Şimdi Ara

ipadin ekran renkleri bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan forumun arka rengi bile siyah renk oldu. Bütün ipadin renkleri degisti farklilasti. Sorun ne acaba jbli cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

Suan forumun arka rengi bile siyah renk oldu. Bütün ipadin renkleri degisti farklilasti. Sorun ne acaba jbli cihaz.

Ayarlar - genel -erişilebilirlik bölümünde renkleri tersine çevir var. O kısma bakar mısın.açıksa kapat onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraoyuncu -- 25 Eylül 2012; 13:02:25 >

Orijinalden alıntı: ultraoyuncu

quote:

Suan forumun arka rengi bile siyah renk oldu. Bütün ipadin renkleri degisti farklilasti. Sorun ne acaba jbli cihaz.

Ayarlar - genel -erişilebilirlik bölümünde renkleri tersine çevir var. O kısma bakar mısın.açıksa kapat onu

evet dediğin gibi yaptım düzeldi çok sağol.
    bende restore etmeye kalkıyodum cihazı. benim anlmadıgım internette dolaşırken birden oldu öyle. activator programındaki kısayollardan oldu galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraoyuncu

quote:

evet dediğin gibi yaptım düzeldi çok sağol.
    bende restore etmeye kalkıyodum cihazı. benim anlmadıgım internette dolaşırken birden oldu öyle. activator programındaki kısayollardan oldu galiba.

Evet ben de öyle düşündüm.kısayoldan oldu muhtemel :) önemli değil, iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraoyuncu -- 25 Eylül 2012; 13:19:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni cihaz mavi ekran
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.