanışmam mining sistemlerden benim 100 ün üzerinde sistemim var gelbura.com dan tam 120.000 TL lik siparişime havale yaptım ve ertesi gün geldi. Corsair e gelince 10 tane 1200watt power aldım hepsi Boğaziçi bilgisayar garantili yani Corsair Türkiye Distribütörü. Ekran Kartları, Anakartlar ve ramler hepsi distribütör garantili çıktı Firmada yeni bir firma değilmiş zaten bu site yeni ama bende ilk defa gördüm hiç düşünmeden sipariş verebilirsiniz. Bir tane ürünüm arızalandı arkadaşları aradım site üzerinden talep açmanız gerekiyor dediler site üzerinden açtığınız talepleri çok iyi takip ediyorlar ürünü gönderdim servis onay verdi anında değiştirdiler servisin onayını bekliyorlar arıza ürünlerde ama çoğu firmada arızalı ürün prosödürü böyle diye biliyorum. Arkadaşlar piyasada bir sürü web sitesi var ama zaten bu siteye girince anlıyorsunuz kaliteyi hiç düşünmeden sipariş verebilirsin hatta pahalıysa bile buradan al derim o kadar çakmacı ithalat mal satan web sitesi varken gerçekten korkuyor insan parça alırken özellikle COrsair de çok Paralel ithalat ürün var garantisinde ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz dikkat edin.




  • Konu eski ama Gelbura.com dan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara rehber olması açısından bende yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istiyorum.

    Öncelikle hepsiburada.com dan aldığım bilgisayar bileşenlerinden ki bunlar toplam 10 tane hard disk ve powerde sorun oluştu. Tabi sorun olabilir neticede site sahipleri üretmiyor bunu ama sonrasında sözde kolay iade var ürün arızalı olmasa bile iade edebilmemiz gerekirsen ben arızalı ürünün iadesi için halen bekliyorum. hard disk toshiba servisine gitti 5 dakikalık işi var takıp test edecekler ama bir ayı geçti halen ses seda yok. Psu yu hiç sormayın bile iade için kargo kodu göndermek için defalarca mesaj attım ve kaç gün ardı ardına aradım. iade için kargo kodu yolladılar ona da servis bakacakmış ondan sonra karar verilecekmiş birde tabi 23 günlük süre yani 8 bin lira verip aldığım sistemi bir aydır kullanamıyorum daha 23 gün daha kullanamayacım. Bende yemin ettim hb den alışveriş yapmamaya derken

    Yardımıma gelbura.com yetişti. önce tereddüt ettim bilmediğim bir site olduğu için whatsapp tan yazdım 5 dk sonra cevap verdiler. her sorduğum soruyu yanıtladılar. bende gittim 750 w fsp hydro gold aldım. hemde diğer sitelere göre baya bir hesaplı ertesi gün kargoladılar üstelik sorun çıkarsa 6 aya kadar değişim sonrasında da tamir yaparız dediler. Çok ilgili bir site bana göre gayet güvenilir bir site. aldığım üründe sorun çıkmadı ama çıksa bile çok kısa sürede sorunu giderebilecekleri kanaatindeyim.

    Sonuç olarak internetten alışveriş yapmamaya yemin etmek üzereykem imdadıma yetiştiler. Güvenle alışveriş yapılabilir bence.




  • merhaba arkadaşlar :) gelbura sitesi benim öz teyzemin eşine ait bir markadır. eniştem diye demiyorum ama gerçekten güvenilir bir site hiçbir sorun yaşamazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi burada aradığım kemanı 560 a satarken gelbura 410 a satıyor.
    İşin muz kısmı ise hepsi burada adamların üyeliği var. Aynı model gelburada 410tl. Hepsi burada da 560 TL ve 560 TL ye satan kişi de gelbura adlı satıcı 😀
    Hepsi buradaya ülke olarak veda etme zamanı geldi. Elveda doğan grubu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hort -

    Başlıktaki soruya cevabım kişisel olarak Hayır.

    Gelbura.com sitesinden stok 1 gözüken modem satın aldım. (daha önce farklı firmadan 2 adet daha almış olduğum model.)

    Ürün dış paket jelatini olmadan geldi.(aşina olduğum ürün olduğu için paket dışında jelatini hep mevcut, biliyorum.)

    Yetmezmiş gibi içinden başkasına ait iade faturasıda var tabi. (amatörlük yapılıp unutulmuş fikrimce)

    Müşteri temsilcisine bağlanıp, ürünün jelatinsiz olduğunu söylüyorum. (başkasına ait iade faturasının içinde olduğunu bilinçli olarak söylemedim ilk etapta)

    Temsilci; efendim biz ürünlere dokunmuyoruz bile böyle birşey asla mümkün değil distr. tarafından gönderiliyor der.

    Ve ben, ürün içinden çıkan başkasına ait iade faturasının olduğunu söylüyorum. (eğer olmasaydı sıfır diye direteceklerdi muhtemelen.)

    Hemen mağaza yöneticisi konuşmaya dahil oluyor. Ve az önce distr. tarafından gönderildiği söylenen ürün kendi depolarında karışıklık sebebiyle 2 adet olan üründen 1i olan iadenin gönderildiği söyleniyor. Ve özür diyolarlar.

    İşin özü şu bana kalırsa;(yıllardır yurtdışı-yurtiçi binlerce alım yapmış birisi olarak ve mağazanın yorumlarında ekran kartı vs 2.el, iade ürün gelen olmuş ona istinaden diyorum.)

    İade edilen ürünleri outlet çatısı altında kar payından düşerek satmak yerine, online alışveriş tecrübesi olmayan insanlara sıfır diye satmak arzusundalar.
    Bir daha alışveriş yapar mıyım? Yapmam.
    Tavsiye eder miyim? Vaktiniz varsa, alacağınız ürünün piyasa değeriyle ciddi derecede fiyat farkı varsa, aksilik durumunda thh ile uğraşırım ederim diyorsanız, alın.azıcık aşım kaygısız başım diyorsanız, almayın.
    Yorumu yazma amacım; firma problemi çözer veya çözmez her neyse, ancak benim gibi acil bir ürüne ihtiyacınız vs olursa iade süreciyle uğraşabilirsiniz, bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Gelbura.com firması yani Macrosis Bilişim Teknolojileri İç ve Dış Ticaret A.Ş. hak hukuk tanımıyor.

    Kafalarına göre sipariş iptali yapıyorlar. Zaten üslupları çok kötü. Parayı aldık bizden çıktı zihniyetiyle ticaret yapmaktalar.

    Kendilerini kanundan üstün görüyorlar. THH (Tüketici Hakem Heyeti) kararına uymuyorlar.

    THH Kararını atınca git dava aç öyle al diyorlar.

    Yıpratma amaçlı karşı dava açıyorlar.

    Eklere mail kopyasını ve müşteriyi mahkemelerde aylarca süründürdükleri UYAP davalarını koyuyorum.

    Avukat vs. hukuk işlerinden anlayan yakınınız yoksa eğer bayağı bir uğraştırır sizi bu firma.

    Bilginiz olsun.

    240 TL alacaklıyken 4.600 TL borçlu çıktık. Müşterilere geri dava açıyorlar.

    Yarın öbürgün bunlarla ters düşerseniz avukatlık masrafları için ek bütçe ayırın.

    Siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirmek için başıma gelen bu vahim olayı sizinle paylaştım.



    GELBURA.COM GÜVENİLİR Mİ?


    GELBURA.COM GÜVENİLİR Mİ?


    GELBURA.COM GÜVENİLİR Mİ?


    GELBURA.COM GÜVENİLİR Mİ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 8 Ekim 2023; 12:33:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.