|
iPadOS 18 tanıtıldı: İşte iPad'lere gelen özellikler
-
-
20 yıl sonra bir ilk ipade hesap makinesi geldi
-
şu donanıma koysana kardeşim macos
-
Umarım bir gün iPad'ler için MacOS işletim sistemi kullanımı yakın gelecekte en azından isteğe bağlı hale getirilir. Ya da bir şekilde tüm MacOS uygulamaları için destek de iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hemen yükledim. 17’den sonra -17, 16 ile aynı gibiydi- çok iyi geldi açıkçası. Denetim merkezi çok güzel ve kullanışlı olmuş. Arayüzde neredeyse her yere dokunuş yapılmış ve iyi de olmuş. Performans sorunu görmedim. Cihaz iPad Air 5. nesil. Bu sefer olmuş 👍 iOS 7’den sonraki en köklü tasarım ve kullanım değişikliği olmuş, daha ne olsun? Tabletle çok önemli bir işiniz yoksa kesinlikle yükleyin derim M1 ve üstü cihazlar için. Daha altı için yorum yapamıyorum maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Haziran 2024; 0:17:12 > -
Sadece hesap makinesi koysalar yeterdi zaten ne gerek var başka işe hesap makinesini Apple icat etti çünkü hakkıdır.
-
“İşte karşınızda ipad calculator”
İkiyle ikiyi çarpıp toplayıp bölebiliyor.
Bu muazzam birşey, inanılmaz!”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Makale çok eksik. Yeterince bilgi yok ve hangi cihazların alacağı yazılmamış.
2019 ve sonrası iPad
2019 ve sonrası iPad mini
2019 ve sonrası iPad Air
2018 ve sonrası iPad Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Haziran 2024; 9:6:59 >
-
Calculator ile dalga geçiyorsunuz ama gerçekten bir inovasyon yapmışlar. Ben açıkcası beğendim.
-
İpad pro 4. Nesil car. Betayı alabilmek için ne yapmak gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu iphonedan yazman çok iyi la :D
-
İnovasyonlandım ondandır :D
-
İpad’i olan değil de olmayan memnun kalmıyor bu güncellemeden, anlamadım gitti bu durumu. Adamın cihazı bile yok, “ooo hesap makinası geldi.” diye tiye aldığını sanıyor tableti. Sen androidinde önbellek ve verileri temizlesene kardeşim, ne arıyorsun burda. 😂
-
Betayı ipad 9. nesile yükledim fakat pil sağlığı air ve pro modellerine gelirken bize gelmemiş. Bu büyük bir ayıp yani bunun hiçbir açıklaması yok. Yapay zeka özellikleri kısılabilirdi ama bunun yapay zeka ile de uzaktan yakından alakası yok. Klasik appleın şark kurnazlığı. Hesap makinesine gelirsek yıllar önce aldığım samsung galaxy note 8.0 tabletimde bunun kralı vardı. Kimya formülü bile denkleştiriyordu. Apple taa seneler sonra 4 işlem yapanını getirmiş bu da samsungun kalitesini ve farkını gösterir. Samsung yapar apple çalar, onu bile iyi beceremez eline yüzüne bulaştırır ama reklamdan satar.
-
Yine Apple alamayan fakirlerin yorumlarını gördüğümüz başlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPad e beta18 yükleyen var mı?
ipad 8 var bizim evde de
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
20 yıl sonra bir ilk ipade hesap makinesi geldi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X