Şimdi Ara

iPad2'nin Thy uçusu sonrası hali... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

iyi olmus akilsiz adama...

bavula icinde pil barindiran herhangi birsey koymak yasak. uluslararasi ve ulusal havacilik kuralidir bu. istedigi kadar tazminat talep etsin avucunu yalar.

aksine havayolu sirketi bavulda tehlikeli madde tasimaktan mahkemeye bile verebilir. pil barindiran her turlu elektronik cihazin pilinin sokulup bavula ayri ayri konulmasi gerekli.

hatta pilin ozel muhafaza icinde olmasi sart. aksi takdirde tehlikeli madde islemi gorur. (google da "dangerous goods for aviation" diye aratin)

ilk defa duydum bunu.. kullandığım hiç bir hava yolu bunun uyarısını yapmıyor..

bilet aldiginizda arkasinda yada online bilet alinca aciklamalar kisminda ayrica check-in sirasinda kontuarin onundeki tasinmasi yasak maddeler bolumunde yazar. ama hic kimse bunlara dikkat etmiyor. bilet alinca bu kurallarin hepsini kabul etmis sayiliyorsunuz.

yani bir bilet alarak ucagi satin aldigini zannedip o sekilde havalara giren ve tavir takinanlar aslinda neleri kabul etmis olduklarinin farkinda degiller...

• hatta dahada kotusu bu tip pili ayrilmamis cihaz bulunan bagajlar yuzunden havada ucagin kargo bolumunde cikan yangin olaylari o kadar cok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 4 Temmuz 2012; 23:33:29 >
  • Sert bi kutuya konulsa bu hale gelmezdi kullanici hatasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana mantiksiz geldi valizi 10.kattan aşağı atın iPad yine bu hale gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Bana mantiksiz geldi valizi 10.kattan aşağı atın iPad yine bu hale gelmez

neden mantıksız olsun dostum.. illa sert bi valis olmak zorunda değilki.. kumaş dikdörtgenler varya onlardan olabilir.. ve dediğim gibi sert bi kenara hızlıca atıldıysa böyle olması mümkün
  • İcim cizzz etti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Bana mantiksiz geldi valizi 10.kattan aşağı atın iPad yine bu hale gelmez

neden mantıksız olsun dostum.. illa sert bi valis olmak zorunda değilki.. kumaş dikdörtgenler varya onlardan olabilir.. ve dediğim gibi sert bi kenara hızlıca atıldıysa böyle olması mümkün

Yok dostum yine de böyle olmaz dikkat edersen bir de kılıf var,bence bu resmi koyan arkadaş sallamış thy de böyle oldu filan hikaye.Neyse biz de burda boşuna tartışıyoruz pert olmuş işte
  • Yeni ipad almak için iyi bir neden...
  • pegasus ve android komplosu bence :D
  • Sadece ipadi koymustur belkide

• Bu tatil 2 ipad götürdüm iyi ki el çantasına koymuşum herşeyi.

• Kılıf çok iyi korumuş gerçekten.
  • İPad'i en üste koymuş olduğu apaçık ortada. Zaten giris kontrollerinde bavulda büyük elektronik eşya bulunmasın diyorlar. Sırt çantanıza alın diyorlar. Kullanıcı hatası tamamen.

• quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

5 lira veririm

• Bu zaten bilinir. Uçaklar için el çantaları yapılır bu tür kırılabilir şeyler için ve insan yanında taşır.
    Ben olsam iPad'i yanıma alır film falan izlerdim bırak el çantasına koymayı.
    İçim cız etti
  • Resimdeki iPad 2 değil New iPad. Üstündeki o siyah şeritten dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Resimdeki iPad 2 değil New iPad. Üstündeki o siyah şeritten dolayı

üstteki o siyah şerit 3g modellerde oluyor.. new ipadlere özel bi olay değil.. ipad2 3g de ve new ipad 4g de var o siyah şerit
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Resimdeki iPad 2 değil New iPad. Üstündeki o siyah şeritten dolayı

üstteki o siyah şerit 3g modellerde oluyor.. new ipadlere özel bi olay değil.. ipad2 3g de ve new ipad 4g de var o siyah şerit

3G mi idi o iPad'in kutusunda neyin olduğunu bile bilmiyorum boş konuşuyorum Saolun hocam birşey öğrenmiş oldum

• Benmde parfum kirilmisti bavul geldiginde kokusundan tanidim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.